Nagyon kevésnek gondolom még békeidőben is, de a semminél több.Egy NASAMS üteg lesz Budapest környékére telepítve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon kevésnek gondolom még békeidőben is, de a semminél több.Egy NASAMS üteg lesz Budapest környékére telepítve.
Szükség esetén jön még ide több is: 6 ütegünk van...Nagyon kevésnek gondolom még békeidőben is, de a semminél több.
Kérdés hogy hova....Egy NASAMS üteg lesz Budapest környékére telepítve.
Kossuth térre eltudom képzelni! Vagy a Hősök terénKérdés hogy hova....
Itt nincs sok laktanya - talán a Petőfiben lenne neki hely...Kérdés hogy hova....
Mar meg van helye, szerintem majd ugy is nyilvanos lesz.Sok lérak bázis megszűnt, esteleg valamelyiket újra lehetne építeni, talán a Kerepesi lenne a legjobb helyen
Ócsa? Mintha valahol már olvastam volna.Mar meg van helye, szerintem majd ugy is nyilvanos lesz.
Budapesten lesz, nem pestmegyeben.Ócsa? Mintha valahol már olvastam volna.
NEM 6 utegunk van hanem 6 INDITONK!!!! Baromi nagy kulonbseg!!!!Szükség esetén jön még ide több is: 6 ütegünk van...
Egyébként Bp. belefér egy 25x29km-es négyszögbe. Elméletileg kb. mind a négy sarkába le lehet tenni egy indítót, amiknek a hatósugara elvben lefedi Budapestet. Nyilván ez nem optimális meg nem számol a domborzattal.
Itt inkább arról van szó, hogy 2,5 millió ember él Bp. és környékén, szóval itt jobban lehet toborozni: csak akad ebből a tömegből néhány száz ember, aki akar légvédelmis lenni. Sztem több ütegnek is itt lesz az otthona előbb utóbb, ha jól megy a toborzás.
Ezt rosszul tudod...NEM 6 utegunk van hanem 6 INDITONK!!!! Baromi nagy kulonbseg!!!!
Ha telepulve vannak akkor barhol lehetnek. Szoszerint barhol. Ezek nem foldhoz kotott stabil Volhov Nyeva rendszerek. Ha meg nincsenek telepulve akkor Gyor is tokeletes. Mobil nagy sebessegu rendszer. Autopalyan Gyorbol 2-3 ora alatt Budapest barmelyik kulteruleten ott lehetnek.Itt nincs sok laktanya - talán a Petőfiben lenne neki hely...
Tobb szolgalo katona mondta illetve irta. NAGYON orulnek ha tevedtem volna. Hat uteg az 6x6 indito. Legalabb 6 radar (plusz kene 1-2 tartalek) . Ez az amink van?Ezt rosszul tudod...
Nagyon nem…NEM 6 utegunk van hanem 6 INDITONK!!!! Baromi nagy kulonbseg!!!!
konkrétan 6+1 ütegre, önállón működő képes rendszerre szerződtünk. Ez a hivatalos tény.Tobb szolgalo katona mondta illetve irta. NAGYON orulnek ha tevedtem volna. Hat uteg az 6x6 indito. Legalabb 6 radar (plusz kene 1-2 tartalek) . Ez az amink van?
6+1 üteg lesz/van megrendelve.Tobb szolgalo katona mondta illetve irta. NAGYON orulnek ha tevedtem volna. Hat uteg az 6x6 indito. Legalabb 6 radar (plusz kene 1-2 tartalek) . Ez az amink van?
Csak 4? Minimum, mint mindenbenkonkrétan 6+1 ütegre, önállón működő képes rendszerre szerződtünk. Ez a hivatalos tény.
Ebből mennyi ért ide mostanra azt pontosan nem lehet tudni - hivatalosan legalábbis nem.
Nem hivatalosan (állítólag) egy üteg 4 indító + radar + FDC központ. Ebből áll nálunk egy üteg + a kiegészítő berendezések.
Litvánoknál kettőből áll egy üteg...Csak 4? Minimum, mint mindenben
Mindegy, örüljünk annak ami van.
Stimmt, csak reménykedtem, hogy legalább 6 akkor már.Litvánoknál kettőből áll egy üteg...
Amúgy meg bármennyi ráköthető: 12 is vezérelhető egy FDC-ből. Szóval összevissza lehet ez "legózni"...
Úgy is mondhatnánk, hogy túlvásároltuk magunkat.Stimmt, csak reménykedtem, hogy legalább 6 akkor már.
Bár a szűk keresztmetszet a rakéta lesz amúgy is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..