Nem nem nagy ,csak kivetítitek ide az oroszok balfaszságát is ! Attól függ kinek nagy ! egy orosz bm-2-nek ? vagy az f-35 nek ?Irán meg egy baromira nagy ország ..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nem nagy ,csak kivetítitek ide az oroszok balfaszságát is ! Attól függ kinek nagy ! egy orosz bm-2-nek ? vagy az f-35 nek ?Irán meg egy baromira nagy ország ..
Az ukránok is kurva sokan mentek haza az első évben, mostanra elegük lett, az tény.ti annyi orbitalis fassagot birtatok itt osszeokadni hogy beszarok
tudod miert van utazasi stop?
1. alapbol nincs polgari legiforgalom
2. ne legyen krva nagy coresz Ben Gurionon ha beindul a forgalom es jonnek haza ezrevel az emberek
3. a level4 orszagokba tilos utazni, ami a nemzetbiztonsagi tanacs altal kihirdetett lista, algeria, afganisztan es trsaik,
magatol ertetodo okokbol
ugyhogy @dudi nak teljesen igaza van, Izrael az egyetlen orszag, aminek a lakosai hazajonnek vesz idejen, nem
elmenekulnek
Ha ezt sikerul majd megugrani, majd akkor sztolhat egy rohadt szot barki is a zsidok ellen
50-100k ember jonne Izraelbe jelenleg mas orszagokbol
A tobbi hulyesegetekre nincs idom. vakon vagytok
Bakker, az ajatollah fatva-ban tiltotta meg a kifejlesztését 20 éveazt hiszem ti egyeltalan nem ertitek hogy mit jelentene ha irannak lenne atomfegyvere
Nem tudom, hogy ezt az összeállítást ki követte el és mikor, de hogy az idézett rész nem igaz, az biztos.Atombomba előállításához körülbelül 90%-ra kell dúsítani.
Egyrészt igen, nagyjából 65% a 35 év alatti, de egészségtelen, gyorsan öregedő a korfa, ahol láthatóan a korábbi adatokhoz képest a 90-es évekre bezuhant, majd stabilizálódott 2 közeli, de inkább alatti termékenységi ráta mellettAz irani tarsadalom (emlekeim szerint) 70% a 30 ev alatti.
Mondjuk több, Szíriát megjárt orosz forrásból is egymástól függetlenül (a linkelt az csak egy kivonat) azt olvastam, hogy az Aszadot és rendszerét hosszú távon stabilizálandó reformterveknek éppen az irániak vágtak alá, ami tovább súlyosbítva a gazdasági helyzetet végül elvezetett a rezsim kiüresedéséig és 2024 decemberéig.Ott baszták el az Irániak, hogy nem szálltak be a szíriai polgárháborúba sokkal keményebben, assad mellet.
Viszont ha tényleg fogytán vannak a kerónak, akkor az akár magyarázhatja miért is küldött az USAF annyi tankert a térségbeKraftstoffmengel..?
Mondjuk sokat kell repkedni nagyon messzire és a finomítókat is megcsapták, na de ennyi stratégiai tartalékuk csak van nekik (vagy elhúzódó háborúra számítanak, és arra már necces).
Köszi, ez tényleg érdekes jelentés.Nemzetközi Atomenergia Ügynökség 2025. márciusában rögzítette, hogy Irán 60%-os dúsítású uránból 275 kg–t halmozott fel, míg a május 31-i jelentésben ez megközelítette a 408 kg–ot . Ez a mennyiség – megfelelő technológiával – több bomba előállítására is elegendő lehet.
Jelentés
Valóban poén volt azért tettem oda röhögő fejet.A bombája is olyan, mint az "Apja": durván-túlsúlyos! ...szó szerint!
- Nem biztos, hogy van Iránnak elég nagy rakétája, a tényleg túlsúlyos É-K-i "gombához" !
- Abból nem-túl-sokból --állítólag nem több, mint egy tucat--, nem igen tud/fog osztogatni!
- Egy ilyen Nuke-Deal után nem biztos, hogy a kínai támogatás megmaradna!
- ...úgyhogy szerintem ez nem esélyes!
U.I.: ...de tök-jó poén volt, szerintem --is-- annak szántad!
.
Ezt kifejtenéd? Köszi!Nem tudom, hogy ezt az összeállítást ki követte el és mikor, de hogy az idézett rész nem igaz, az biztos.
Megfelelő neutronforrás alkalmazásával már a 60 %-os sűrítettségű uránból is simán készíthető atombomba.
Akár a wiki-n is megnézhető.
Trump indítana-e háborút? Szerintem nem. De tudod ki az a Jared Kushner?Eddig arról volt szó hogy Trump a béketeremtő.Meg nem indít háborút.Hát ha megtörténik jól átbatt..Meg mindenkit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..