Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha az Iráni légvédelmi rendszerek látták az RQ-170-et ami nem stealth "csemege" lenne az Izraeli vadászoknak.Jutnak még eszembe kérdések. Például, ha Irán sikeresen visszafejtette az RQ-170 adatait és lemásolta a drónt, akkor miért nem alkalmazza? Legalább mutatóba közzétennének pár fotót róluk vagy a bevetéseken készített felvételekből.
alsó hangon három becsapódásAzért úgy látom eddig Dohában nem csináltak ebből nagy ügyet a civilek. Se légvédelmi sziréna, se óvóhely. Volt ami betalált?
A bázisra vagy mellé a sivatagba?alsó hangon három becsapódás
én se sok értelmét látom, arra mondjuk jó, hogy fogyassza a légvédelmet
Biztos meg van beszélveNem onnan takarodtak ki az amcsik? Magyarán egy üres bázist fenyegetnek?![]()
A sok bizonytalanság miatt főleg hagyjuk meg annak a lehetőségét hogy a 60%-ra dúsított iráni készlet egyszerűen dezinfó.Igen és nem. Valóban ha van felesleges fegyvertisztaságú uránod (85+%) abból lehet 5 vagy 20% ost gyártani.
Viszont milyen célból gyártasz 60+ %-ost? Gondolom nem azért hogy utána 5 vagy 20% osra alakítsd vissza.
Mondjuk én az egészet nem értem. Minden épelméjű már plutóniumból csinálja a robbanófejet mert sokkal kisebb robbanófejet lehet csinálni és csak egy neutronbesugárzó kell hozzá.
Azért úgy látom eddig Dohában nem csináltak ebből nagy ügyet a civilek. Se légvédelmi sziréna, se óvóhely. Volt ami betalált?
Hiába a röntgen szemek már divatban vannak. Jól átlát a házakon![]()
OSINTWarfare
Footage from Iran’s earlier ballistic missile attack appears to show a malfunction of a PAC-3 MSE interceptor from the MIM-104 Patriot Air Defense System.t.me
Csak ez nem Ukrajna ! az országot lényegében rabul ejtette az izraeli légerő ! se ki ?se be ! Én emlékszem hogy az Izraeli légierő elintézte a Szíriában szállított P-800 raksikat , még 2011-táján ? Az izraeli légierő figyeli a paki iráni határt! Az oroszok is maguknak köszönhetik hogy áramlanak be a nyugati cuccok az ország nyugati részéről !még meg nem erősített - lehet teljesen fals - infók szerint Irán kaphat ilyet
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..