[BIZTPOL] Magyarország

A lényeget valahogy nem látom. Haderőfejlesztés, de miből és mivel.
1. Jelentkezzen aki önként lemond a jövedelme 20 %-áról 5 évre ennek érdekében.
2. Elárulhatja egyúttal azt is, hogy mit és kitől.
Nem kell Tiborczra meg Lölőre mutogatni itt. Ha az 1. csoportban elég sokan vannak, akkor őket is lehet majd kényszeríteni.
Ápr. 12-én választás lesz, nosza, rajta!

Nem kell Tiborczra meg Lölőre mutogatni itt. Ha az 1. csoportban elég sokan vannak, akkor őket is lehet majd kényszeríteni.
De nyugodtan lehet a sokszorosan túlárazott közbeszerzésekre mutogatni mivel és állami kiadásokra mutogatni mivel a rendelkezésre álló kevés forrás egy nagyon markáns része így kerül lehúzásra az idézőjeles budin és így ami lehetne sincs kihasználva....
Mégha ez nem is teccik esetleg.

De nyugodtan lehet a sokszorosan túlárazott közbeszerzésekre mutogatni mivel és állami kiadásokra mutogatni mivel a rendelkezésre álló kevés forrás egy nagyon markáns része így kerül lehúzásra az idézőjeles budin
Mint azt írtam vala: ha az 1. csoportban elég sokan vannak, ez a kérdés is kezelhető.

Elsőként viszont viszont mindenki nyilatkozzon a saját nevében.
Az a bizonyos pénz ami kéne, az nem csak nyugaton fogy, nálunk is.

Mint azt írtam vala: ha az 1. csoportban elég sokan vannak, ez a kérdés is kezelhető.

Épp ezért fáj az elmúlt 3 év amit nem haszáltunk ki mert pénzügyileg inkább fogunk rosszabbul állni idővel mint jobban.
(meg a sok elszalasztott lehetőség ugyanebben az időszakban)

Ami azt illeti,jóval többröl vagyok kénytelen lemondani,mint a jövedelmem 20%-ka.Mert adózok.És az ÁFA is ADÓ,amit a kisember jövedelméből fizet.
Szóval jövedelmem jóval több,mint 20%károl vagyok kénytelen lemondani,amik a közszolgáltatások finanszirozására kéne,hogy szolgáljon.És a honvédelem közszolgáltatás.

• Tetszik
Reactions: ZeiG and fip7

Akkor minek fizetünk adót, ha az állam alapvető feladatát (vagyis megvédeni a lakosságot) nem képes ellátni?

Szóval a szakembergárda újra a haját tépi (már amúgy sincs sok nekik, lásd Zord leolvadása amit cuki módon igyekszel nem tudomásul venni.)

Nem tudom Zord mennyire a szakembergárda ŕésze. Nem ismerem, csak blogját olvasogatom. Azt tudom róla, hogy régen a Magyar Nemeztbe írt és Fideszes volt. Aztán amikor Simicska a G nap után 180 fokot fordított az újság irányvonalán, ő másokkal ellentétben ott maradt és igyekezett fordulni. Majd Simicska bukása után a légüres térbe, a partvonalra került. Aztán pár év parkolópálya után újra visszafogadta a NER.

Most írt egy kritikus bejegyzést, miért kell ehhez viszonyulnom, az ő dolga, az ő véleménye és van benne igazság is.

Nem tudom Zord mennyire a szakembergárda ŕésze. Nem ismerem, csak blogját olvasogatom. Azt tudom róla, hogy régen a Magyar Nemeztbe írt és Fideszes volt. Aztán amikor Simicska a G nap után 180 fokot fordított az újság irányvonalán, ő másokkal ellentétben ott maradt és igyekezett fordulni. Majd Simicska bukása után a légüres térbe, a partvonalra került. Aztán pár év parkolópálya után újra visszafogadta a NER.

Most írt egy kritikus bejegyzést, miért kell ehhez viszonyulnom, az ő dolga, az ő véleménye és van benne igazság is.
Zord azért van parkolópályán mint újságíró mert 4 éve civil szakértőként dolgozik a minisztériumban MG volt csapatában és így nem annyira publikál.

(mondjuk szerintem így már nem sokáig, mióta Tömböl elment elkezdtek ők is szétesni és mind ugyan abból az okból lép le)

Olyan autonómia esetén, mint amilyen a csecseneknek van, nem a kárpátaljaiak, hanem az erdélyiek is a seggüket vernék a földhöz örömükben. Sok dolgot lehet mondani az oroszokra, de speciell etnikai kisebbségi jogok területén köröket vernek az EUra.

A legerősebb maffiafőnököt kinevezik pasának, aztán kuss legyen nálatok!
Inkább egy skót típusú autonómiát javasolnék, azok a függetlenségről is népszavazhattak.

• Tetszik
Reactions: alali77
Akkor összegzem az eredményt.
  • Senki nem ad egy huncut petákot se a sajátjából.
  • A kormány oldja meg abból amije van, de a mostani többszörösét költse a seregre.
Kihagytam valamit? :)

Igen.
Mi lenne ha nem lopnák el 40%-át.
Szerintem ez 1-es pontnak megfelel.
2. Pontként az irányvonalak megtartása anèlkül hogy 2 hetene változtatnànak rajta aszerint, hogy melyik haver jön új briliáns ötlettel...

A csodafegyverek helyett kiforrottabb eszķözökre koncetrálni árértékre odafogyelve.

Senki, semmi és sehogy (átadással sem), úgyhogy kerülni kell a konfrontációt mert nincs realitása annak, hogy jól (bármilyen szempont szerint pozitív mérleggel) jöjjünk ki belőle.
Pont annyira lesz beleszólásunk a békébe mint Kassa bombázásakor ha megindul valami és még annyira sem vagyunk felkészülve mint akkor... Megközelítőleg sem.

És ez kinek is a hibája?
10 éve mondogatom, hogy a Z terv el van baszva. Túlárazva a nagy semmi és az is későn.
10 éven át ment a "nincs igazad", most meg azon keseregtek, hogy pont ugyan úgy nem érünk (katonailag) egy kalap szart se, mint a Z terv előtt. Micsoda sikertörténet :rolleyes:
Tényleg jó lett volna nem így elbaszni ezt a 10 évet is, de hát ez van.
Szóval maradhat az imádkozás, hogy Putyin tüntesse el ukrajnát, különben rábasztunk.

A csodafegyverek helyett kiforrottabb eszķözökre koncetrálni árértékre odafogyelve.

Nah, csak eljutunk végül oda ahova én és Pogány már 10 éve...
Ne vedd magadra, mert te az értelmesebb katonák közé tartozol, de azért a többségnek volt némi érzelmi vonzódása a még nem létező germán wunderwaffékhez, amiket rajzasztalról kell megrendelni háborús vészhelyzetben.

Nah, csak eljutunk végül oda ahova én és Pogány már 10 éve...
Ne vedd magadra, mert te az értelmesebb katonák közé tartozol, de azért a többségnek volt némi érzelmi vonzódása a még nem létező germán wunderwaffékhez, amiket rajzasztalról kell megrendelni háborús vészhelyzetben.
Teljesen egyetértünk, de a lynx esetében a kockáztat ás megérte úgy néz ki, és a műholdas kérdésben is bejöhet a dolog.

Teljesen egyetértünk, de a lynx esetében a kockáztat ás megérte úgy néz ki, és a műholdas kérdésben is bejöhet a dolog.
Kibaszottul meg kéne erősítenünk a keleti határainkat, árkokkal, aknákkal, meg ami kell.
Persze amellett, hogy az idetelepített ukrán menekülteket mind egy szálig nb átvilágítás után kiszortírozzuk.

Egyrészt amikor megrendeltük nem tudtuk mennyi időnk van még, (szerencsére bőven volt) másrészt a puding próbája az evés.