Remélhetőleg Gyima venné át a stafétát. És akkor talán végre az ukrán projekt is lezárulhatna.azért vannak minden országban meghatalmazások olyanok számára, akik viszik tovább - legalább eleinte - a kitűzött politikai irányvonalat.
Remélhetőleg Gyima venné át a stafétát. És akkor talán végre az ukrán projekt is lezárulhatna.azért vannak minden országban meghatalmazások olyanok számára, akik viszik tovább - legalább eleinte - a kitűzött politikai irányvonalat.
Törökország-Bulgária-Szerbia.Komolyan érdekelne, hogy hogy a retekbe képzelitek el idejutni Putyint?
Merre jönne?
Nemtom. Egyre akudtabb problémának tűnik.
83 orosz régióból 68-at súlyt állítólag az üzrmanyaghiány.
Remélhetőleg Gyima venné át a stafétát. És akkor talán végre az ukrán projekt is lezárulhatna.
Törökországban felszáll Trump , Vagy Orbán gépére. Szívesen.Komolyan érdekelne, hogy hogy a retekbe képzelitek el idejutni Putyint?
Merre jönne?
Na az valahogy nem hinném hogy túl esélyes lenne. De az amerikaiak a bulgároknak megszabnák, hogy engedjék át és jóidő. Onnantól a saját kíséretével végigrepülhetne a saját gépe.Törökországban felszáll Trump , Vagy Orbán gépére. Szívesen.
Bulgária felé nem kell berepülni Törökország légterebe és szomszédosak sem vagyunk Bulgáriával (abban sem vagyok biztos, hogy átengednék a bolgárok vagy a románok).Törökország-Bulgária-Szerbia.
Szívesen.
Az orosz elnök felszáll Orbán (vagy akárki más) gépére? Ne beszélj már hülyeségeket.Törökországban felszáll Trump , Vagy Orbán gépére. Szívesen.
Bulgária felé nem kell berepülni Törökország légterebe és szomszédosak sem vagyunk Bulgáriával (abban sem vagyok biztos, hogy átengednék a bolgárok vagy a románok).
Komolyan mondom néha igaza van azoknak akik itt szidnak.Bulgária felé nem kell berepülni Törökország légterebe és szomszédosak sem vagyunk Bulgáriával (abban sem vagyok biztos, hogy átengednék a bolgárok vagy a románok).
Az orosz elnök felszáll Orbán (vagy akárki más) gépére? Ne beszélj már hülyeségeket.
Jó neked, hogy ennyire bízol a törökökben, én viszont sokkal szkwptikusabb vagyok velük kapcsolatban. Bulgária nem csak erős amerikai, hanem erős európai befolyás alatt is áll emiatt nem gondolom, hogy ez annyira lefutott meccs, mint ahogyan gondolod.Komolyan mondom néha igaza van azoknak akik itt szidnak.
A fekete tenger felett eljöhet nemzetközi légtérben, de az viszonylag közel viszi ukrajnához. Török légtér felé viszonylag baráti államon keresztül mehet mégha kitérő is, még extra kíséretet is kap erősítve a törökök diplomáciai közvetítő szerepét. Bulgária olyan NATO tagállam ami nem zárkózik el tőle, hogy átengedje a delegációt a légterén, erős amerikai befolyás alatt van jelenleg, szóval ha kell még a Trump adminisztráció tud rájuk nyomást gyakorolni. Bulgáriából Szerbiába lép át szintén extra kíséretet is kap utána meg itt is van.
A Törökökért minden további nélkül ebben a kérdésben. A bulgárok már kérdőjelesebbek. De ők előbb vannak amerikai és orosz befolyás alatt mint mint európai.Jó neked, hogy ennyire bízol a törökökben, én viszont sokkal szkwptikusabb vagyok velük kapcsolatban. Bulgária nem csak erős amerikai, hanem erős európai befolyás alatt is áll emiatt nem gondolom, hogy ez annyira lefutott meccs, mint ahogyan gondolod.
Putyint nem fogják csak 1000%-ig biztonsagos úton vinni. Te tűzbe tennéd a kezed a törökökért és a bolgárokért ebben a kérdésben?
Narrativa az b+ ….Ez a nyugat narrativája.Putlet úgy gondolja, hogy nem engedi a nyugat narratíváját érvényesülni. Szal majd meglátjuk mi lesz a vége.
Nem így működik. Oda sem mennek, ha csak egy szemernyi kétség is van afelől, hogy bármi lehet. Ha azt nyilatkozza pl Lengyelország amit, az már felveti a szemernyi kétséget és arra sem mennek.komolyan kérdem: mi jár azoknak a fejében, akik arra gondolnak, hogy egy atomhatalom elnökének különgépét földre kényszerítik, majd fogják, és letartóztatják ... mennyire gyorsan fognak elhamvadni?? vagy egyáltalán: merik-e kockáztatni egy háború kirobbantását, tudva azt, hogy ők lesznek az első célpont.
vonatkozok ez egyébként arra az agyatlan balf..sz társaságra is, akit páran eu parlamentnek neveznek: mi az elképzelés? Magyarország letartóztatja Putyint, kockáztatva azt, hogy kirobban egy világháború? ja, és azt, hogy mi leszünk ez első célpont??
szereti egyáltalán hazáját az, aki itthon ilyenekről álmodozik?????
Kicsit jobban beleástam magam ebbe a térképbe (eredeti x post itt).Nemtom. Egyre akudtabb problémának tűnik.
83 orosz régióból 68-at súlyt állítólag az üzrmanyaghiány.
az a másik oldal, de ha mégis (mert nem mondunk olyat, hogy soha!), akkor pl. Te kiadnád a parancsot?Nem így működik. Oda sem mennek, ha csak egy szemernyi kétség is van afelől, hogy bármi lehet. Ha azt nyilatkozza pl Lengyelország amit, az már felveti a szemernyi kétséget és arra sem mennek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..