[BIZTPOL] Irán

Jutnak még eszembe kérdések. Például, ha Irán sikeresen visszafejtette az RQ-170 adatait és lemásolta a drónt, akkor miért nem alkalmazza? Legalább mutatóba közzétennének pár fotót róluk vagy a bevetéseken készített felvételekből.

Jutnak még eszembe kérdések. Például, ha Irán sikeresen visszafejtette az RQ-170 adatait és lemásolta a drónt, akkor miért nem alkalmazza? Legalább mutatóba közzétennének pár fotót róluk vagy a bevetéseken készített felvételekből.
Ha az Iráni légvédelmi rendszerek látták az RQ-170-et ami nem stealth "csemege" lenne az Izraeli vadászoknak.
"Kezdődik"Közel Keleti amerikai bázisok támadása.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

a zsidók kéregetnek - de úgy tűnik nem kapnak semmit

Miért pont Katar?? Ott dekkolt a Hamasz vezetése is. Katar Törökország szoros szövetségese. Tuti ez volt a jó ötlet és nem vmi szaúdi bábot kellett volna meg csapni. Erdogan nem fogja ezt lájkolni. Vagy éppen azért, Szíria miatt is, ahol a törökök bucira verték a ruszkik mellett sőt sokkal jobban Iránt.

Irak megrakétázása rutin, anno amikor kilőtte Trump 2019/20-ban a Forradalmi gárda vezetőjét, akkor iraki amcsi támaszpontot lőttek.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Azért ha ezeket a rakétákat a hormuzi szorosra lövik, lett volna izgalom.
Ma a tőzsdét nem nagyon rázta meg a hétvégi bombázás. A vicces, hogy az izraeli tőzsde vasárnap emelkedett.
Kíváncsi vagyok, hogyan viselik a háború további kiszélesedését.

• Tetszik
Igen és nem. Valóban ha van felesleges fegyvertisztaságú uránod (85+%) abból lehet 5 vagy 20% ost gyártani.

Viszont milyen célból gyártasz 60+ %-ost? Gondolom nem azért hogy utána 5 vagy 20% osra alakítsd vissza.

Mondjuk én az egészet nem értem. Minden épelméjű már plutóniumból csinálja a robbanófejet mert sokkal kisebb robbanófejet lehet csinálni és csak egy neutronbesugárzó kell hozzá.
A sok bizonytalanság miatt főleg hagyjuk meg annak a lehetőségét hogy a 60%-ra dúsított iráni készlet egyszerűen dezinfó.
Pl. Iraki vegyifegyverek.
Nincs hiteles infóforrás, a nyugati már bizonyította magáról mit ér, de az iránival is van fenntartásom.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hiába a röntgen szemek már divatban vannak. Jól átlát a házakon

• Hűha
még meg nem erősített - lehet teljesen fals - infók szerint Irán kaphat ilyet
Csak ez nem Ukrajna ! az országot lényegében rabul ejtette az izraeli légerő ! se ki ?se be ! Én emlékszem hogy az Izraeli légierő elintézte a Szíriában szállított P-800 raksikat , még 2011-táján ? Az izraeli légierő figyeli a paki iráni határt! Az oroszok is maguknak köszönhetik hogy áramlanak be a nyugati cuccok az ország nyugati részéről !