• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 488
19 381
113

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 453
57 148
113
Ez a kép a világ emberi munkaerejének, nyersanyag készletének, ipari termelésének, atomütőerejének a legnagyobb szövetsége így önmagában. Sikerült összetolni őket "hát a hátnak" szituációban a barom nyugatnak, gratulálok :( !
GzmeGbiW0AAyxF5

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
18 149
66 962
113
Mi jut eszembe?
80 diszlövés kicsit uncsi.
A fönök a marxista lenini útról beszélt. Kinában !
Gigantikus minden szempontból.
A moszkvai május 9-i parádé szerintem méltóságteljesebb. Persze az a helyszin is más jellegü.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
5 088
15 560
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez messze jobban megkomponált közvetítés nagyon jó kameraállásokkal.
...amikor a légierő gépeit mutatják induláskor...meg a levegőben...

De rögtön egy diplomáciai gixerrel kezdődik; nem fogok kezet a kínai elnök feleségével a- nem tudom,hogy ki - oda állítottam az indítást:

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
5 088
15 560
113
Ez messze jobban megkomponált közvetítés nagyon jó kameraállásokkal.
...amikor a légierő gépeit mutatják induláskor...meg a levegőben...

De rögtön egy diplomáciai gixerrel kezdődik; nem fogok kezet a kínai elnök feleségével a- nem tudom,hogy ki - oda állítottam az indítást:
A repülőgépek indulása:

Rferi66

Well-Known Member
2020. február 14.
3 174
6 884
113
Muszlim férfi nem érinthet meg idegen nőt. A szívére teszi a kezét üdvözlésképpen, ez egy udvarias gesztus. Mögötte a felesége kezet fog a kínai elnök feleségével, de a kínai elnökre szinte rá sem néz. Itt a kínai elnök feleségének nem kellett volna kezet nyújtani.

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 968
15 691
113
Akik végignézték a felvonulást, azok számára ajánlom a következő 80-as években készült AGITPROP videókat.
https://www.youtube.com/watch?v=LIkbEMh6tLM

endre

Well-Known Member
2016. december 7.
438
857
93
Muszlim férfi nem érinthet meg idegen nőt. A szívére teszi a kezét üdvözlésképpen, ez egy udvarias gesztus. Mögötte a felesége kezet fog a kínai elnök feleségével, de a kínai elnökre szinte rá sem néz. Itt a kínai elnök feleségének nem kellett volna kezet nyújtani.
Oké, de mint muszlim férfi magánember volt ott, vagy állami vezetőként teljesített diplomáciai feladatot?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
47 979
91 828
113
Mit üzen Kína a győzelmi ünnepséggel és a Sanghaji Együttműködési Szervezet csúcstalálkozójának megszervezésével?

Hogyan férnek meg a szervezetben az időnként egymással háborúzó országok?
Mi a szervezet célja?
Mit kívánt Kína demonstrálni a győzelmi ünnepségre meghívott vendégekkel?
Miben állapodtak meg az együttműködési szervezet résztvevői?
Hol van Kína helye most a világgazdaságban?
Milyen az Egyesült Államok és Kína kapcsolata?
Milyen a kapcsolat Kína és az Európai Unió között?

Salát Gergely a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában 2025.09.04-én.