Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
de krvara xar ha nem tudsz egy melodiat kiverni a fejedbol napokig
Ezek ugye nem tehetségkutatók, hanem TV műsorok, előre megírva, h kinek hogyan kell viselkedni. Keresztes Ildikónak pl folyton indokolatlanul bőgni kellett.A napokban elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem egy magyar zenei tehetségkutatóba, a Megasztárba. Utána a hibámat folytatva belenéztem a riválisába is. Egyik sem kellett volna. Mindkét műsorban a zsűri tagjainak civakodásán volt a lényeg, meg időnként egy két- induló, akit eltanácsoltak, mindenféle módon alázta a neki legkevésbé szimpatikus zsűritagot.
A Megasztárban Tóth Gabi, de a többiek is kibírhatatlanok. Azon próbálják egymást túllicitálni, hogy kinek mennyire szar. Nyilván milliomos zenészekként, sokmilliós zsűritagi fizetéssel nagyon rossz lehet mindegyiküknek. Aztán jött Herceg Erika, hogy őt kevesen választják, mert kevesen ismerik, hiszen Kárpátaljáról jött. Persze Tóth Gabi nem bírta ki, hogy ebből se az jöjjön ki, hogy miért neki szar, és nem az Erikának. Utánanéztem Herceg Erikának. Ő az "ismeretlen", aki valószínűleg, ha versenyezni kéne, hogy kinek van több rajongója a világon, egyedül többet tudna felvonultatni, mint a többiek együttvéve. Mert őt a zenei múltja miatt a komplett posztszovjet térségben jól ismerik, a többieket pedig csak Magyarországon. Most következzen egy olyan szám, amiben ő is énekel, mint a "VIA GRA" együttes tagja. Hozzáteszem, hogy a hangját valószínűleg autotone-nal eléggé megváltoztatták, nyávogósra.A szám még 2014-ben készült és a címe magyarul "Fegyverszünet". A felvétel a 2014-es, oroszországi
"Év Dala" rendezvényen készült. Herceg Erika a kék ruhás.
Itt pedig hallani az igazi hangját is, és ő énekli a szám legnagyobb részét. Avtoradio,Moszkva élő koncert az esti "Muzurilki" című műsorban:
Tervezem megnézni az Intervíziót, eddig nem volt rá időm. Csak pár részletet láttam belőle, elképesztően látványos, plusz olyan fellépőket egy kivételével(Shaman), akik nem is indultak a versenyen, de meg voltak hívva, mint vendégelőadók: Dima Bilan(orosz, korábbi Euróvízió győztes), Polina Gagarina(orosz, korábbi Euróvízió második helyezett), és az alapján tetszett. Ha lett volna magyar fellépő, akkor biztos valahogy megoldom, hogy megnézzem. De politikai okokból nem mertek magyart indítani. Három dolog, ami előzetesen tetszett benne: 1.Énekelhettél az anyanyelveden, nem volt kötelező például oroszul énekelni (az Eurovízión egy íratlan szabály, hogy mindenképp angolul kell énekelni) 2. Az előzetesekből a látványvilág nagyon tetszett, bár szerintem már kicsit túl is tolták. 3. Nem egy szakállas nő nyerte.Ezek ugye nem tehetségkutatók, hanem TV műsorok, előre megírva, h kinek hogyan kell viselkedni. Keresztes Ildikónak pl folyton indokolatlanul bőgni kellett.
De ha már. Megnézte valaki az orosz Eurovíziót?
Oké, nyilván nagyobb a különbség a kubai meg az arab zene között, mint pl a román meg a szlovák között, de sokkal sokszínűbb volt. És nem volt se buzi, se boszorkány, se sátánista.
Nekem a kazah versenyző hangja meg a katarié tetszett nagyon. Egyébként az amerikai versenyzőt sem engedték indulni, amerikai-ausztrál kettős állampolgár, és állítása szerint az ausztrál kormány nyomást gyakorolt rá, hogy lépjen vissza. Belenéztem a redditen a reakciókba, a többség szerint teljesen jogos, h visszaléptették, miért is akart egyáltalán elmenni.. De volt, aki szerint meglepően jó volt az egész és teljesen jogosan nyert a vietnámi.Tervezem megnézni az Intervíziót, eddig nem volt rá időm. Csak pár részletet láttam belőle, elképesztően látványos, plusz olyan fellépőket egy kivételével(Shaman), akik nem is indultak a versenyen, de meg voltak hívva, mint vendégelőadók: Dima Bilan(orosz, korábbi Euróvízió győztes), Polina Gagarina(orosz, korábbi Euróvízió második helyezett), és az alapján tetszett. Ha lett volna magyar fellépő, akkor biztos valahogy megoldom, hogy megnézzem. De politikai okokból nem mertek magyart indítani. Három dolog, ami előzetesen tetszett benne: 1.Énekelhettél az anyanyelveden, nem volt kötelező például oroszul énekelni (az Eurovízión egy íratlan szabály, hogy mindenképp angolul kell énekelni) 2. Az előzetesekből a látványvilág nagyon tetszett, bár szerintem már kicsit túl is tolták. 3. Nem egy szakállas nő nyerte.
Ezen kívül olvastam egy cikket, mert ugye láttam a végeredményt, és nem értettem, hogy miért nincs rajta Oroszország, mint helyezett. Aztán a cikk, amihez tartozott egy videó is, megértette velem, hogy miért nem volt Oroszország a listán. Azért, mert az Oroszországot képviselő induló, Shaman, akit az egyik legnagyobb esélyesnek tartottak a győzelemre, a produkciója végén megkérte a zsűrit, hogy ne értékeljék a produkcióját, mert számára az is győzelem, hogy Oroszországban létrejött ez a rendezvény. Továbbá úgy gondolja, hogy Oroszország egyik védjegye, és legfontosabb jellemzője az orosz vendégszeretet, és ennek jegyében engedjék nyerni a vendég indulók valamelyikét.
Az orosz vendégszeretet egyébként maximálisan aláírom, rendkívül vendégszerető ország, pedig a csucskoknál sosem jártam, csak olyan részeken, ahol oroszok élnek, meg némi közép-ázsiai és egyéb migráns, de csak oroszoknál voltam vendégségben. Bár a csucskok vendégszeretete az szerintem az egész világon egy külön szint, legalábbis sehonnan sem hallottam még hasonlóról, mint ami náluk alap dolog.
Bontsatok hozzá 1 jóféle magyar bort!Ez is mennyire eltalált!
Omer Balik - Goodbye [2021]
..![]()
..![]()
OMER BALIK - Goodbye
Hi everyone!Iâm sorry to wait you. I hope this song going to worth you to waited. Iâm wishing this song will be the beginning of your way to say âGoodbyeâ an...youtu.be
+ 1 órás kiadásban!
..
![]()
OMER BALIK - Goodbye [1-Hour Mix]
ðµOMER BALIKhttps://www.youtube.com/channel/UComX9z3m4mZB48qDOm3Rqrghttps://www.instagram.com/omerbalikofficial/â« â« â« ...youtu.be
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..