Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZeiG

Well-Known Member
2017. április 4.
1 003
5 849
113
Magyar Ezust Erdemkeresztet kapott Rubint Reka...
Te @SilvioD magyarazd mar el nekem kerlek, hogy mi a lebagyadt lofasz tortnik ott?!
Simán félreolvasták. Fitnesz ~ Fidesz! :D

senkinek sincs fingja Hallstattrol. Hagyjal mar
o_O

Bad Ischlben meg pihent a F.Joska +becsajozott Sissivel, azt vagom.

Egy komplett KUL-TÚ-RÁT neveztek el róla, plusz ha beírod bármilyen képkeresőbe, hogy "austria", kb. az elsők kép amit bedob, azon Hallstatt lesz!
De Győzke, meg RRéka... aaaaz álmodból is megy! :D

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 783
36 861
113
jajaja, csak te vagy olyan gec... provokativ, hogy felteszel ilyen kerdest, hogy tudom-e mi az.
Mi koze barmihez? Vagy Rubint Rekat nem lehet bantani ha jelen vagy? :D
Tőlem nyugodtan, sztem kedves férjével a legkártékonyabb celebjeink közé tartoznak. Csak ha elkezded méricskélni a színvonalat, akkor azért számolj azzal, h számon kérik a te színvonaladat is. Mert azért érted, ne az szervezzen nővédő konferenciát, aki derékszíjjal veri az asszonyt.

Most mondjam, h csodálom a magabiztosságodat? Nem először egyébként.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 010
29 946
113
Tőlem nyugodtan, sztem kedves férjével a legkártékonyabb celebjeink közé tartoznak. Csak ha elkezded méricskélni a színvonalat, akkor azért számolj azzal, h számon kérik a te színvonaladat is. Mert azért érted, ne az szervezzen nővédő konferenciát, aki derékszíjjal veri az asszonyt.

Most mondjam, h csodálom a magabiztosságodat? Nem először egyébként.
oskor paszmek, oskor amit szamonkersz :D
Borgatyasok kozott igy megmegy az ember egy ido utan, vagy mi? :eek:
Akkor legkozelebb ha valami, nekem nem tetszot irsz, akkor kerdezzek vmi nagyon bullshit fassagot, aminek termeszetesen semmi koze semmihez es kialtsalak ki idiotanak, mert lovesed sem lesz rola?
Es akkor nekem jobb lesz, wtf?
komolyan....

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 783
36 861
113
oskor paszmek, oskor amit szamonkersz :D
Borgatyasok kozott igy megmegy az ember egy ido utan, vagy mi? :eek:
Akkor legkozelebb ha valami, nekem nem tetszot irsz, akkor kerdezzek vmi nagyon bullshit fassagot, aminek termeszetesen semmi koze semmihez es kialtsalak ki idiotanak, mert lovesed sem lesz rola?
Es akkor nekem jobb lesz, wtf?
komolyan....
Baszki, az egész onnan indult, h leírtam, h azon a vonalon is vannak kva régi vonatok az osztrákoknál, amik tele vannak turistával, és én vagyok a hülye, hogy te nem tudtad, h Hallstatt szarásig van turistával. Én kérek elnézést. Ezek után lendületből kezdtél győzikézni, mert hát ha megköpködöd, akkor műveltebbnek tűnsz. Csak legalább fél óra telt volna el a kettő között. Tényleg, nem kötelező mindent ismerni, de azért ha valakinek ekkora az arca, akkor ne csodálkozzon, ha néha odatartják elé a tükröt. Nem arról van szó, h számon kértem rajtad a hallstatti és a La Théne kultúra közötti különbségeket.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
23 010
29 946
113
Baszki, az egész onnan indult, h leírtam, h azon a vonalon is vannak kva régi vonatok az osztrákoknál, amik tele vannak turistával, és én vagyok a hülye, hogy te nem tudtad, h Hallstatt szarásig van turistával. Én kérek elnézést. Ezek után lendületből kezdtél győzikézni, mert hát ha megköpködöd, akkor műveltebbnek tűnsz. Csak legalább fél óra telt volna el a kettő között. Tényleg, nem kötelező mindent ismerni, de azért ha valakinek ekkora az arca, akkor ne csodálkozzon, ha néha odatartják elé a tükröt. Nem arról van szó, h számon kértem rajtad a hallstatti és a La Théne kultúra közötti különbségeket.
akkor hogy a fszba jon ide gyozike? :O

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 783
36 861
113
A vonatok külön beszélgetésfolyamban volt mint a ki kinek ad kitüntetést téma nem?
Az volt a problémám, h ha valaki félművelt, akkor ne kezdjen el sznobkodni, h hátdehát Győzike... Lehet győzikézni, csak ne úgy, h 5 perccel azelőtt derült ki, h menyire fogalmatlan vagy, és még büszke is vagy rá. Mert ugye gúgli, Hallstatt is kb fél percnyi művelet. De nem, fitogtatni kell, h senkisenem hallott róla, senkisenem jár arra. Higgins nem először játssza el ezt, de azért még bírom, üde színfolt a sok cinikus fax (és picha) közt az idealizmusával.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 132
56 274
113
Figyu, nekem van egy haverom, ő is mindig az élet napos oldalán van, mint te.
Volt egyszer egy vicces beszélgetésünk még közép suli után. Mondta, hogy nem hiszi el, hogy én mindig verekedésbe keveredek, bezzeg ő sosem... Biztos keressük a bajt.
Én meg emlékeztem , hogy miket siránkozott a HÉV miatt, szóval megkérdeztem, hogy amúgy eddig hányszor raboltak ki a HÉV-en? :rolleyes:
Mondta, hogy hát egy párszor....
Én meg mondtam neki, hogy engem meg egyszer sem. De én ezért keveredek verekedésekbe te meg nem :D

Nem akarom osztani az észt, hogy most milyen a HÉV, mert nem tudom, de a ráckevei meg a csepeli héven is mindig volt valami balhénk amikor fiatalok voltunk. Konkrétan nem tudom megmondani, hány olyat láttam, hogy mikor megállt a HÉV, akkor a C-kat elvett egy táskát/vagy letépet egy nyakláncot és elrohant.
Nem poénból szerveztek annak idején 5 fős kaller kommandókat a BKV-sek a ráckevei HÉV-re. Ugyanis az hagyján, hogy rendszeresen nem vettek jegyet a delikvensek, azt megpofozták a kallert, de a végén már célzottan ki is rabolták őket!
Jah, hogy ezt nem mondta be a TV? :rolleyes:
Hát igen, sok minden mást se mondott be akkoriban :)

A rendőrségi csoda statisztikáról ugyan ez a véleményem. Egyszer kerültem bele, akkor is csak azért mert kijött a készenléti rendőrség, mert lövések dördültek (rám lőttek gázriasztóval).
A valóságban meg igen sok "verekedésbe" keveredtem bele, igen változatos módokon. Csak ha megagyalod a késes cigust, az nem megy feljelentést tenni...
És túloldalról nézve a rendszeresen kirabolt haverom is az elsőnél tett feljelentést, utána már nem, hiszen minek?
Telebi sz@rták az egészet.
Az ezekben a statisztikákban lévő vagyon elleni adatokat szorozd meg legalább 5-el, a "garázda" és könnyű testi sértéseket meg legalább 3-al.
Jah, és amikor 3-an agyon akartak verni, ebből egy a már említett gázriasztóval lőtt rám, egy másik vascsővel akart agyonverni, és hát ügy lett belőle, annak a minősítése garázdaság volt.
Ugyanis csak könnyebben sérültem meg :D (Mi az, hogy megvédtem magam és megsérültek az elkövetők??? XD )****
És hiába mondtam, hogy esetleg a szándékot kellene díjazni, pl. csoportosan aljas indokból (pénz szerzés) elkövetett emberölési kísérletként. De hát mondták, hogy magyar bíróságon ilyen ebben az esetben nincs :rolleyes:
Szóval óvatosan a statisztikákkal, mert kicsit csalókák :)

**** Amúgy a mai napig nem tudom, hogy áll ez az ügy, kétszer voltam a rendőrségen, tovább adták az ügyészségnek és azóta sincs semmi. Remélem nem kopog be majd egyszer valaki 5-10 év múlva, hogy előállítanának, mert újra tárgyalják a dolgot, és hát én elvertem szegényeket és megsérültek... :hadonaszos:
Soha nem keveredtem verekedésbe nagykorú korom óta. Egyszer megfogtam egy rablás elkövetőjét 200m sprint után, ugrásból mellberúgtam, kapott egy hátsó folytást ebből azonnal, és nyugodtra lett folytva. Idő közben helyi kiérkezőknek átadtam, és angolosan távoztam. Mikor megüzenték kaphatnék egy kerületi jutalmat, mondtam hogy kösz nem, ott se voltam. Jobb a békesség, visszaeső drogos cigánygyerek volt, ült miattam konkrétan 7 évet.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 132
56 274
113
Ez verekedésnek számít, akkor is ha nem ütöttek vissza :)
Amúgy grat, szép munka!
Nekem az érte meg igazán, mikor egy pityergő 80+ os később nekem kiderült hogy ügyvéd bácsika jött velem szemben mikor én már olajra léptem, hogy
  • "Megfogta fiatalember?!"
  • Meg.
  • "Úgy sajnálom, szégyenlem magam hogy nem tudtam megvédeni a feleségem... " A felesége nyakából tépte le a cigó a buszmegállóban a láncot, a papit meg leverte a retek.
Itt valami buzi muslinca már az én szemembe is belerepült... Kicsit könnyeztem...
  • " S mondja meg, kapott?! "
  • Kapott...
-" Nagyon-nagyon köszönöm fiaralember!" Összemosolyogtunk könnyezve, megöleltük egymást, és elhúztam a faszba a csíkot...

Akkor úgy éreztem én már nem hiába születtem meg. Amúgy életem top kondijában voltam, cigányunk balszerencséjére heti 12-13 edzés volt bennem jó ideje, szerda volt a nap mikor de. erőnlét, délben jitsu, este kis üti-rugi, vasárnapot leszámítva csak napi 2x1.5 órát edzettem akkoriban:D!

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 622
67 148
113
Nekem az érte meg igazán, mikor egy pityergő 80+ os később nekem kiderült hogy ügyvéd bácsika jött velem szemben mikor én már olajra léptem, hogy
  • "Megfogta fiatalember?!"
  • Meg.
  • "Úgy sajnálom, szégyenlem magam hogy nem tudtam megvédeni a feleségem... " A felesége nyakából tépte le a cigó a buszmegállóban a láncot, a papit meg leverte a retek.
Itt valami buzi muslinca már az én szemembe is belerepült... Kicsit könnyeztem...
  • " S mondja meg, kapott?! "
  • Kapott...
-" Nagyon-nagyon köszönöm fiaralember!" Összemosolyogtunk könnyezve, megöleltük egymást, és elhúztam a faszba a csíkot...

Akkor úgy éreztem én már nem hiába születtem meg. Amúgy életem top kondijában voltam, cigányunk balszerencséjére heti 12-13 edzés volt bennem jó ideje, szerda volt a nap mikor de. erőnlét, délben jitsu, este kis üti-rugi, vasárnapot leszámítva csak napi 2x1.5 órát edzettem akkoriban:D!

Nagy szerencséd, hogy valami rajvédő miatt nem vertek rád önbíráskodást.
Minden tiszteletem a tiéd, így kell ezt! :cool:

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 132
56 274
113
Nagy szerencséd, hogy valami rajvédő miatt nem vertek rád önbíráskodást.
Minden tiszteletem a tiéd, így kell ezt! :cool:
Tudom hogy mi volt az első szava mikor én már nem voltam ott, mert ismerősöknl maradtak ott vele a rendőröknek átadni úgy, hogy tagadták hogy ismerik azt aki lecsavarta, sose láttak előtte ezt vallotta mind. Azt mondta azonnal hogy egy skinhead meg akarta ölni mert cigány :D! Nem hogy skinhead, de még kopasz sem voltam, meg sem akartam ölni, bár bántani akartam az tény. Ahhoz képest hogy milyen idegben voltam, kontrollal kapott, pl. nem rugdostam meg a fejét soccer kickkel, pedig a Pride FC nagy kedvencem volt mindig :p.

A tré annyi hogy a kis öreg meg a felesége rámutattak ott a helyszínen, hogy ő a rabló, meg kicsavartam a. kezéből az aranyláncot és odaadtam annak aki átadta a rendőröknek, akik amúgy mikor én 100m-
re voltam onnan akkor fordultak be az utcába, 20 sec volt hogy eljöttem onnan, még mutogatott is utánam a retek, hogy arra mentem, de kapásból egy kibaszott nagy pofont kapott a rendőrtől :D!

Régi szép idők, 15 éve volt :).

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 622
67 148
113
Azt mondta azonnal hogy egy skinhead meg akarta ölni mert cigány :D!

Nálam a 3 elvert csávó meg akarta győzni a rendőröket, hogy egyedül megtámadtam őket. csak úgy :rolleyes:
Persze mocskos rassszista is voltam. (ez alap)
Én meg nem vagyok hülye , végig nyomták (a 2. kihallgatáson) a mesemondásukat, hogy a mocskos rasszista megtámadta őket a saját házuk udvarán (!) és büdős cigányozta őket.
Én meg csak benyőgtem, hogy amúgy félig cigány vagyok :rolleyes: (Ellenőrizd le, hogy amúgy nem :D)
Meg ugye a rendőrök a nyílt utcán értek minket tetten, szóval jah....
A nagy probléma az volt, hogy csak a gázriasztó lett meg, a vascsövet bedobták egy családi ház udvarába, szóval azt nem lehetett bizonyítani, hogy az övék. :(

akik amúgy mikor én 100m-
re voltam onnan akkor fordultak be az utcába, 20 sec volt hogy eljöttem onnan, még mutogatott is utánam a retek, hogy arra mentem, de kapásból egy kibaszott nagy pofont kapott a rendőrtől :D!

Ájj, ez a rendszer szintű rasszizmus :D:D:D

jitsu, este kis üti-rugi,

Milyen öved van Jitsu-ból?

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 132
56 274
113
Nálam a 3 elvert csávó meg akarta győzni a rendőröket, hogy egyedül megtámadtam őket. csak úgy :rolleyes:
Persze mocskos rassszista is voltam. (ez alap)
Én meg nem vagyok hülye , végig nyomták (a 2. kihallgatáson) a mesemondásukat, hogy a mocskos rasszista megtámadta őket a saját házuk udvarán (!) és büdős cigányozta őket.
Én meg csak benyőgtem, hogy amúgy félig cigány vagyok :rolleyes: (Ellenőrizd le, hogy amúgy nem :D)
Meg ugye a rendőrök a nyílt utcán értek minket tetten, szóval jah....
A nagy probléma az volt, hogy csak a gázriasztó lett meg, a vascsövet bedobták egy családi ház udvarába, szóval azt nem lehetett bizonyítani, hogy az övék. :(

Ájj, ez a rendszer szintű rasszizmus :D:D:D

Milyen öved van Jitsu-ból?
Semmilyen. Sztraka vonalról volt pár oktatóm, de a legtöbbet birkózóktól tanultam a grapplinget. Jóktól. Nekik sem volt övük, a legtöbbnek max lila, jellemzően kék. Viszont kurva jó földharcosok voltak, erősek, atletikusak. Power Jitsu :D. Nekem nem ez volt a fő csapásirány.

• Tetszik
Reactions: fip7