[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Mihez kèpest?

A prototípuson nem így volt.

Az ifw-ken nem baj ha vèdve van egy fegyver adagolása.
Vasedenyhez képest.

Proton nem így volt, valami miatt az kellett alakítani az egészet - biztos volt komolyabb indok erre - és így lehetett megoldani.
Harmadlagoa fegyverzet a lynxen, nem optimális, de lehet vele élni.
Hátha a 35mm és tornyok már másképp lesz :)

• Tetszik
Reactions: Catles
.

...és a front oldal legalább elegendően fedett-védett?
Ha ez az:
_35b4502.jpg

...akkor egy döntött előtétpáncéllal én megdupláznám védelmét, bármennyi is az jelenleg, + a szenzorokat védő lemezke is elég soft-defens a jelenlegi állapotában!
_35b4374.jpg

Értem én, hogy "a semminél jobb", de merjünk már végre "bátrak" lenni és valami végre legyen "", az eddigi "csak kicst sz@r" helyett! :hadonaszos:

.

Ez nem igy mukodik, raadasul ez gyanitom olyan szallitasi csomagban jon meg hogy exw-benkaputol kapuig azaz nem all meg hosszu idore sehol csak a megrendelonel.
Hát, vasutat nem tudom- de spec én alaposan korbejartam,metapogattam,meg még meg is kopogtattam magyar PzHt autohofban....

• Tetszik
Reactions: Ocses
Hát, vasutat nem tudom- de spec én alaposan korbejartam,metapogattam,meg még meg is kopogtattam magyar PzHt autohofban....
De bele menni nem tudtal, es ennyi a lenyeg.

Az exw szallitas mod ami vam-nal is fontos szinte minden szallitasi modra ta huzhato.

De van meg 11 fele ahol akar 4-5-6-7 szallitasi mod valtja egymast es szallitassal megbizott, na a hadi vagy a kettos felhasznalasu eszkozoknel ez nem igazan nepszeru, sot kerulik.

De bele menni nem tudtal, es ennyi a lenyeg.

Az exw szallitas mod ami vam-nal is fontos szinte minden szallitasi modra ta huzhato.

De van meg 11 fele ahol akar 4-5-6-7 szallitasi mod valtja egymast es szallitassal megbizott, na a hadi vagy a kettos felhasznalasu eszkozoknel ez nem igazan nepszeru, sot kerulik.
Le volt bombával. Ha lett volna a sofornel bónuszként plomba...
Különben volt olyan,hogy 7vegen beultunk a VBCI deszantterebe sörözni. Ahog, fagyott a sor,felvetodott, hogy mennyünk vele egy kört. De győzött, na nem a józan ész, hanem a lustaság. A franc,aki leszediutana meg visszájára a rögzítő láncokat.....
Tegnap angolban egy gyönyörűen felujitott ( Csak sárkány,nem repkepes.Angolban nagy divat a kivont teknyikat dísznek használni.A hof bejáratánál egy Herrier volt kiallitva fuggesztmenyekkel.Skotba egy Chieftain volt a kantin előtt, stb) Blackbourn Buccanier volt trénerek a hóban.

Le volt bombával. Ha lett volna a sofornel bónuszként plomba...
Különben volt olyan,hogy 7vegen beultunk a VBCI deszantterebe sörözni. Ahog, fagyott a sor,felvetodott, hogy mennyünk vele egy kört. De győzött, na nem a józan ész, hanem a lustaság. A franc,aki leszediutana meg visszájára a rögzítő láncokat.....
Tegnap angolban egy gyönyörűen felujitott ( Csak sárkány,nem repkepes.Angolban nagy divat a kivont teknyikat dísznek használni.A hof bejáratánál egy Herrier volt kiallitva fuggesztmenyekkel.Skotba egy Chieftain volt a kantin előtt, stb) Blackbourn Buccanier volt trénerek a hóban.
Még szerencse, hogy a plomba nem rendelkezik egyedi sorszámmal ugye... Meg igen, csak úgy működik, hogy mindent csak úgy leszedsz meg visszaraksz.. a járművön sem látszik ha használod..
arról nem is beszélve, hogy az teljesen új technikának a kulcsát külön vinnék..

Még szerencse, hogy a plomba nem rendelkezik egyedi sorszámmal ugye... Meg igen, csak úgy működik, hogy mindent csak úgy leszedsz meg visszaraksz.. a járművön sem látszik ha használod..
Arról nem is beszélve, hogy az összes búvó zárható amúgy kulccsal és ilyenkor zárva is van :D

Arról nem is beszélve, hogy az összes búvó zárható amúgy kulccsal és ilyenkor zárva is van :D
Il,én apróság ne zavarjon,mert balrset6esetere a kulcsot is mellékelek a szállítmányozásipapirokhoz.....:D
Az már más kérdés, hogy lepecsetelt dobozban.
Franci jószág már nem volt új,simán egy lezártnak borítékbanellekeltek a papirokhoz a kulcsát. (Egy felmag,ár lengyel sofőr vitte,és marha sok sor volt nálunk-dan 16%os.....roppantul nő éli az eszkombajnsagot.)
Égyebkent nem olyan ritka,hogy ilyen 1-2 db-os tételeket sima polgári nehezteherszallito céggel vitetnek.Peryze nem a szupertitkos tekn,ikat.
Különben rüheljuk őket, mert sok helyet elfoglaltak az amúgy is kevés parkolokban.

PzH akkora,hogy ahoz már kísérő autó is dukál-abban volt a kulcs.
En harcjarmuvet soha nem vittem.De spanyolba Mirage F1 nagyjavitott Atar motort igen (akkor meg volt nekik). 4en konvojban,kocsinkent 2 hajtómű. Sima ponyvás pontban,a kutya nem kísért minket. Annyi volt megadva,hogy megállás IRU A parkolokban.