[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán számolt be egy történelmi jelentőségű telefonbeszélgetésről Donald Trump amerikai elnökkel, amellyel megkezdődtek az előkészületek a budapesti csúcstalálkozóra – az orosz-ukrán háború lehetséges végpontjára.
Ilyenkor mindig eszembe jut az a sok okoskodás Trumpról, a magyar-amerikai kapcsolatokról, meg Viktor szerepéről, jajj. :oops:
Sportszerűségből most inkább nem idézgetek…így is nehezen fognak elaludni.
…meseszép! :rolleyes:

.

Szerintem meg nem lesz Bp-en találkozó biztonsági problémák miatt!

*elenszkij(+MI5-6-7-...) csak az összes(+1) módon megpróbálni lelőni a Putykó-gépet.
  1. Kár lenne érte!
  2. Én(-Putyin) nem jönnék ide!
  3. ...talán Töröko.!

U.I.: Már az is egy diplomácia siker, hogy szóba kerültünk! :)

.

.

Szerintem meg nem lesz Bp-en találkozó biztonsági problémák miatt!

*elenszkij(+MI5-6-7-...) csak az összes(+1) módon megpróbálni lelőni a Putykó-gépet.
  1. Kár lenne érte!
  2. Én(-Putyin) nem jönnék ide!
  3. ...talán Töröko.!

U.I.: Már az is egy diplomácia siker, hogy szóba kerültünk! :)

.
...

U.I. 2.0:
  1. Elterelésnek/Dezinfónak tökéletes!
  2. Ha mégis Bp., akkor egy nagyon (III.-V-h-)kockázatos döntés!

.

Ez egy nagy magyar diplomáciai siker.

Kíváncsi vagyok mikor és kiktől jön felszólítás, hogy tartóztassuk le Putyint és hogy hány nyugati ország esetleg az EU akarja megfúrni a találkozót esetleg rátelepedni.

Remélem sikerül megúszni az eseményt komolyabb provokációk ill. esetleges dróntámadás nélkül.

Ilyenkor mindig eszembe jut az a sok okoskodás Trumpról, a magyar-amerikai kapcsolatokról, meg Viktor szerepéről, jajj. :oops:
Sportszerűségből most inkább nem idézgetek…így is nehezen fognak elaludni.
…meseszép! :rolleyes:
Erre térjünk vissza pár hónap múlva hogy lesz-e eredmènye illetve ha benyújtottàk érte a számlát.

Erre térjünk vissza pár hónap múlva hogy lesz-e eredmènye illetve ha benyújtottàk érte a számlát.
A számlát mar ismerik fent, a kérdés megéri-e…szerintem nem, de ez van.

Valamint az lesz erdekes ha ugy alakul jovore hogy bukik a mostani garnitura de mar fizetjuk amit kell, na az iszonyat szopo lesz.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
A számlát mar ismerik fent, a kérdés megéri-e…szerintem nem, de ez van.

Valamint az lesz erdekes ha ugy alakul jovore hogy bukik a mostani garnitura de mar fizetjuk amit kell, na az iszonyat szopo lesz.
Ettől ne aggódj, nem lesz változás a főnökeidben. A számlát meg már látjuk, hisz tudjuk kik veszi Magyarorszag állam papírjait, meg kik védtek a forintot soros ék ellen. A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.

Ettől ne aggódj, nem lesz változás a főnökeidben. A számlát meg már látjuk, hisz tudjuk kik veszi Magyarorszag állam papírjait, meg kik védtek a forintot soros ék ellen. A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.
Ha a vezetés valtozik alltalaban 1-2 éven belül foosztaly vezetoig mindenkit levaltanak.
En nem aggodom, ok aggodnak :P

15 év, az már egy korszak, benne lesz mindenképpen, a megítélése meg majd 40-50 év alatt letisztul.

Egyébként sztem USA - orosz viszonyról fognak tárgyaéni, ennek Ukrajna csak egy pici mellékszála. Csatlakozok @nyugger -hez, bejelentést ne várjon senki.
Szerintem is, az oroszok nem hagyjak abba amíg a céljaikat el nem érik. És Amerikának legalább is trumpnak a lóve a lényeg, és ezt az oroszoktól meg a kínaiak tol meg is kaphatja.

Én kíváncsi vagyok, hogy Putyin milyen útvonalat választ Budapestre. Belarusz - Lengyelország - Szlovákia - Budapest vagy Fekete-tenger - Bulgária - Szerbia - Budapest útvonal a valószínűbb?

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
Status
Not open for further replies.