[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 804
90 223
113

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 354
10 772
113
Trump se cáfolja meg magát, hogy mekkora debil. Ilyet egy influenszer kedvéért nem lehet:

1b855fc54c53883b4b95fc1c18270ba4.jpg

• Tetszik
  • Robot
Reactions: megazez and plushun

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 354
10 772
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 354
10 772
113
Videó egy harmadik szögből, nagyon közelről véve. Hallani hogy miről beszélnek utoljára. Kérdező épp azt kérdezi hogy tudja-e hogy hány tömeges lövöldözés volt Amerikában. Kirk meg visszakérdez, hogy beleszámolva vagy nem beleszámolva a bandaháborúkat. Szomorú irónia, hogy az utolsó szava a violence. Ekkor jön a lövés. Kérdező még épp elkezd mondani valamit, hogy Great. Talán folytatná, de jön a lövés. :

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Loken

Well-Known Member
2016. november 24.
3 843
7 521
113
Tavaly Trump most Kirk...Ennek az lesz a vége, hogy előbb utóbb a libsi politikusok is elkezdenek hullani. A republikánus oldal pártján is biztosan vannak olyan nemzeti érzelműek akik szívesen torolnának meg dolgokat fegyverrel....Csoda, hogy eddig ez még nem történt meg (amennyi fegyver van az USA-ban az utca emberénél).

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
30 202
106 584
113
Nem tudom, miért tették korhatárossá Trump szavait

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 313
16 118
113
előbb utóbb a libsi politikusok is elkezdenek hullani
o_O
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...

Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.

-------

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 930
27 456
113
o_O
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...

Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.

-------

Befejezhetnéd! Legalább egy kis időre. Emberi méltóság, tudod.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
7 291
21 986
113
Trump se cáfolja meg magát, hogy mekkora debil. Ilyet egy influenszer kedvéért nem lehet:

1b855fc54c53883b4b95fc1c18270ba4.jpg

Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
14 489
72 173
113
Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.
Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
7 291
21 986
113
Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.
Nem tudom. Az USA társadalmában tény, hogy jelen van a társadalmi feszültség. De vajon ez most erősebb mint 50-60 évvel ezelőtt, vagy azért gondoljuk így mert a közösségi médiának köszönhetően erősebbnek látjuk? Ha belegondolsz a politikai gyilkosság nem új keletű dolog az USA-ban. Ott van Kennedy-ek meggyilkolása vagy Martin Luther King megölése. A faji atrocitások (lázadások) amik tudjuk, hogy a 60-as években mennyire komolyak voltak (lásd: Fekete párducok) vagy az egyes zavargások amikor a nemzeti gárdát vezényelték ki, hogy leverjék a lázadást (lásd: 92-es Los Angeles-i zavargás). Szóval ez nem új keletű dolog. Az viszont tény, hogy a szegénység egyre nagyobb, és, hogy az elektronikus médiának köszönhetően a társadalmi feszültség erősödik.

Loken

Well-Known Member
2016. november 24.
3 843
7 521
113
o_O
No ne már!

-------

Igazad van a minnesotaira én is emlékszem de nekem az volt a fejembe, hogy az valami maffia leszámolás volt...
Mindegy akkor ahogy írtad ez már elkezdődött mindkét oldalon...Én inkább arra utaltam a posztban, hogy hol lesz ennek a vége...tiszta vadnyugat.
Az azért mindenképpen elgondolkodtató, hogy a nyugati demokrácia fellegvárában egy politikusnak háromszor is meg kell fontolnia milyen politikai nyilatkozatot tesz mert lehet, hogy egy random civil szemközt lövi azért.

• Tetszik
Reactions: plushun and endre

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
569
2 823
93
Úgy gondolom szerencsétlen srác likvidálása szintén egy multifunkcionális esemény:

-- egyrészt olyan érzékeny témákra fókuszált újabban, ami a fiatalok körében kerülendő hogy terjedjen.
-- Figyelmeztetés a hasonló szándékú 'véleményvezéreknek'
-- Pont szept 11. előtt egy nappal.. Terelés az egyik legnagyobb szabású psy-op-ról, ugye már széles körben elérhetőek olyan információk amelyek hiteltelenítik a mainstream narratívát
-- Egymásnak engedni, hergelni a két nagy tábort a konzervatívokat nekizavarni a libsiknek, ami további vérontást és zavart szülhet..

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
15 493
42 508
113
Trump mentőövet dob MAGAmagának.
......
Sokat merengtem ezen a merényleten...két dolog kavarog bennem.
Szerintem összképileg nagyon hasonló a Trump- elleni első merénylethez...ami bennem felmerült: 1.…akkor a Trump ellenit elrontották,
ezt nem...
2....a Trump ellenit akkor így akarták és ezt is, csak Kirkét elrontották...
Megint valami nímand viszi el a balhét...