Amúgy lehet, hogy tényleg teljesítve lettek, csak nem lett megsajtózva...Gidrán, Nasams teljesített? Leo is? A második duci sárkányt se adták még át....
Amúgy lehet, hogy tényleg teljesítve lettek, csak nem lett megsajtózva...Gidrán, Nasams teljesített? Leo is? A második duci sárkányt se adták még át....
Eppen elképzelhető, mert a glastnyoszt szót nem sikerült nálunk elsajátítani, de akkor Gidranbol ennyi az annyi? Leo már közel volt, meg ott eddig majd minden drabaot aajtoztak, viszont gombóc Artúr meg a braziloknál volt múlt héten.Amúgy lehet, hogy tényleg teljesítve lettek, csak nem lett megsajtózva...
Ezt a kérést te sem gondoltad komolyan ugye?Ne próbáljatok ez alapján találgatni mert nem pontos.

Hát állítólag a törökök nagyon bergátak ránk amiért ennyit szarakodtunk meg a SAFE-be nem igazán lehet behozni szóval pénz se nagyon lesz rá szánva, de akkor Gidranbol ennyi az annyi?
Nem nyert hangszórót.Hát állítólag a törökök nagyon bergátak ránk amiért ennyit szarakodtunk meg a SAFE-be nem igazán lehet behozni szóval pénz se nagyon lesz rá szánva
Minden prezentációban feltűnik 8 éve lassan. Mondjuk én örülnék a legjobban ha végre manifesztálódna is.Ebben az ábrában egy érdekes volt, az NMS, mint mostohagyerek, újra feltűnt.
www.egerszegihirek.hu
Elolvastam az első sort-és röhögőgörcsöt kaptam......„A Magyar Honvédség képes arra, hogy hatékonyan megvédje az ország légterét és szárazföldi területeit az országhatáron belül, egészen addig, amíg a NATO-erők megérkeznek...”
![]()
HadERŐ: „A Magyar Honvédség kiváló állapotban van”
„A Magyar Honvédség képes arra, hogy hatékonyan megvédje az ország légterét és szárazföldi területeit az országhatáron belül, egészen addig, amíg a NATO-erők megérkeznek” – összegezte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter az Adaptive Hussars 2025, NATO-keretek között megrendezett...honvedelem.hu
HadERŐ „Hazámat szolgálom!” - 2025.10.28-i adás
![]()
hadERŐ „Hazámat szolgálom!”, 2025.10.28-i adás
mediaklikk.hu

Nem prio a harci heli.Sztem egyévként most hogy Mi 24es kiszállt a buliból, nemcsak az olasz helikopter játszhat, hanem cseh mintára a Viper is. Akár használt, akár új. Ha jól emlékszek volt egy előkészített amcsi csomag a szlovákoknak, amit aztán nem kértek a csehekkel ellentétben
Azert az nem keves, csinalhatnank ugy mint a romanok a nyugdijasokat elkezdi a hm kifizetni es akkor statisztikailag oda szamoljak es papiron +27 ezer katonank van."Majdnem 27 ezer fő nyugállományú katonáról gondoskodunk..."
![]()
Zalaegerszeg újra honvédelmi központ
Újra megjelent a honvédség Zala vármegyében. Több száz fő teljesít folyamatosan szolgálatot és hadiipari központ épül. Zalaegerszegnek tehát nemcsak katonai múltja, hanem jelene is van – mondta dr. Böröndi Gábor vezérezredes. A Honvéd Vezérkar főnöke a Zalaegerszegi Honvédklub éves baráti...honvedelem.hu
![]()
Laktanya találkozót tartottak Zalaegerszegen
Megrendezte a kilencedik Laktanya találkozót a Zalaegerszegi Honvédklub. Az eseményre csaknem százan érkeztek. A városban egykor szolgáló katonák és a volt laktanyában dolgozó közalkalmazottak együtt idézték fel a múlt emlékeit.www.egerszegihirek.hu
A múltkor mintha lett volna egy cikk amiből kiderült hogy nem csak ők csinálják úgy, hanem az európai országok többsége is.Azert az nem keves, csinalhatnank ugy mint a romanok a nyugdijasokat elkezdi a hm kifizetni es akkor statisztikailag oda szamoljak
Igen ezert csaloka hogy a romanok 70ezres sereggel rendelkeznek mikor a valosag ottaniak szerin 30-40 ezres abbol harcolo meg kevesebb ugyebar.A múltkor mintha lett volna egy cikk amiből kiderült hogy nem csak ők csinálják úgy, hanem az európai országok többsége is.
Nem erre gondoltam. Hanem hogy a védelmi költségvetésbe beleszámolják a katonák nyugdíját.Igen ezert csaloka hogy a romanok 70ezres sereggel rendelkeznek mikor a valosag ottaniak szerin 30-40 ezres abbol harcolo meg kevesebb ugyebar.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..