Hegyi Gyula: Az új világrend valóság lett Pekingben
Kína és szövetségesei már nyíltan az Egyesült Államok kihívójaként lépnek fel.
Nekünk európainak nem lehet olyan dolog ijesztő ami tőlünk 8000km van ! Nekünk az igazán ijesztő európaiknak is (de lehet amcsiban ) hogy ,megmondják hogy menjél harcolni egy tőled több ezer km lévő ország ellen, de a szomszéd utcába meg leszúrnak a bőrszíned miatt !európai szemmel ijesztő.
Ennek semmi köze ahhoz amiről a hír szól.Nekünk európainak nem lehet olyan dolog ijesztő ami tőlünk 8000km van ! Nekünk az igazán ijesztő európaiknak is (de lehet amcsiban ) hogy ,megmondják hogy menjél harcolni egy tőled több ezer km lévő ország ellen, de a szomszéd utcába meg leszúrnak a bőrszíned miatt !

Fasizmus. Totális.Ennek semmi köze ahhoz amiről a hír szól.
Tök gáz, hogy már egy állam már az állampolgárai gondolatait is megfigyeli, legalábbis szeretné! Persze, "messze van" meg az ő dolguk, csak maradjon is így!![]()
Mint két tornyos naperőmű lehet, hogy első, de egy tornyos kivitelben már üzemel néhány. Afrikában is van.
Nekem kicsit viccesek ezek a videók - mondjuk én nem 48 órát voltam ott várostnézni, hanem 10 évig dolgoztam... És persze, marha jó a város, de azért nem érdemes hasra esni a hájptól. A német birodalom és az OMM is pont ugyanilyen dinamikusan fejlődött az előző századforduló környékén, aztán 20 millió halott után kiderült, hogy az újonnan szerzett önbizalom csak 90%-ban volt indokolt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..