[BIZTPOL] Irán

Biztos lesz allah akbar ezerrel. :) Egyébként teljesen komolytalan már az iráni rezsim a nyári kudarcok óta, katonai értelemben.

A közeli jenki bázisokat tudnák támadni, és az izraeli légrak készlet nem kevésbé merült le, mint az iráni támadórak készlet.

a jelenlegi:
G_YwnnPWgAAOtRT

és a júniusi:
G_YwovzXEAA98ps

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@Busho3301 így vizualizálva, hogy mennyivel kevesebb stuff van a környéken,
még kevésbé értem, hogy mit akarnak
Én se tudom, de érdemes figyelembe venni, hogy az 5. gen típusok darabszámát és helyzetét titkolják (eredményesen), hogy mi van Irakban szintén nem tudjuk (Tier 1 SOF többnyire akad).

Valszeg a feladatszabás is merőben más.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Én se tudom, de érdemes figyelembe venni, hogy az 5. gen típusok darabszámát és helyzetét titkolják (eredményesen), hogy mi van Irakban szintén nem tudjuk (Tier 1 SOF többnyire akad).

Valszeg a feladatszabás is merőben más.

Irániak helyében a tankergépekre mennék rá a bázisokon.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Elvileg a szíriai balhé miatt érkezett a térségbe, de azóta azt lerendezték. SDF-kormányerők tűzszünet, míg a 7 ezer ISIS foglyot átviszik Irakba

Cserébe Irán ma újabb adag szankciót kapott a nyakába
Witkoff, Kushner és a CENTCOM parancsnoka Izraelben

Mi más lenne? Nem tudnak mivel visszaütni, úgy, hogy ne legyen rosszabb nekik a kimenetel mint a támadónak. Meglepő lenne, ha a sok évtizede gerjesztett "Irán-probléma" végére nem Trump tenne pontot a deep state-cionisták számára.
Számomra a kérdés, hogy meddig éri meg a világnak, hogy a kis ovinkban senki nem üti szét az erőszakos hülyegyerek meg a kis patkánykodó haverja képét a félelem miatt, hogy majd mi lesz.

De közben azok soha nem állnak le, amíg nem lesz szétbarmolva a kis pofájuk.

Szóval meddig adják meg magukat a gerjesztett problémának, ha úgysem lesz vége a bully-nak amíg oda nem adják a csokijukat?

• Tetszik
Reactions: Kurfürst
Számomra a kérdés, hogy meddig éri meg a világnak, hogy a kis ovinkban senki nem üti szét az erőszakos hülyegyerek meg a kis patkánykodó haverja képét a félelem miatt, hogy majd mi lesz.

De közben azok soha nem állnak le, amíg nem lesz szétbarmolva a kis pofájuk.

Szóval meddig adják meg magukat a gerjesztett problémának, ha úgysem lesz vége a bully-nak amíg oda nem adják a csokijukat?
A világ pont le.sz.rja. Egyrészt nem érinti (nem fogja fel, hogy ő lehet a következő), másrészt a sok évtized alatt egy olyan irányítási/kontrollálási/zsarolási potenciál építettek fel a hatalmasok, ami totálisan dezinformál mindenkit és így irányíthatóvá teszi. Ha az emberek nyitott szemmel járnának, akkor se lenne hatalmuk: a vezetők idegen zsoldban. Mindig. (Igen, a leutált jobboldal IS).

Jó kérdés, de szerintem nem fogják Iránt lenyomni most sem, pedig már igazán messzire mennek, már túllépték a patkánykodó hülyegyerek szintet, és Putyin haverjuk arca sincs igazán szétütve, úgyhogy szerintem sokáig tűrjük még őket.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Witkoff, Kushner és a CENTCOM parancsnoka Izraelben
Hogy vern.m a f.szm már az összes politikus/hatalommániás f.szba, akik miatt nem lehett nyugiban létezni ezen a nyomorult planétán.

• Vicces
Reactions: SirHiggins
Hogy vern.m a f.szm már az összes politikus/hatalommániás f.szba, akik miatt nem lehett nyugiban létezni ezen a nyomorult planétán.
Ez addig tart majd - míg csak egy (Hatalom) maradhat ... Emlékezzünk Mel Gibsonra a Hegylakóban.

Akkor tán nem lesz olyan hülye a Legfőbb Vezető - hogy az elfogyott ellenfelek után - saját magával kezdjen háborút.
Mintha az elmúlt hetek politikusi pávatáncai egyre jobban emlékeztetnének Hofi -" Bent a zártosztályon" c. egyik főművére:

" Be jó Nekünk itt a zártosztályon - a kint rekedtektől bennünket rács véd meg - hogy Ők be ne tudjanak ide jönni"

• Tetszik
Reactions: 2ndt
A világ pont le.sz.rja. Egyrészt nem érinti (nem fogja fel, hogy ő lehet a következő), másrészt a sok évtized alatt egy olyan irányítási/kontrollálási/zsarolási potenciál építettek fel a hatalmasok, ami totálisan dezinformál mindenkit és így irányíthatóvá teszi. Ha az emberek nyitott szemmel járnának, akkor se lenne hatalmuk: a vezetők idegen zsoldban. Mindig. (Igen, a leutált jobboldal IS).
Nekem nem kell magyaráznod. Engem csak felbasz, hogy kretének még ezek is.

• Tetszik
Reactions: 2ndt
Altábornagy úr kezd megpocakosodni :rolleyes: