Civil fegyvertartás

@Lator nak ajanlva :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Itthon ez totálhippisèg ....
Pedig
Felesègemnek is van -nem oldalfegyver- szoktunk járni èvente 3-5alkalommal lőtèrre is, nèha eljön a nagylányom is.
Ne tudd meg milyen arcot vágnak sokan a "nő fegyverrel!?" szituációhoz.

Szerintem más topikban volna a helye. Civil ember, vadászpuskával.

• Tetszik
Reactions: Terminator

Sziasztok,

Kicsit fura nekem ez a hir.

2004-2005-ben volt jopar olyan verseny Hajduhadhazon, amik 1000 yard tavolsagra voltak tervezve, de tenylegesen nem sikerult pont erre a tavolsagra kitenni a celokat, es volt olyan, ahol veletlenul ugy sikerult, hogy 1000 m lett belole.
Mar nem emlekszek 100% biztonsaggal, pontosan melyik verseny volt az, amin 1000 m-re sikerult kirakni a celokat, de ezek valamelyike azon keszult:
midi0085.jpg
midi0133.jpg

midi0038.jpg
midi0561.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Ocses

Külön öröm hogy nem valami elcseszett szuperlapuagrendelmagnummal hanem egyszerű mezei .308-assal lőtte meg. :)

Sziasztok,

2004-2005-ben volt jopar olyan verseny Hajduhadhazon, amik 1000 yard tavolsagra voltak tervezve, de tenylegesen nem sikerult pont erre a tavolsagra kitenni a celokat, es volt olyan, ahol veletlenul ugy sikerult, hogy 1000 m lett belole.
Mar nem emlekszek 100% biztonsaggal, pontosan melyik verseny volt az, amin 1000 m-re sikerult kirakni a celokat, de ezek valamelyike azon keszult:
midi0085.jpg
midi0133.jpg

midi0038.jpg
midi0561.jpg
Talán: "az esti körülmények" a magyarázat
a kuriozitásra, mivel hivatásos vadász a hőkamerás távcsövet is lehetett alkalma megismerni.

• Tetszik
Reactions: nyugger and bel
Sziasztok,

midi0085.jpg
midi0133.jpg

midi0038.jpg
midi0561.jpg
Isten nyugosztalja Laci bácsit. Egyébként az ő lánya van a képen?

• Tetszik
Reactions: bel

• Tetszik
Reactions: fip7
Nyamm

Jó olcsó a hardware igénye ennek a szakágnak…
Sohaj…
Arról pont nem szólt a videó, de el tudom képzelni. Viszont annyi infót azért beletehettek volna, hogy hol a lőtér, van-e klub ahol ki lehet próbálni, stb. Régebb a Proshooting szervezett ilyeneket, aztán egy ideig ott sem láttam semmi mozgást, most az oldalukon kaptam egy a régihez képest kiherélt csomagot.

Arról pont nem szólt a videó, de el tudom képzelni. Viszont annyi infót azért beletehettek volna, hogy hol a lőtér, van-e klub ahol ki lehet próbálni, stb. Régebb a Proshooting szervezett ilyeneket, aztán egy ideig ott sem láttam semmi mozgást, most az oldalukon kaptam egy a régihez képest kiherélt csomagot.
Így kezdte; "Itt vagyunk a Kisbér-Hánta-i Shooting Farm lőtéren..." :rolleyes:
link