[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Bővebben? Márhogy mi a kritikád.
Tesidiplomával csináltak belőle tisztet, aztán filmsztárt és elküldték az összes iskolába mert jóban volt a "Kisherceggel" szakmailag meh és ehhez egy arrogáns majom :D

És, hogy is mondjam nem annyit keresett sosem a miniszter által adható egyéni bérezés okán mint egy átlag fiatal tiszt, a minisztériumi beosztásáról nem is beszélve...

Gyak. nem is volt katona, mert mire vége lett a kiképzéseinek egyből a HM-be került :D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Tesidiplomával csináltak belőle tisztet, aztán filmsztárt és elküldték az összes iskolába mert jóban volt a "Kisherceggel" szakmailag meh és ehhez egy arrogáns majom :D

És, hogy is mondjam nem annyit keresett sosem a miniszter által adható egyéni bérezés okán mint egy átlag fiatal tiszt, a minisztériumi beosztásáról nem is beszélve...
Tudod te is ha ezek ellenere tavozni akar ott lesz valami, es jobbnak latja lepni.
Nem o az egyetlen most a testuleteknel :)

• Tetszik
Reactions: fishbed
A főnökök jönnek mennek, mi meg maradunk. Ezer éve hallgattam még altisztként. Jobban belegondolva van benne igazság :D!

Valami penetránsan nagy szar lehet a Honvédség háza táján tényleg, s még azt sem tudom mondani hogy a legjobbkor, hisz épp világbéke uralkodik, belefér!!!

• Tetszik
Reactions: Masztiff and J.G.
Hihetetlen mi van már nálatok de tényleg...

Valami penetránsan nagy szar lehet a Honvédség háza táján tényleg, s még azt sem tudom mondani hogy a legjobbkor, hisz épp világbéke uralkodik, belefér!!!
Meg a BV és a Rendőrség, a NAV és egyebek háza táján egyaránt, majd ha nem jársz csukott szemmel és füllel a saját munkahelyeden lehet észreveszed. :D