Az a tabor kurvajo hely en valami szerenyebbet adnek nekiCsak megfürdetik a Balcsiban Zelét! Most van hely az Erzsébet Táborban is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a tabor kurvajo hely en valami szerenyebbet adnek nekiCsak megfürdetik a Balcsiban Zelét! Most van hely az Erzsébet Táborban is!
Vannak régi szocreálos úttörő táborok is.Az a tabor kurvajo hely en valami szerenyebbet adnek neki
Ilyenkor mindig eszembe jut az a sok okoskodás Trumpról, a magyar-amerikai kapcsolatokról, meg Viktor szerepéről, jajj.Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán számolt be egy történelmi jelentőségű telefonbeszélgetésről Donald Trump amerikai elnökkel, amellyel megkezdődtek az előkészületek a budapesti csúcstalálkozóra – az orosz-ukrán háború lehetséges végpontjára.
Én még emlékszek viktorka békemissziójára is 22-bőlIlyenkor mindig eszembe jut az a sok okoskodás Trumpról, a magyar-amerikai kapcsolatokról, meg Viktor szerepéről, jajj.
Sportszerűségből most inkább nem idézgetek…így is nehezen fognak elaludni.
…meseszép!![]()
....
Szerintem meg nem lesz Bp-en találkozó biztonsági problémák miatt!
*elenszkij(+MI5-6-7-...) csak az összes(+1) módon megpróbálni lelőni a Putykó-gépet.
- Kár lenne érte!
- Én(-Putyin) nem jönnék ide!
- ...talán Töröko.!
U.I.: Már az is egy diplomácia siker, hogy szóba kerültünk!
.
Nagyszerű.Én még emlékszek viktorka békemissziójára is 22-ből
Erre térjünk vissza pár hónap múlva hogy lesz-e eredmènye illetve ha benyújtottàk érte a számlát.Ilyenkor mindig eszembe jut az a sok okoskodás Trumpról, a magyar-amerikai kapcsolatokról, meg Viktor szerepéről, jajj.
Sportszerűségből most inkább nem idézgetek…így is nehezen fognak elaludni.
…meseszép!![]()
A számlát mar ismerik fent, a kérdés megéri-e…szerintem nem, de ez van.Erre térjünk vissza pár hónap múlva hogy lesz-e eredmènye illetve ha benyújtottàk érte a számlát.
Ettől ne aggódj, nem lesz változás a főnökeidben. A számlát meg már látjuk, hisz tudjuk kik veszi Magyarorszag állam papírjait, meg kik védtek a forintot soros ék ellen. A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.A számlát mar ismerik fent, a kérdés megéri-e…szerintem nem, de ez van.
Valamint az lesz erdekes ha ugy alakul jovore hogy bukik a mostani garnitura de mar fizetjuk amit kell, na az iszonyat szopo lesz.
Es a bohoc miert is lenne meghivva?Csak megfürdetik a Balcsiban Zelét! Most van hely az Erzsébet Táborban is!
Meghívatja magát.Es a bohoc miert is lenne meghivva?
Ha a vezetés valtozik alltalaban 1-2 éven belül foosztaly vezetoig mindenkit levaltanak.Ettől ne aggódj, nem lesz változás a főnökeidben. A számlát meg már látjuk, hisz tudjuk kik veszi Magyarorszag állam papírjait, meg kik védtek a forintot soros ék ellen. A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.
ebben maximalisan egyetertek, neki szerintem a celja ez is.A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.
Mondjuk ha legalább azt tudnád, Orbán miből írta a diplomamunkáját, akkor értenéd a békemisszióját is.Én még emlékszek viktorka békemissziójára is 22-ből
15 év, az már egy korszak, benne lesz mindenképpen, a megítélése meg majd 40-50 év alatt letisztul.Ettől ne aggódj, nem lesz változás a főnökeidben. A számlát meg már látjuk, hisz tudjuk kik veszi Magyarorszag állam papírjait, meg kik védtek a forintot soros ék ellen. A kérdés inkább az meg kapjuk e azt a szerepet amit Orbán szeretne az országnak. Na az sikerül neki benne lesz a történelem könyvekben. És ezt addig kell megcsinalni a míg Truman az elnök.
Szerintem is, az oroszok nem hagyjak abba amíg a céljaikat el nem érik. És Amerikának legalább is trumpnak a lóve a lényeg, és ezt az oroszoktól meg a kínaiak tol meg is kaphatja.Egyébként sztem USA - orosz viszonyról fognak tárgyaéni, ennek Ukrajna csak egy pici mellékszála. Csatlakozok @nyugger -hez, bejelentést ne várjon senki.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..