személy szerint nekem? KínaAmugy harom alternativa an befolyasolasra. Nyugat Kina Orosz. Szerinted melyik lenne nekik is meg nekunk is a legjobb?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
személy szerint nekem? KínaAmugy harom alternativa an befolyasolasra. Nyugat Kina Orosz. Szerinted melyik lenne nekik is meg nekunk is a legjobb?
Anarchiat akarsz?nem kell átmeneti vezető. mert olyan nem létezik.
Kina uralna a perzsa olaj gazkeszleteket plusz a Hormouzi szorost. Szerintem Europa benne magyarorszaggal szopoagra kerulne ha nem ugy tancolna ahogy kina akarja.személy szerint nekem? Kína
Ott van Szaud-Arábia.Jól meg is szedték magukat és nem csak az amerikaiakkal hanem a keleti "nagyhatalmakkal" is jó kapcsolatban vannak.bocsánat, de szerintem nem olyan vezető kell, aki szolgai módon nyalja a seggét azoknak, akik őt (adott feladattal) hatalomra juttatják. abban én is reménykedem, hogy egyszer sikerül találniuk egy olyan vezetőt, aki megtalálja az egészséges egyensúlyt a "világi élet" illetve a hagyományos vallás között. erre viszont a korona herceget alkalmatlannak tartom.
nem lenne képes arra, hogy az ott élő vallási fundamentalisták, vagy egyszerűen csak az ott élő erősen vallásos tétegnek megfelelő alternatívát tudjon nyújtani. egyszerűen nem azért akarják odatenni.
hatalomra kerülése két dolognak nyitna utat: a nyugati nagycégeknek (a teljes gazdaság kiárúsítása), illetve a vallásos réteg elleni terrornak (el kell nyomni őket, hogy ne térhessenek vissza).
Ez nem ér! Minden fost be tudtok linkelni, a lényeget meg nem?na. jon a lovassag
Kutyának sem kell ott Pahlevi. Az olyan mintha Horty vagy Rákosi fia szólna a magyar néphez...nem kell átmeneti vezető. mert olyan nem létezik.
szerintem pont tudhatod, mit gondolok európárólKina uralna a perzsa olaj gazkeszleteket plusz a Hormouzi szorost. Szerintem Europa benne magyarorszaggal szopoagra kerulne ha nem ugy tancolna ahogy kina akarja.
Szerintem a szaudi rezsim nem ül olyan biztosan a nyeregben, mint gondoljuk.Ott van Szaud-Arábia.Jól meg is szedték magukat és nem csak az amerikaiakkal hanem a keleti "nagyhatalmakkal" is jó kapcsolatban vannak.
Anarchiat akarsz?
Szerintem a szaudi rezsim nem ül olyan biztosan a nyeregben, mint gondoljuk.
Idaig egy anarchiaba fulladt tarsadalom sem emelkedett ki abbol csak ha feladta az anarchiat. Olyan mint a komunizmus. Gyunyoruen hangzik de ritka rusnya a gyakorlatban.meg is alakítottuk barátaimmal a F.A.SZ.-t annó ... lottózd ki mi is ez
Higgins valszeg nem a neten látta.Ez nem ér! Minden fost be tudtok linkelni, a lényeget meg nem?
hintapolitika, persze. innen is egy kicsi, oda is egy kicsi.Ott van Szaud-Arábia.Jól meg is szedték magukat és nem csak az amerikaiakkal hanem a keleti "nagyhatalmakkal" is jó kapcsolatban vannak.
készül Irak kettő. a statiszták felkészültek, most már a főszereplő is megjelent.Higgins valszeg nem a neten látta.
A tankerek repülési útvonalai is követhetők. A hadrend felállt.
ha nem csipogóval, akkor megoldották volna máshogy. lehet véresebben.Felmerül a kérdés, hogy ha a Hezbollah beszerzői jobban odafigyelnek és nem sikerül a csipogókkal lefejezni az egész szervezetet, most Iránnak mennyivel lenne jobb helyzete.
A patkószög miatt az ország elveszett...
(Ha az jön ami most jönni látszik.)
Valószínűleg ez is számít, meg a legutóbbi légi támadás sorozatnál látták hogy nincs érdemi ellenállás?Felmerül a kérdés, hogy ha a Hezbollah beszerzői jobban odafigyelnek és nem sikerül a csipogókkal lefejezni az egész szervezetet, most Iránnak mennyivel lenne jobb helyzete.
A patkószög miatt az ország elveszett...
(Ha az jön ami most jönni látszik.)
Izraelnek a káosz se rossz mert ott nincs egy erős ellenségeha nem csipogóval, akkor megoldották volna máshogy. lehet véresebben.
az itt a baj, hogy nem a rend, hanem a káosz felé halad az a térség is
Eddig arról volt szó hogy Trump a béketeremtő.Meg nem indít háborút.Hát ha megtörténik jól átbatt..Meg mindenkit.Higgins valszeg nem a neten látta.
A tankerek repülési útvonalai is követhetők. A hadrend felállt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..