chrome?Van valami trükk arra, hogy Instagramról képet linkeljek be (nem egy teljes posztot, csak belőle a képet)?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
chrome?Van valami trükk arra, hogy Instagramról képet linkeljek be (nem egy teljes posztot, csak belőle a képet)?
Alapvetően nem krómozok, de az is jó, ha arra van tipped.chrome?
Van valami trükk arra, hogy Instagramról képet linkeljek be (nem egy teljes posztot, csak belőle a képet)?
Ehhez lusta voltam, reméltem, hogy van valami egykattintásos trükk. De köszi!Telefon, vagy PC?
PC-n: "Shift" +"Windows" + "S" , kiválasztod a "Képkivékév a képernyőből" menüpontot a felső menü-ábrák közl és a nyomva tartott balegér gombbal kijelölöd ami kell, Elrakja vágúlapra, onnan berakod az Imgurg-ba!...Ta-Raaaam!+
![]()
Az a baj lerontja a felbontástTelefon, vagy PC?
PC-n/Windows 10-11, a behívott Insta-oldalon: "Shift" +"Windows" + "S" , kiválasztod a "Képkivágás a képernyőből" menüpontot a felső menü-ábrák közül, majd a nyomva tartott bal-egér gombbal kijelölöd ami kell. Ez a kattogtatás elrakja vágólapra a kivágott képet, onnan berakod az Imgurg-ba!...Ta-Raaaam!+
![]()
Úgy néz ki, az Instagram nem szeretné, hogy az egyszeri júzer ilyet csináljon, mert a kép címét nem tudom elérni.PC, Chrome: jobb klikk a képre - képcím másolása - itt a fórumban: insert image.
Az ilyen képmásolás egyébként letiltható forrás oldalon, de a weblapok nagy többsége engedi.
-megnyitod a képetAlapvetően nem krómozok, de az is jó, ha arra van tipped.
kockás füzeta régit meg elfelejtette. Mit lehet ezzel tenni?
efott1974 fórumtárs azt mondja hogy nem működik az új jelszó kérés a régit meg elfelejtette. Mit lehet ezzel tenni?
Egy admin segítsen neki lécci! Köszi!
Azt mondja csak mobilról megy neki, laptopon nem. Ha kiép mobilról akkor végleg ki lenne zárva...Úgy nézem közben megoldódott, be tudott jelentkezni. Ha mégsem, akkor az majd legyen jelezve.
Nekem is volt ilyen aztán @Busho3301 oldotta meg azt hiszemefott1974 fórumtárs azt mondja hogy nem működik az új jelszó kérés a régit meg elfelejtette. Mit lehet ezzel tenni?
Egy admin segítsen neki lécci! Köszi!
Tcat oldotta meg, ő van a technológiai oldalon.Nekem is volt ilyen aztán @Busho3301 oldotta meg azt hiszem
Nálam is ugyanez, sorban jönnek a figyelmeztetések a HTKA miatt.Nálam ma ahányszor csak megnyitottam az oldalt az Endpoint Security a Goolge Chrome egy károsként megjelölt ismeretlen szerverrel történő csatlakozását blokkolja.
"Izekre szedtem" a gépem, minden mélységi teszt patyolat tisztának prezentálja a tekknikát, mégis valami próbálkozik. Csak a HTKA oldal betöltésekor jelentkezikegy Botnet.Cnc.Generic.B bacival....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..