[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

Márk 6 hajók tized áron pl az jó, amram az se rossz, chinook is hasznos lenne. Azért van egy két nem rossz dolog amit lehetne, de ezek nem a szemöldök ős kategóriák. Úgy hogy el szóltatok magatokat. :D
Senki nem szolta el magat nezd meg a horvatok mennyiert vettek lofasz mennyisegu himars na az mar boven szemoldok felhuzo kategoria

• Tetszik
Reactions: endre
Ugy kaptak meg hogy koteleztek oket az amcsik ok igy csinaljak.
Így meg faszabb, jók ezek az amik. Na ennek fényében értékeljük az Orbáni Trump barátságot. Nekünk nem nagyon kell semmi drága dolgot venni, na pláne drága és szar dolgot. Ezért jók az ilyen Soc r hajók vagy Márk 6 hajók, tábori konyha stb mert ezek is drágák lesznek, de ez meg nekünk is filléres dolgok.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Jól értelmezem, hogy ez mintha egy teljesen EU SAFE kompatibilis MLRS lenne?
Lenne csak mivel egyenlore egy demonstratir makett van belole a safe erre nem tud penzt adni, ELVILEG!
Azonban az elmult hetek arrol szoltak hogy amit az euban nem lehet megvenni mert ilyen ip nincs legyen kivetel (torok, izrael, del koreai lobby eroteljesen nyomul a tagallamokon keresztul).
Tehat anelkul hogy elhuznam azt tudom mindani varjuk meg míg nyilvanos lesz ki mire kap penzt mit vehet es abbol le tudjuk vonni a kovetkeztetest mit sikerult elerni.

Jól értelmezem, hogy ez mintha egy teljesen EU SAFE kompatibilis MLRS lenne?
Igen, teljesen európai "ITAR-FREE" MLRS rendszer lesz.

Lenne csak mivel egyenlore egy demonstratir makett van belole a safe erre nem tud penzt adni, ELVILEG!
A hírek szerint jövő nyáron lesz az első tesztlövészet ezzel a rendszerrel, szóval elég gyorsan tekerik. Nyilván érzik hogy most van üzleti lehetőség mert pár év múlva már senkit nem fog érdekelni: mindenki vett már addigra valamit.

A hírek szerint jövő nyáron lesz az első tesztlövészet ezzel a rendszerrel, szóval elég gyorsan tekerik. Nyilván érzik hogy most van üzleti lehetőség mert pár év múlva már senkit nem fog érdekelni: mindenki vett már addigra valamit.
Erre gondoltam én is, hogy most biztos nagyon keresik a franciák a lehetséges EU-s vevőket erre is...