Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 564
11 712
113
Innen érdemes nézni dudi állandó mániáját, hogy milyen csoda egy optikája van a Leopárdnak....
És ez micsoda fölény az oroszokkal szemben akik csak 5 km-ről tudnak azonosítani egy harckocsit :rolleyes:
Kitaltanám.
A fiam is pofont kap(na ha nem ő lenne már az erősebb), ha húzza botot a kutya elött a kerítésen.
:)

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 564
11 712
113
Roppant értékes vagy számunkra minden szempontból, főleg ami a puszta tényekhez való hozzáállásodat illeti.
Köszönöm.
Nekem csak az a bajom hogy fip bemondja hogy miben jobbak a szovjet tankok 1978-ban, és már indul is hogy a Leopard 1A3 PEri12 mennyivel jobb, mire hogy az nem is harckocsi csak pááncélvadász, egy oldallal késöbb jön a törökországban felrobbantott 40 éves leopard, de a T72 2025-ös változata már nem is robban, a T90 simán lő ki bármit 5 klióméterről éjszaka miután leolvasta a rendszámát, de hát nem is mert abban csak első generációs francia elektronika van.
De tudom, minek olvasom :)

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
2 108
4 376
113
Egy észrevétel, és most nem a Leo -t72 ügyekkel kapcsolatban:
Engem rendkívül zavar már, hogy tele van a fórum szimplán belinkelt főképp telegram meg twitter bejegyzesekkel es slussz.
Vegyük már a fáradságot, hogy valami összefoglalót, ha kell egy mondat, tényleg, hogy mi a pék amit akarunk, és utána ott a link, ahol lehet nézegetni.

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
336
1 022
93
Egy észrevétel, és most nem a Leo -t72 ügyekkel kapcsolatban:
Engem rendkívül zavar már, hogy tele van a fórum szimplán belinkelt főképp telegram meg twitter bejegyzesekkel es slussz.
Vegyük már a fáradságot, hogy valami összefoglalót, ha kell egy mondat, tényleg, hogy mi a pék amit akarunk, és utána ott a link, ahol lehet nézegetni.
Nekem is szóltak, hogy valami öszefoglalót írjak már, ha berakok valamit (főleg ha idegennyelven van). Azóta írok is valamit a link alá, szóval ha nekem is megoldható, akkor mindenki másnak is gondolom.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
52 951
89 489
113
Köszönöm.
Nekem csak az a bajom hogy fip bemondja hogy miben jobbak a szovjet tankok 1978-ban, és már indul is hogy a Leopard 1A3 PEri12 mennyivel jobb, mire hogy az nem is harckocsi csak pááncélvadász, egy oldallal késöbb jön a törökországban felrobbantott 40 éves leopard, de a T72 2025-ös változata már nem is robban, a T90 simán lő ki bármit 5 klióméterről éjszaka miután leolvasta a rendszámát, de hát nem is mert abban csak első generációs francia elektronika van.
De tudom, minek olvasom :)
Nem én kevertem bele, a Leopardot. Pusztán arra a hülyeségre refelktáltam, hogy a modernizált orosz harckocsik+ T-90M azonosítási távoslága 5km. Ez egész egyszerűen hülyeség, nem 5km, hanem csak 2,5km.

yrkon

Well-Known Member
2012. február 24.
947
2 651
93
Arra gondoltam, hogy talán célszerű lenne kétfelé választani az Iráni topicot (legalábbis amíg lecsengenek a támadások), a la Defcon Warning System fórum alapján: 1 topic szigorúan a híreknek,riportoknak, egy másik meg a kibeszélőnek/elméletgyártásra/világnézet ütköztetésre.

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 956
11 224
113
Arra gondoltam, hogy talán célszerű lenne kétfelé választani az Iráni topicot (legalábbis amíg lecsengenek a támadások), a la Defcon Warning System fórum alapján: 1 topic szigorúan a híreknek,riportoknak, egy másik meg a kibeszélőnek/elméletgyártásra/világnézet ütköztetésre.
Itt reménytelen...

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 822
31 833
113
szerintem meg lőni kellene vagy 3-4 nap pihenőt, annak aki odahordja az ukrán-orosz motyót !

(kevesebbért is reptettek már embereket)