Szvsz ha Irán úgy ítéli meg, hogy az amerikai támadás elkerülhetetlen, nekik kéne előbb támadni.
Biztos lesz allah akbar ezerrel.
Egyébként teljesen komolytalan már az iráni rezsim a nyári kudarcok óta, katonai értelemben.Szvsz ha Irán úgy ítéli meg, hogy az amerikai támadás elkerülhetetlen, nekik kéne előbb támadni.
Egyébként teljesen komolytalan már az iráni rezsim a nyári kudarcok óta, katonai értelemben.Kenyszerpalyan vannak. Usrael meg Jewmerica kombóval szemben kb. Kína, ruszkik nincsenek az atom/méret miatt..Biztos lesz allah akbar ezerrel.Egyébként teljesen komolytalan már az iráni rezsim a nyári kudarcok óta, katonai értelemben.
Biztos lesz allah akbar ezerrel.Egyébként teljesen komolytalan már az iráni rezsim a nyári kudarcok óta, katonai értelemben.
@Busho3301 így vizualizálva, hogy mennyivel kevesebb stuff van a környéken,a jelenlegi:
![]()
és a júniusi:
![]()
Én se tudom, de érdemes figyelembe venni, hogy az 5. gen típusok darabszámát és helyzetét titkolják (eredményesen), hogy mi van Irakban szintén nem tudjuk (Tier 1 SOF többnyire akad).@Busho3301 így vizualizálva, hogy mennyivel kevesebb stuff van a környéken,
még kevésbé értem, hogy mit akarnak
Én se tudom, de érdemes figyelembe venni, hogy az 5. gen típusok darabszámát és helyzetét titkolják (eredményesen), hogy mi van Irakban szintén nem tudjuk (Tier 1 SOF többnyire akad).
Valszeg a feladatszabás is merőben más.
Mi más lenne? Nem tudnak mivel visszaütni, úgy, hogy ne legyen rosszabb nekik a kimenetel mint a támadónak. Meglepő lenne, ha a sok évtizede gerjesztett "Irán-probléma" végére nem Trump tenne pontot a deep state-cionisták számára.
Kíváncsi vagyok, vajon megint szájkarate é?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..