Kb ugyanannyit voltam katona mint civil.
Szerintem az egyszerű emberi tulajdonság, hogy ha van egy beosztott aki esetleg hozzáèrtőbb mint a főnöke, az szúrja annak a szemèt.
Vagy mert hülyènek èrzi magát, vagy mert esetleg fèlti a beosztását, esetleg a tekintèjèt.
Ehhez köze a másik 3 nak nem volt.
Amúgy is hülyesèg.

Ha berobbantanánk a Duna/Tisza hidakat szerintem 2 nap is lenne.
Nem a magyar álláspont, a magyar kormány álláspontja.
Vagy az a legyen bèke? Bocsi. Összezavarodok mindíg.
A politikai idiotizmusba nem mennèk bele.
Hogyan van felmentve.
Számomra ez annyira lènyegtelen mint mit loptak el a migekből.
A lènyeg, hogy milliárdos ház/zsírleszívás/bugyogó/hotel stb semmi nem volt problèma.
Most meg minden.
Hogy lehet hogy a honvèdsèg 1 milliárdot elkölt egy civil házra?
Hányinger!
Szerintem ott ahol a politikum találkozik a szakmával, nem szabadna hogy így legyen, hiszen alap hogy a szakmai felső vezető jobban ért az operatív szervezeti munkához mint a civil miniszter.
Az a "főnök" aki irigy ez miatt a "beosztottra" az buta. Legalább is nem jó manager szemlélettel áll hozzá a dolgokhoz. Neki pont hogy annyi lenne a a feladata hogy a civil kontroll biztosítása mellett a forrást biztosítsa a kitűzött célokhoz, de a célja kell legyen az is dedikáltan hogy a lehető legjobb emberekre bízza annak a módjának kidolgozását, és végre hajtatását.
Az meg amíg érvényes szabályos választásokon nyert akármelyik párt, olyan többséggel hogy kormányt tud alakítani, DE mivel a kormány a parlamentáris demokráciába a végrehajtó hatalom csúcs szerve, amit ŐK mondanak, az bizony a MAGYAR álláspont. Ebbe nem fér bele hogy bármilyen állami szervezet felső vezetője mást ad elő, mint amire megbízást kapott. Én sem mindig mindennel értek egyet, sokszor volt hogy nekem épp nem szimpatikus erő volt kormányon, de akkor azt elfogadtam, hogy az van amit mondanak, az a MAGYAR ÁLLÁSPONT. Ezen 4 évente lehet változtatni, és csak ott, csak akkor ha nem tetszik valami. Ilyenkor én élek is mindig a szavazati jogommal, elmegyek, behúzok valamit a legjobb belátásom szerint, és jellemzően vagy be sem kerül, épp hogy bekerül az akit jónak tartottam, vagy ha nyernek, megbánom hogy rájuk szavaztam. De ettől még ÉN tudom azt, hogy mindentől szarabb egy polgárháború, de még egy anarchia állapot is!
A másik háromról nem is írtam, mert SEMMIT nem tudok a valós okokról, egyedül RSZR-nél jöttek elő dolgok amiről tudunk, annak is nyilván pusztán annyi az oka hogy beleállt a mostani hatalomba. S nyilván, kilóg a lóláb, hogy az után lett csak probléma hogy ellenfél lett, addig nem zavart senkit. Ugyan azok a mintázatok mint MP túlárazott szerződései, előtte jól csinálta, mert nekik csinálta, most meg fogás rajta.
Egyébként meg ha engem kérdezel ukrán ügyben, legyen béke. Bukjon meg a vezetésük, és maradjon csak szépen egy ütközőállam, aki örül hogy luk van a seggén, és minket ne fenyegessenek, az se lenne baj ha legalább azokat a nemzetiségi jogokat visszakapnák a mieink, ami még a SZU idején is megvolt nekik. Aztán innentől én tényleg a legjobbakat kívánom nekik, csak ezt az arrogáns követelőző a hálát még hírből sem ismerő, Banderista kultuszos buzulásukat igazán maguk mögött hagyhatnák már!
Ejj de sikerült ebben a témakörben szokásosan megfogni szarva közt a tőgyét.
Ezzel meg nem tudok mit kezdeni, konkrétabb kritikára tudok - megpróbálok legalább is - értelmesen válaszolni, akkor is ha esetleg tévedek majd, ezt a jogot mindig fenntartom magamnak...