Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A karton dobozon halmokban álló drónok elég furán kesze-kuszák. De mint írtam, nem az első eset. A Geran/Shahed vadász elnevezést meg inkább nem kommentálom.Az alsó képre mondjátok, ahol a fazon két drónt tart a kezében? Az nem AI.
Lehet az én monitorom kicsi, de én nem tudtam beazonosítani pontosan a bomba tipusát, illetve a mig oldálszáma is homályos.......A prédából ragadozó lett !
"A disznórázó megsemmisítése Pokrovszkban, amely előtte az Orosz szabotázs- és felderítőcsoport csapdájába került"Az Orosz szabotázs- és felderítőcsoportok már Pokrovszkban vannak ! - felvétel az egyik lesből támadásra az ukrán fegyveres erők járművén
Még szerencse hogy nyugger kolléga megállapította a roncsból hogy a kh-69 azt pont egy szu-57 dobta le( szu-57 topicba)Lehet az én monitorom kicsi, de én nem tudtam beazonosítani pontosan a bomba tipusát, illetve a mig oldálszáma is homályos.......

Legutóbb azt állítottad a Szíriai konfliktusnál, hogy a török hadsereg simán lenyomja az oroszokat.Még szerencse hogy nyugger kolléga megállapította a roncsból hogy a kh-69 azt pont egy szu-57 dobta le( szu-57 topicba)![]()
![]()
Az ukrán légierő él és virul ! És erősebb mint valaha !
Mennek a nyugati bombák rendesen !
Az orosz légiuralmat és légifölényt az ukrán légvédelem akadályozza meg, nem a légierő.Az ukrán merev szárnyú legiero marginalus hatasu. Szvsz fél tucat Szu27, talan egy tucat MiG29 ban. Az F16 max 10-14 lehet egyszerre ukran földön es egy vagy ket géppar delibab... Ami szerencsejuk, hogy az oroszoknak nem erőssége a felderites es a gyors csaoasmers... Az ukran kegiero a teljes orosz legiuralmat akadalyozza, de a kegifolenyt nem.
Még szerencse hogy nyugger kolléga megállapította a roncsból hogy a kh-69 azt pont egy szu-57 dobta le( szu-57 topicba)![]()
![]()
![]()
Az ukrán légierő él és virul ! És erősebb mint valaha !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..