Kezdetnek fel lehetne számolni a korrupciótArra én is. Pláne, hogy mi, hogy a jó istenbe fogjuk tudni megoldani, hogy a GDP 5%-át hadsereg fejlesztésre költsük éves szinten.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kezdetnek fel lehetne számolni a korrupciótArra én is. Pláne, hogy mi, hogy a jó istenbe fogjuk tudni megoldani, hogy a GDP 5%-át hadsereg fejlesztésre költsük éves szinten.
A világbéke reálisabb!!Kezdetnek fel lehetne számolni a korrupciót![]()
Egyikse reális amíg háború van lesz fegyver gyártás amíg van fegyver gyártás lesz korrupció (itt legnagyobb a világon a többi területhez képest).A világbéke reálisabb!!
Arra én is. Pláne, hogy mi, hogy a jó istenbe fogjuk tudni megoldani, hogy a GDP 5%-át hadsereg fejlesztésre költsük éves szinten.
Hamarosan meglesz annak a költésnek a megfelelő helye, és mehet az a GDP 5% !![]()
Nagy dilemmában a kormány: a magyar hadiipar magánosítása a tét
Lendületesen indult a magyar védelmi cégek felértékelése és eladásuk előkészítése, aztán megtorpant a folyamat. Úgy tudjuk, a 4iG lehet majd a nagy haszonhúzó, de egy sor nehézség merült fel már most, ami miatt minden csúszik.telex.hu
Szóval dolgoznak a frissen kiépül hadiiparunk átjátszásán is...![]()
Pár éve volt egy fellángolás, hogy az állami szektorban dobjuk ki a Windows-t és legyen helyette Linux. Parancs értettem, telepítem. ... ... ... Jelentem, szakrendszerek nem működnek vele ... ... ... Jelentem a fejlesztő cég nem létezik már/ csak pénzért csinálná meg a disztribúciót (mily meglepő) /nem csinálja meg a disztribúciót, mert szarik rá. Végül ment a kukába a terv, maradt a Windows. Sajnos a LibreOffice is.Ez nem igaz.
Ha mindenre van open source megoldás, akkor ugye a magyar állam 0, azaz nulla forintot fizet licenszdíjakra?
Szerk: próbáltál már LibreOffice-t használni... nem diadalmenet.
Ez volt 9GAG-en is, ott is írtam, ha elkapják, deportálják Gázába, hadd élvezze az ottaniak vendégszeretetét
Biciklivel b@szki.![]()
Ez meg magad sem hiszed el.Ez volt 9GAG-en is, ott is írtam, ha elkapják, deportálják Gázába, hadd élvezze az ottaniak vendégszeretetét![]()
Az egyik egy roller. Szerintem még szánalmasabb így az egész.
Biciklivel b@szki.![]()
New York TimesEz meg magad sem hiszed el.
Ha biciklivel meg egy rozsaszin szatyorral be tudsz jutni egy legibazisra, akkor az ellenseges orosz/irani/kinai ugynokok mire lehetnek kepesek?
Ezt figyeld!Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény.
Nyugi, lesz még az is, hogy az 5% csak akkor számít, ha amerikai fegyvereket vesznek.Ezt figyeld!
Sosem szabad full a nyomni a kretént!
Trump szerint az 5%-os védelmi költségvetési küszöb csak Európára vonatkozik
Trump szerint az Egyesült Államokra nem kellene vonatkoznia a GDP 5%-ában meghatározott védelmi kiadásokra vonatkozó küszöbértéknek.
![]()
Trump spune că pragul de 5% pentru apărare e valabil doar pentru Europa
Trump afirmă că pragul de 5% din PIB pentru cheltuielile de apărare nu ar trebui să se aplice SUA.m.defenseromania.ro
Semmire! Melyik ellenséges orosz/iráni/kínai ügynöknek jutna eszébe biciklivel és egy rózsaszín szatyorral bejutni egy légibázisra?Ez meg magad sem hiszed el.
Ha biciklivel meg egy rozsaszin szatyorral be tudsz jutni egy legibazisra, akkor az ellenseges orosz/irani/kinai ugynokok mire lehetnek kepesek?
Csak viselkedjenek ugy mint Mr. Bean es elerik a celjaik ugy tunik.Semmire! Melyik ellenséges orosz/iráni/kínai ügynöknek jutna eszébe biciklivel és egy rózsaszín szatyorral bejutni egy légibázisra?
Egyiknek sem!
Egy ex (ha-ha) CIA ügynök mondta egy interjúban (Andrew Bustamante), hogy az emberek (az ügynökök, az elhárítók is!) bele fognak rakni egy dobozba, hírszerzőként csak arra kell figyelned, hogy ez a doboz ne a "potenciális kém" doboz legyen.Csak viselkedjenek ugy mint Mr. Bean es elerik a celjaik ugy tunik.![]()
![]()
Kész vicc ez az egész.Ezt figyeld!
Sosem szabad full a nyomni a kretént!
Trump szerint az 5%-os védelmi költségvetési küszöb csak Európára vonatkozik
Trump szerint az Egyesült Államokra nem kellene vonatkoznia a GDP 5%-ában meghatározott védelmi kiadásokra vonatkozó küszöbértéknek.
![]()
Trump spune că pragul de 5% pentru apărare e valabil doar pentru Europa
Trump afirmă că pragul de 5% din PIB pentru cheltuielile de apărare nu ar trebui să se aplice SUA.m.defenseromania.ro
Meg lesz szavazva aztán majd úgy tartják be mint a 2%-ot.![]()
A spanyolok kivételével az összes NATO-tag rábólintott a védelmi kiadások 5 százalékra emelésére
Spanyolország észszerűtlennek, kontraproduktívnak tartana egy ekkora emelést. A szerdai NATO-csúcs előtt tüntetések folynak Hágában.telex.hu
Ezek szerint mi is benne vagyunk
Csak 2035-ig kell elérni az 5%-ot, azért ez így nem olyan vállalhatatlan.![]()
A spanyolok kivételével az összes NATO-tag rábólintott a védelmi kiadások 5 százalékra emelésére
Spanyolország észszerűtlennek, kontraproduktívnak tartana egy ekkora emelést. A szerdai NATO-csúcs előtt tüntetések folynak Hágában.telex.hu
Ezek szerint mi is benne vagyunk
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..