AZ IZRAEL ÁLTAL MEGGYILKOLT IRÁN VEZETŐK FRISSÍTETT TELJES LISTÁJA:
Katonai és politikai parancsnoki lánc:
1. Mohammad Bagheri, az iráni fegyveres erők vezérkari főnöke
2. Amir Ali Hajizadeh, az IRGC Légierejeinek parancsnoka
3. Hossein Salami, az IRGC főparancsnoka
4. Ali Shamkhani, Ali Khamenei főtanácsadója és kulcsfontosságú vezető az atomprogramban és az Egyesült Államokkal folytatott tárgyalásokban
5. Gholam Ali Rashid, az Egységes Harci Parancsnokság parancsnoka
6. Az Egységes Harci Parancsnokság parancsnokságának parancsnokhelyettese, Mohammad Ja'far Asadi
7. Az IRGC légierőinek pilóta nélküli repülőgép-tömbjének parancsnoka, Taher-Por
8. Az IRGC légvédelmi tömbjének parancsnoka és az IRGC Légierejeinek műveleti parancsnokhelyettese, Daoud Shihian
9. Mehdi Rabbani, az iráni fegyveres erők vezérkari főnökének műveleti főnökhelyettese
10. Massoud tábornok Shane'i, az IRGC Főparancsnokságának tagja . Atomtudósok:
11. Mohammad Mehdi Tehranchi, a nukleáris program kulcsfontosságú fizikusa.
12. Fereydoon Abbasi, az Iráni Legfelsőbb Tudományos, Kutatási és Technológiai Tanács vezetője
13. Abdolhamid Minouchehr, a Shahid Beheshti Egyetem Atommérnöki Karának dékánja és kiemelkedő atomtudós
14. Ahmad Reza Zolfaghari, a Shahid Beheshti Egyetem Atommérnöki Karának professzora
15. Reza Mozaffarinian Hosein, a Malek Ashtar Egyetem dékánja és a Védelmi és Fegyveres Erők Logisztikai Minisztériumának védelmi miniszterhelyettese
16. Seyyed Amir Hossein Faghi, a Shahid Beheshti Egyetem Atommérnöki Karának oktatója, az Iráni Atomenergia Szervezet helyettes vezetője és a Nukleáris Tudományos és Technológiai Kutatóközpont igazgatója
17. Akbar Motlabizadeh A Shahid Beheshti Egyetem oktatója és fizika előadó a Yazd Iszlám Azad Egyetemen
18. Ali Bakouei Katrimi, az Alaptudományi Atom-molekuláris Fizikai Kar adjunktusa
19. Dr. Mansour Asgari
20. Saeed Borji, részt vett a parcsini nukleáris kísérletekben, az iráni Védelmi Minisztérium Védelmi Innovációs és Kutatási Szervezetének tagja.
Meg nem erősített, de lehetséges jelentések:
- Mohammad Kazemi, az Iszlám Forradalmi Gárda Hírszerző Szervezetének vezetője
- Ali Akbar Ahmadian, az iráni Legfelsőbb Nemzetbiztonsági Tanács titkára