Megnyugodhatunk! Minden a lehető legnagyobb rendben van!
Az Euronews korrektül kinyomozta!
Azt csak halkan kérdenzém meg, hogy a saját bevalásuk szerint is az Európai Unió finanszírozásából működő Euronews ezt teljsen komolyan gonolja?
Több tucat embert kérdezett meg, ebből kettő kamera előtt is nyilatkozott hogy semmi baj sincsen! Az egyik 27 hónapot harcolt és vígan él (szerinte nem is beszéltek csúnyán az ukránok Sebestyén Józseffel), a másik szerint nincsenek is túlkapások (azok mind inokolt esetek!
Ezs is csak kitaláció:
"Sebestyén József halála kapcsán az ukrán hadsereg vezérkara
közleményt adott ki, amely szerint a férfi halálát tüdőembólia okozta, és a boncolás során
„semmilyen testi sérülés nem volt megállapítható, amely erőszakra utalna”. Lapunk kárpátaljai forrásokból ugyanakkor úgy értesült, hogy a boncolást végző igazságügyi orvosszakértő, bizonyos Joszip Akar az ukrán titkosszolgálatok befolyása alatt állhat, miután fiát nemrég ukrán toborzótisztek egy közúti igazoltatás alkalmával mozgósították, és csak apja közbenjárására sikerült elhagynia a kiképzőtábort."
Egy dologban viszont igazuk van, tényleg nem rosszabb a kárpátaljai magyarok helyzete mont volt a háború előtt, mert már akkor is rossz volt!
Édes Istenem, tényleg senki sem járt Ukrajnában, én rendszeresen jártam, sok magyar és ukrán ismerősöm van odaátról, valószínüleg mind hazudnak nekem......