Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jajj Istenem hát mi lesz most ?? Megfejtő Mátyás megmondta az igazat ? a NAFO-s hülyeségeiteket miért nem sorolja fel ??
Nézd! Nem várom el, hogy megértsd, de azért elmondom.jajj Istenem hát mi lesz most ?? Megfejtő Mátyás megmondta az igazat ? a NAFO-s hülyeségeiteket miért nem sorolja fel ??![]()
biztosan csak nekem rémlenek a videójátékokból összerakott ukrán videók, amit a biztonságpolitikai "szakértő" benyelt mint kacsa a nokedlit,és kész tényként hoizta le .. vagy a paintballos videóbeszámoló a heves harcokról .. vagy pl a kamu Bayraktar videó,kamu helikopter lelövés stb stb amit mind mind szépen ide hordtatok az idők hosszú sora alatt .. amivel nincs probléma,hiszen biztosan a másik oldal (sőt én is hozhattam) olyat ami nem volt valós.
és ez a nyomorult is állít valamit, de tényszerűen nem tudja bizonyítani (pl drónok esete skandináviában) orrhangú cimboránk a mindenttudó elmebeteg, aki ugyanolyan dezinfót tol az orrod alá mint a másik oldal is sokszor, te meg nyeled befelé mint a fent nevezett kacsa azt a bizonyos nokedlit.

)Az az ember aki sosem beszélt hülyeségeket !„Ukrajna felett nem lehet győzelmet aratni – ki kell szállnunk ebből a háborúból” – mondta Igor Strelkov (Girkin).
Nem titok, hogy cionisták. Ők maguk sem tagadják, rendszeresen járnak Izraelbe. Ez az ATV-s média és "hittérítő" csapat.Már nem emlékszem mikor, de megegyeztek Orbánékkal és kicsit alájuk is lett nyúlva, mintegy a globalista antiszemitázó "baloldal" ellenpontjaként.Strelkov nem mer ongyilkos lenni...varja a segito kezeket...Hetek,Ultrahang es csapata reszben onkentes lihego reszben fizetett es kikepzett egy bizonyos kozel keleti orszagban orszagert...
Szerintem kurva nagy öngól lenne.Azóta újjabb "fordulat".
Ez így van - mert Ukrajna 2014 óta stílusosan olyan mint egy Matrjoska baba - kék sárga szinben tündökölve. Ha elcsavarod a fejét - a következő szint a Nyugati , gazdasági zsákmányra éhes országok egyesülete - következő alatta a NATO -stb...Ukrajna felett nem lehet győzelmet aratni
Ott a lényeg.Ellenben politikailag nagyon rossz üzenet, mert egy nuki hordozó, trademark amerikai fegyver.
A következő körben +5% GDPOlvastam, konkrétan volt olyan pillanat, hogy 100+ US és ugyanennyi zsidó vadász hajkurászta az összességében ezernyi iráni drónt a sivatag felett - lehet találgatni ez mibe került...
Az ukránok elvileg már rendelkeznek ezzel, bár nem tudom, hogy melyik generációval.Nade...
Az USA már megtalálta az ellenszert a drónok ellen légierőkkel rendelkező országok számára - APKWS II. Sima 70mm-es lézerirányítású raksik, amik nem kerülnek többe, mint egy csapásmérő drón és hurcolhat belőle egy ember vezette gép sok tucatot. Ezzel kb. meg is lehet oldani a fenyegetést rendes légi helyzetképalkotás mellett - konkrétan a houti drónozás hatékonysága le is esett majdnem zéróra.
Az orosz ha kurva gyorsan nem jön ki valami hasonlóval jó nagy szarban lesz 2026-ban - mert két század Szu-35 ilyennel felpakolva röhögve bevédené Moszkvát egy komolyabb drónszalvó ellen is. Rajtuk áll.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..