Kérerm tegyék meg tippjeiket a mennyiséget illetően! A győztesé "a hencegés joga"!
50

2024.06.24.
A haderőfejlesztés miatt feleslegessé vált hadfeleszerelések közül a Magyar Honvédség 50 darab szovjet gyártmányú BTR típusú személyszállító harcjárművet eladott Szerbiának, és a BTR-ek már megérkeztek Szerbiába – adta hírül lapunknak eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium.

Fura ez a sztori, mert anno a minisztérium közleményt is kiadott róla

• Tetszik
Reactions: Ocses
50

2024.06.24.
A haderőfejlesztés miatt feleslegessé vált hadfeleszerelések közül a Magyar Honvédség 50 darab szovjet gyártmányú BTR típusú személyszállító harcjárművet eladott Szerbiának, és a BTR-ek már megérkeztek Szerbiába – adta hírül lapunknak eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium.

Fura ez a sztori, mert anno a minisztérium közleményt is kiadott róla
Annál is furább mièrt nem adnak ki infót egy országgyűlèsi kèpviselőnek.

Gondolom azt mondhatnák, hogy nem hozhatja nyilvánosságra.

De ez így megint èrthetetlen.

hatalmi gőg és egykis márcsakazértsemmondommeg mert basztatsz vele.
Èrtem èn.

60 meg zebra.

De azt gondolnám jogilag egyèrtelmű, hogy egy országgyűlési kèpviselőt mindenkèpp kell tájèkoztatni.

Mègha az titkos is.

Persze ha nincs nincs következmèny akkor megèrkezünk magyarisztánba. o_O

Csak már kurva unalmas.o_O

Annál is furább mièrt nem adnak ki infót egy országgyűlèsi kèpviselőnek.

Gondolom azt mondhatnák, hogy nem hozhatja nyilvánosságra.

De ez így megint èrthetetlen.
Jogos.

De a képviselő míert nem találja meg azt a közleményt , ami sajtónyilvános és 2 perc gugli nekem is???

Sztem Hadházy, mint volt fideszes képviselő ignorálva van.

Jogos.

De a képviselő míert nem találja meg azt a közleményt , ami sajtónyilvános és 2 perc gugli nekem is???

Szerintem egy Google keresèsre nem lehet ignorálni.

De ha van is, mièrt nem szólnak neki hogy te f..z ott van a neten.

De ha jól emlèkszem a Vadait is szivatták a gidrán tornyokkal.

Jogos.

Szerintem ő nem sajtóközleményt akar, hanem a pontos szerződést szeretné látni a BTR átadásról. Igaz, megtévesztő a dolog, én sem néztem ezt a közleményt eddig egyébként.

Szerintem ő nem sajtóközleményt akar, hanem a pontos szerződést szeretné látni a BTR átadásról. Igaz, megtévesztő a dolog, én sem néztem ezt a közleményt eddig egyébként.
Képviselőként joga van bármibe belenézni (kérvényeznie kell, de nem tagadhatják meg tőle), viszont ami nem nyilvános azt nem mondhatja el a sajtónak. Tehát kb semmire sem megy azzal, hogy belenézett.

• Tetszik
Reactions: bel and honved
Èrtem èn.

60 meg zebra.

De azt gondolnám jogilag egyèrtelmű, hogy egy országgyűlési kèpviselőt mindenkèpp kell tájèkoztatni.

Mègha az titkos is.

Persze ha nincs nincs következmèny akkor megèrkezünk magyarisztánba. o_O

Csak már kurva unalmas.o_O
Antalnak mondták anno
-Itt nem változott semmit az állam,maradt ugyan az,mi volt.
Válasz
_Tetszettek volna forradalmat csinálni.......