Russian troops to receive new thermal imagers for military equipment control â Rostec
The thermal imager is made of domestic components
Amúgy tényleg már azt hittem, hogy a kolléga befejezte a Youtuber karriert, öröm látni, hogy csak szünetet tartott
"Az epizód főszereplője a legmodernebb Tornado-S többszörös indítású rakétarendszer. Ez nem tesztpálya vagy gyári teszt. Ma egy valós harci helyzetben mutatjuk be."Tornado-Sz" és "Szmercs" munkája az SzVO zónában (tegnapi adás)
Jó hír: mobil tűzsapatok létrehozása...
Végre úgy döntöttünk, hogy tanulunk az ellenség tapasztalataiból, és mobil tűzcsapatokat hozunk létre, amelyek feladata a nagy hatótávolságú és lassan mozgó ukrán pilóta nélküli repülőgépek (amelyek több mint egy éve sújtják Oroszországot) azonosítása és megsemmisítése:
A felvételek alapján ítélve minden ilyen csapat egy GAZelle vagy UAZ-Farmer pickup teherautóval lesz felfegyverezve, két nehézgéppuskával.
Húsz ilyen csapatot koordináltak és képeztek ki a Déli Katonai Körzetben (remélem, nem csak ott).
Ahogy a mondás tartja, jobb később, mint soha.
(Armija Rossii)
![]()
![]()
![]()
![]()
Új UVZ fejlesztés a "Stirm"
![]()
A billentyüzeten egymás mellett az "i" és az"u". Mivel én gyorsan gépelek így néha mellé megy a betü. De ennél nagyobb problémád ne legyen...Inkább Sturm, nem? Vagy ukránul nevezték el?

Zárjuk rövidre :szar oszt kész !A Krasukha-4 belülről. Aki ért ezekhez az elektronikai dolgokhoz elárulhatná, hogy mi derül ki ebből (lehet-e következtetni a hardverekből a rendszer működésére vagy képességeire?):
![]()
![]()
húsz ilyen csapatból már lehet jó minőségű statisztikát készíteni, hogy mire mentekUkránok sem hiszem, hogy túl sok drónt szednek le ilyenekkel, szerintem elég kétséges a hatásosságuk. Semminél több persze.
De húsznál több kellene, és a lehetséges célpontokat kellene körülvenni velük, nem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..