Azért ilyenkor szembe jut, amikor én meg pogány azt ecseteltük itt a fórumon, hogy a Kecskeméti bázis milyen könnyen támadható, és, hogy a Gripeneket 1-2 diverzáns csoport simán megsemmisítené még a földön.
Akkor elég sokan irreálisnak tartották amit írtam/írtunk, aztán először az ukránok bemutatták profi módon az oroszoknál, hogy meg lehet csinálni.
Utána legalább páran elgondolkodtak itt a fórumon, hogy lehet nem mondtunk anno hülyeséget, és tényleg meg lehet csinálni azt amit én és pogány mondtunk.
Erre most az ukránok (feltehetően) konkrétan bebizonyították azt kecskeméten amiről írtunk!
Ugyanis amíg a fórumon páran elgondolkodtak az általunk leírtakon, addig szemmel láthatóan a HM illetékeseiről szokás szerint leperegtek ezek a dolgok....
És hozzá tenném, hogy szerencsések vagyunk, mert nem éles helyzet volt, hanem csak finoman jelezték a számunkra, hogy mekkora egy világi csicskák vagyunk valójában, és vegyük már magunkat észre. Ez volt az üzenet

Valójában ezt meg kellene köszönnünk, mert mi már csak akkor kapálózunk amikor ég a ház. Sajnos