Közben Iryna Zakutska Wikipédia oldalát töröltek.
Sok volt a nem odavaló tartalom? A gyilkosságról az angol oldal megvan:

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben Iryna Zakutska Wikipédia oldalát töröltek.
Pl.Forrás?
Nagyon sajnálom.Na azt írják Kirk meghalt.
előbb utóbb a libsi politikusok is elkezdenek hullani
Befejezhetnéd! Legalább egy kis időre. Emberi méltóság, tudod.
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...
Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.
-------
Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.Trump se cáfolja meg magát, hogy mekkora debil. Ilyet egy influenszer kedvéért nem lehet:
![]()
![]()
Truth Social
Truth Social is America's "Big Tent" social media platform that encourages an open, free, and honest global conversation without discriminating on the basis of political ideology.truthsocial.com
Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.
Nem tudom. Az USA társadalmában tény, hogy jelen van a társadalmi feszültség. De vajon ez most erősebb mint 50-60 évvel ezelőtt, vagy azért gondoljuk így mert a közösségi médiának köszönhetően erősebbnek látjuk? Ha belegondolsz a politikai gyilkosság nem új keletű dolog az USA-ban. Ott van Kennedy-ek meggyilkolása vagy Martin Luther King megölése. A faji atrocitások (lázadások) amik tudjuk, hogy a 60-as években mennyire komolyak voltak (lásd: Fekete párducok) vagy az egyes zavargások amikor a nemzeti gárdát vezényelték ki, hogy leverjék a lázadást (lásd: 92-es Los Angeles-i zavargás). Szóval ez nem új keletű dolog. Az viszont tény, hogy a szegénység egyre nagyobb, és, hogy az elektronikus médiának köszönhetően a társadalmi feszültség erősödik.Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.
Igazad van a minnesotaira én is emlékszem de nekem az volt a fejembe, hogy az valami maffia leszámolás volt...
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...
Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.
-------
Politikus. Haszonszerzésre használja fel a történteket.de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..