Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha a linket bemásolod, leszedheted mp4-ben, akkor is, ha nincs fiókod (nekem sincs).Hogy mi a k...???
"Due to local laws, we are temporarily restricting access to this content until X estimates your age. "
Sajnos ez régi:"Szabotázs- és felderítőcsoportjaink ellenséges területen működnek.
Természetesen a kis csoport növeli a lopakodóképességet, manőverezőképességet és mobilitást. Manapság a modern hadviselésben, ahol a hangsúly a mobilitásra, a lopakodásra és a pontosságra helyeződik, a szabotázs- és felderítőcsoportok nélkülözhetetlen eszközzé váltak a hadműveleti célok elérésében."
Lengyel forgalmi rendszámú gépjármű és utasai megsemmisítve 0:20 -tól !
Igazad van, így van. Éreztem, hogy már láttam, akkor is a lengyel rendszám fogott meg...Sajnos ez régi:
Trump kijelentette, hogy „bizonyos mértékig” döntést hozott a Tomahawk rakéták Ukrajnának történő szállításáról.
Ez mit jelent? Eregetni fognak egy Mogyorót?
Ideje volna. Már csak a világ első VVER-1200-asa ellen végzett támadás miatt is megérezhetnék kicsit a törődést.Ez mit jelent? Eregetni fognak egy Mogyorót?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..