Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 564
11 712
113
Innen érdemes nézni dudi állandó mániáját, hogy milyen csoda egy optikája van a Leopárdnak....
És ez micsoda fölény az oroszokkal szemben akik csak 5 km-ről tudnak azonosítani egy harckocsit :rolleyes:
Kitaltanám.
A fiam is pofont kap(na ha nem ő lenne már az erősebb), ha húzza botot a kutya elött a kerítésen.
:)

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 564
11 712
113
Roppant értékes vagy számunkra minden szempontból, főleg ami a puszta tényekhez való hozzáállásodat illeti.
Köszönöm.
Nekem csak az a bajom hogy fip bemondja hogy miben jobbak a szovjet tankok 1978-ban, és már indul is hogy a Leopard 1A3 PEri12 mennyivel jobb, mire hogy az nem is harckocsi csak pááncélvadász, egy oldallal késöbb jön a törökországban felrobbantott 40 éves leopard, de a T72 2025-ös változata már nem is robban, a T90 simán lő ki bármit 5 klióméterről éjszaka miután leolvasta a rendszámát, de hát nem is mert abban csak első generációs francia elektronika van.
De tudom, minek olvasom :)

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
2 112
4 383
113
Egy észrevétel, és most nem a Leo -t72 ügyekkel kapcsolatban:
Engem rendkívül zavar már, hogy tele van a fórum szimplán belinkelt főképp telegram meg twitter bejegyzesekkel es slussz.
Vegyük már a fáradságot, hogy valami összefoglalót, ha kell egy mondat, tényleg, hogy mi a pék amit akarunk, és utána ott a link, ahol lehet nézegetni.

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
337
1 026
93
Egy észrevétel, és most nem a Leo -t72 ügyekkel kapcsolatban:
Engem rendkívül zavar már, hogy tele van a fórum szimplán belinkelt főképp telegram meg twitter bejegyzesekkel es slussz.
Vegyük már a fáradságot, hogy valami összefoglalót, ha kell egy mondat, tényleg, hogy mi a pék amit akarunk, és utána ott a link, ahol lehet nézegetni.
Nekem is szóltak, hogy valami öszefoglalót írjak már, ha berakok valamit (főleg ha idegennyelven van). Azóta írok is valamit a link alá, szóval ha nekem is megoldható, akkor mindenki másnak is gondolom.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
52 953
89 498
113
Köszönöm.
Nekem csak az a bajom hogy fip bemondja hogy miben jobbak a szovjet tankok 1978-ban, és már indul is hogy a Leopard 1A3 PEri12 mennyivel jobb, mire hogy az nem is harckocsi csak pááncélvadász, egy oldallal késöbb jön a törökországban felrobbantott 40 éves leopard, de a T72 2025-ös változata már nem is robban, a T90 simán lő ki bármit 5 klióméterről éjszaka miután leolvasta a rendszámát, de hát nem is mert abban csak első generációs francia elektronika van.
De tudom, minek olvasom :)
Nem én kevertem bele, a Leopardot. Pusztán arra a hülyeségre refelktáltam, hogy a modernizált orosz harckocsik+ T-90M azonosítási távoslága 5km. Ez egész egyszerűen hülyeség, nem 5km, hanem csak 2,5km.

yrkon

Well-Known Member
2012. február 24.
947
2 651
93
Arra gondoltam, hogy talán célszerű lenne kétfelé választani az Iráni topicot (legalábbis amíg lecsengenek a támadások), a la Defcon Warning System fórum alapján: 1 topic szigorúan a híreknek,riportoknak, egy másik meg a kibeszélőnek/elméletgyártásra/világnézet ütköztetésre.

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 956
11 224
113
Arra gondoltam, hogy talán célszerű lenne kétfelé választani az Iráni topicot (legalábbis amíg lecsengenek a támadások), a la Defcon Warning System fórum alapján: 1 topic szigorúan a híreknek,riportoknak, egy másik meg a kibeszélőnek/elméletgyártásra/világnézet ütköztetésre.
Itt reménytelen...

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 829
31 862
113
szerintem meg lőni kellene vagy 3-4 nap pihenőt, annak aki odahordja az ukrán-orosz motyót !

(kevesebbért is reptettek már embereket)

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 752
26 725
113
Csak és kizárólag magyar haditechnikai eszközök, leginkább az új beszerzéseket taglaló topikoknál nem láttok fantáziát egy ehhez hasonló állandóan nyitott szavazós "bannerre"? :oops:
bd831247013590c22fc209451c7bacba.png

Az adott technikai eszközzel kapcsolatban én szivesen látnám az olvasók általános véleményét valami hasonló kérdésre:
  • "Összességében mennyire elégedett a topik cimében jelzett katonai eszköz paramétereivel és annak a MH részére történő beszerzésével kapcsolatban"
vagy valami hasonló, mondjuk 1-5-ig skálán stb....vagy teljesen érdektelen lenne a dolog...?
Csak egy kósza ötlet...

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 279
14 494
113
Csak és kizárólag magyar haditechnikai eszközök, leginkább az új beszerzéseket taglaló topikoknál nem láttok fantáziát egy ehhez hasonló állandóan nyitott szavazós "bannerre"? :oops:
bd831247013590c22fc209451c7bacba.png

Az adott technikai eszközzel kapcsolatban én szivesen látnám az olvasók általános véleményét valami hasonló kérdésre:
  • "Összességében mennyire elégedett a topik cimében jelzett katonai eszköz paramétereivel és annak a MH részére történő beszerzésével kapcsolatban"
vagy valami hasonló, mondjuk 1-5-ig skálán stb....vagy teljesen érdektelen lenne a dolog...?
Csak egy kósza ötlet...
Akinek véleménye van az az évek során le tudta és most is le tudja írni. Egyrészt ismerve a klikkek működését ebből belpol indíttatású hadakozás kerekedne ki (a mindenszaristázás így is nagyon elharapódzott) , másrészt nagyon összetett témák ahhoz, hogy a skálás vagy feleletválasztós véleményezésnek értelme és értelmezhető színvonala legyen.

• Tetszik
Reactions: Kockás ing

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 752
26 725
113
Akinek véleménye van az az évek során le tudta és most is le tudja írni. Egyrészt ismerve a klikkek működését ebből belpol indíttatású hadakozás kerekedne ki (a mindenszaristázás így is nagyon elharapódzott) , másrészt nagyon összetett témák ahhoz, hogy a skálás vagy feleletválasztós véleményezésnek értelme és értelmezhető színvonala legyen.
Mondjuk önmagában egy ilyen olvasói indikátor nem hiszem, hogy bármilyen + vitát is generálna, főleg nem belpolt, hiszen teljesen mindegy, hogy anonim ki hogy és pont miért úgy értékel pl. egy beszerzést ahogy. Ennyi helyesnek tartja, annyi nem, valakinek minden mindegy, nincsenek miértek, csak számok.
De mindegy is, csak megláttam, hogy korábban volt ilyen funkció és úgy tűnt végleg feledésbe merült. (anno Molni szavazós topikja is tetszett pl.)

• Tetszik
Reactions: SilvioD