Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én anno a tükörtojás konzervemet cseréltem a helyiekkel kolbászra ... valahol a Bakonyban ....Ők rántott húsos szendót meg ilyesmiket kaptak. Egy idő után öltek volna a májkrémért, ment a csereüzlet.
Egy jó rántotthúsos majonézes bagett egy paradicsomos gombóc konzervért![]()
Parom a szakdogajaba kulon szentelt ennek egy fejezetet hogy mi ti mennyire szar osszeteteli taplalekot kapunk a mai ellátmany tulzott szenhidrat-zsir aranyban van mindegyikbol kicsit vissza kell venni es a feherjet novelni es ez nem eleg ha jol emlekszem meg mondta is szerinte 2 nap magas feherjes kozepes szenhidrat-zsir osszetetlu kaja kene nektek es 2 nap alacsonyabb feherjes es magasabb szenhidratos de a zsirt nem szabadna emelni.Őszintén szólva szerintem ez még belefér. El lehet lenni egykét napot hideg kaján. Kicsit javítanék a fehérje-szénhidrát arányon és ennyi. (mars csoki helyett proteinszelet)
Mert most úgy van hogy x kalóriának kell meglennie x forintból egy nap és emaitt hozzád vágnak egy kiló kenyeret....
Amikor a budiba egymásnak adták a kilincset a majonézes szendvics miatt....hát nem tudom...Ők rántott húsos szendót meg ilyesmiket kaptak. Egy idő után öltek volna a májkrémért, ment a csereüzlet.
Egy jó rántotthúsos majonézes bagett egy paradicsomos gombóc konzervért![]()
Közeli gyógyszertárban széntabi biztos fogyóeszköz volt akkorAmikor a budiba egymásnak adták a kilincset a majonézes szendvics miatt....hát nem tudom...![]()
Őszintén szólva szerintem ez még belefér. El lehet lenni egykét napot hideg kaján. Kicsit javítanék a fehérje-szénhidrát arányon és ennyi. (mars csoki helyett proteinszelet)
Mert most úgy van hogy x kalóriának kell meglennie x forintból egy nap és emaitt hozzád vágnak egy kiló kenyeret....
A csanádpalotai drogéria és gyógyszertár nagy örömére! JahKözeli gyógyszertárban széntabi biztos fogyóeszköz volt akkor![]()
Én anno a tükörtojás konzervemet cseréltem a helyiekkel kolbászra ... valahol a Bakonyban ....![]()
Én abból már csak teát kaptam és vittük magunkkal.Nem tudom, de meg lehetnek még a háton viselhető meleg éthordók ? Nekünk még volt olyan. Gyakorlaton, mi is megkaptuk a mindenféle kenyér, dzsem, csomagolt felvágott, májkrém, sajtkrém, ételkonzerv, stb dolgokat. De ebédet háton hordott éthordóban hordták harcászat közben is, ha védelemben voltunk. Harcárokba kihozták. Támadáskor értelemszerűen nem.
Már ha mind megkapjuk...A lengyelek továbbra is nagyon izgulnak a SAFE pénzeken. .
Mivel egy főre a baltiak mellett a miénk az övéknél is magasabb.
Licenc gyártott BlackHawk?Sztük az döntött ki lesz a végső címzett.
Milyen helikoptert kaptak mostanában a lengyelek?? Mert attól nincsenek oda természeten a másé sokaknak jobban tetszik.
h225M a haditengerészetnél meg S-70 blekkhókkMilyen helikoptert kaptak mostanában a lengyelek?? Mert attól nincsenek oda természeten a másé sokaknak jobban tetszik.
Ebben az a durva, hogy pl főtt kaját nem oszthatnak csak úgy ha kvázi minikonyhát építenek a pampán. Nincs az, hogy kiviszed a gulyáságyúban a kaját és kiosztod.Én abból már csak teát kaptam és vittük magunkkal.
Van egy csomó EÜ szabályozás miben vihetsz kaját meg mibe adhatják ki (agyrém amúgy)
Ki ez már megint?A lengyelek továbbra is nagyon izgulnak a SAFE pénzeken. .
Mivel egy főre a baltiak mellett a miénk az övéknél is magasabb.
Sztük az döntött ki lesz a végső címzett.
Nem vettek H225-öt, kb. 10 éve összevesztek az Airbus-szal, még per is volt. AW-101-et rendszeresít a tengerészetük. A H145M indult a könnyű kiképző helikopter tenderen.h225M a haditengerészetnél meg S-70 blekkhókk
O egy balf@sz aki nem tudja hogy most kaptak 3 uberbrutal helikoptert a csehektol.Ki ez már megint?
alatta a kommentek erdekesek, azthiszik sbbol veszunk barmilyen harckocsit…hat nagyot fognak pofara esni.Ki ez már megint?
Kb. mint bármelyik magyar hangulatkeltő közösségi média poszt alatt a tájékozatlanok véleménye...alatta a kommentek erdekesek, azthiszik sbbol veszunk barmilyen harckocsit…hat nagyot fognak pofara esni.
Aztán nehogy a mi állunk csattanjon a földön amikor megszellőztetik a bevásárló listát! Harci budi papír 1000.000/ tekercs (33 rétegű kamilla illatú) taktikai tömeg pusztító nagyhatótávú wc kefe (1,500.000) stb...alatta a kommentek erdekesek, azthiszik sbbol veszunk barmilyen harckocsit…hat nagyot fognak pofara esni.
Az oroszok gyalásóval mi budipapírral pusztítunk, ha kell.....itt a szarásnak évszázados hagyományai vannak! Remélem veszünk egy 100.000 tekercs Reginát a SAFE-ből! Legalább abból legyen készleten!Aztán nehogy a mi állunk csattanjon a földön amikor megszellőztetik a bevásárló listát! Harci budi papír 1000.000/ tekercs (33 rétegű kamilla illatú) taktikai tömeg pusztító nagyhatótávú wc kefe (1,500.000) stb...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..