Visszajelzések és javaslatok

Tudom, hogy már volt róla szó régebben, de nem lehetne egy Discord csatornát nyitni az oldalnak? Sokkal gördülékenyebben menne a beszélgetés, és az a tapasztalat, hogy az élőszó sokat javít a beszélgetések udvariasságán. Értem a jogos aggodalmat, hogy esetleg a súlypont áthelyeződne a fórumról a Discord beszélgetésekre, de attól hogy a pattintott kőbalta jó volt ősapáinknak, még nem biztos hogy jó nekünk is.. Én például örülnék, ha élőszóban is meg lehetne vitatni sok témát, még akkor is ha nem értünk egyet.
Én pl. nagyon nem örülnék, ha szétválna a HTKA és két platformot kellene követni.

Én pl. nagyon nem örülnék, ha szétválna a HTKA és két platformot kellene követni.
Használhatóság szempontjából kétségtelen kellemesebb és egyszerűbb a Discord, de ha a strukturáltságot illetve a visszakereshetőséget nézzük, akkor semmi sem tudja a klasszik fórum felépítést verni. Saját részről is nem egyszer kerestem vissza évekre menően anyagokat, amik Discordon szinte biztosan elvesztek volna

Valami gond van a fórummotorral. Értesítést kaptam egy hozzászólásról, amit nem kellett volna. Sem az íróját, sem a témát nem követem, valamint a témája olyan szinten tölt el undorral, hogy kifejezetten felzaklatott, hogy ezt el kellett szenvednem.

Csak az érdekesség kedvéért. BL főtáblára jutásért játszik a fradi az azeri Qarabaggal.

Valami gond van a fórummotorral. Értesítést kaptam egy hozzászólásról, amit nem kellett volna. Sem az íróját, sem a témát nem követem, valamint a témája olyan szinten tölt el undorral, hogy kifejezetten felzaklatott, hogy ezt el kellett szenvednem.
Eredetileg a [BIZTPOL] Kaukázus topikban volt ez a hozzászólás csak áthelyeztem a Sport topikba. Melyikről kaptad az értesítést és mi volt benne?

Eredetileg a [BIZTPOL] Kaukázus topikban volt ez a hozzászólás csak áthelyeztem a Sport topikba. Melyikről kaptad az értesítést és mi volt benne?
Nálam úgy nézhett ki, hogy SilvioD hozzászólt a Sport topikhoz. Viszont a magyarázatod megmagyaráz mindent, a Kaukázus topikot követem.

Ez úton köszönöm, hogy igyekeztél megóvni a fodbaltól, még ha most a technika ördöge közbe is szólt.

Miért van zárva a magyar biztpol topik? Hogy fogják így felháborodottan követelni a szuverenitásvédelmi hivatal és a kormány határozott fellépését azok akik Oroszországgal rokonszenvesek azért, mert az orosz titkosszolgálatok nyíltan beavatkoznak a magyar belpolitikába?

Miért van zárva a magyar biztpol topik? Hogy fogják így felháborodottan követelni a szuverenitásvédelmi hivatal és a kormány határozott fellépését azok akik Oroszországgal szemben rokonszenvesek azért, mert az orosz titkosszolgálatok nyíltan beavatkoznak a magyar belpolitikába?
A [BIZTPOL] Közép-Európa topikban nézz körül...

• Tetszik
Reactions: dudi
Eltűnt egy hozzászólásom, amit Mindenen kívül idézett. Nagy valószínűséggel törölték. Szabad kérdeznem, milyen szabályt sértettem ?

Akkor szerintem ez történt.

És lehet helyreállítani a törölt hozzászólást, vagy az végleges ?

Nem a szokásos Ki a hibás a háborúért típusú komment volt, hanem a változatosság kedvéért az volt a téma, hogy kiket dobálnak a harcokba az oroszok, és hogyan lehet azokat tipizálni.