60Kérerm tegyék meg tippjeiket a mennyiséget illetően! A győztesé "a hencegés joga"!
60Kérerm tegyék meg tippjeiket a mennyiséget illetően! A győztesé "a hencegés joga"!
50Kérerm tegyék meg tippjeiket a mennyiséget illetően! A győztesé "a hencegés joga"!
Annál is furább mièrt nem adnak ki infót egy országgyűlèsi kèpviselőnek.50
2024.06.24.
A haderőfejlesztés miatt feleslegessé vált hadfeleszerelések közül a Magyar Honvédség 50 darab szovjet gyártmányú BTR típusú személyszállító harcjárművet eladott Szerbiának, és a BTR-ek már megérkeztek Szerbiába – adta hírül lapunknak eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium.
![]()
Polgári napilap és hírportál | Magyar Nemzet
Magyar Nemzet - Szellemi honvédelem 1938 óta. Friss hírek hazai, külföldi, sport, kultúra és gazdasági témakörökben. Véleménycikkek és történelmi visszatekintések.magyarnemzet.hu
Fura ez a sztori, mert anno a minisztérium közleményt is kiadott róla
hatalmi gőg és egykis márcsakazértsemmondommeg mert basztatsz vele.Annál is furább mièrt nem adnak ki infót egy országgyűlèsi kèpviselőnek.
Gondolom azt mondhatnák, hogy nem hozhatja nyilvánosságra.
De ez így megint èrthetetlen.
Èrtem èn.hatalmi gőg és egykis márcsakazértsemmondommeg mert basztatsz vele.

Jogos.Annál is furább mièrt nem adnak ki infót egy országgyűlèsi kèpviselőnek.
Gondolom azt mondhatnák, hogy nem hozhatja nyilvánosságra.
De ez így megint èrthetetlen.
Szerintem egy Google keresèsre nem lehet ignorálni.Jogos.
De a képviselő míert nem találja meg azt a közleményt , ami sajtónyilvános és 2 perc gugli nekem is???
Sztem Hadházy, mint volt fideszes képviselő ignorálva van.
Kérerm tegyék meg tippjeiket a mennyiséget illetően! A győztesé "a hencegés joga"!
Itt ennél sokkal nagyobb a szigorúság! A saccra 90 az lehet 10db és 300db is, ha valaki rosszul saccol. Tessék szépen egy számot mondani!90 db. Saccra.

Jogos.
De a képviselő míert nem találja meg azt a közleményt , ami sajtónyilvános és 2 perc gugli nekem is???
Itt ennél sokkal nagyobb a szigorúság! A saccra 90 az lehet 10db és 300db is, ha valaki rosszul saccol. Tessék szépen egy számot mondani!![]()
Képviselőként joga van bármibe belenézni (kérvényeznie kell, de nem tagadhatják meg tőle), viszont ami nem nyilvános azt nem mondhatja el a sajtónak. Tehát kb semmire sem megy azzal, hogy belenézett.Szerintem ő nem sajtóközleményt akar, hanem a pontos szerződést szeretné látni a BTR átadásról. Igaz, megtévesztő a dolog, én sem néztem ezt a közleményt eddig egyébként.
66 dbKépviselőként joga van bármibe belenézni (kérvényeznie kell, de nem tagadhatják meg tőle), viszont ami nem nyilvános azt nem mondhatja el a sajtónak. Tehát kb semmire sem megy azzal, hogy belenézett.
Mert ment utána is egy adag, nem?Jogos.
A nyári már a második kör volt, az első 20 télen ment.Mert ment utána is egy adag, nem?
Antalnak mondták annoÈrtem èn.
60 meg zebra.
De azt gondolnám jogilag egyèrtelmű, hogy egy országgyűlési kèpviselőt mindenkèpp kell tájèkoztatni.
Mègha az titkos is.
Persze ha nincs nincs következmèny akkor megèrkezünk magyarisztánba.
Csak már kurva unalmas.![]()
Csak a szerbek nem azt a szervezetrendszert használjákHát legyen, mondjuk 3 régi vágású szovjet típusú zlj anyaga, alap harcjárműben. 90 db.
Ok milyet egyébként? Vagy az is titkos?Csak a szerbek nem azt a szervezetrendszert használják
Guglizz. De amúgy asszem 46 vagy mennyi van náluk egy zászlóaljbaOk milyet egyébként? Vagy az is titkos?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..