Igen, a hibbant hadiipar annyira jo es eros hogy inkabb nem is hazai fegyverekkel harcolnak, hanem a nyugati importtal hogy azert a ruszkiknak megiscsak legyen valamilyen eselyuk mert az ukran fegyverek ellen semmi eselyuk se lenne... Ilyen hulyesegeket honnan szedsz ossze?Ukrajnának van a legerősebb hadiipara.

Na honnan? A dán miniszterasszony performance-ából.Ilyen hulyesegeket honnan szedsz ossze?
Kína és az Egyesült Államok biztos dörzsölnék a tenyerüket.Az egyetlen érv Ukrajna EU tagsága mellett, hogy az elkerülhetetlenül a jelenlegi EU implodálásához vezetne. Hangsúly a jelenlegin van,melynek célja az "ever closer union". Vissza a régi EWG-hez. El a politikai integrációtól.
KinosNettó hazaárulás....
vadhajtás minőségű cikkNettó hazaárulás....
Ez betesz....látszik a szál...valakinek az atkái...az aktái?
Na vajh ki hekkelhette meg a legnagyobb ellenzéki párt támogatói adatbázisát?Ez betesz....látszik a szál...valakinek az atkái...az aktái?

Mirol maradtam le?Na vajh ki hekkelhette meg a legnagyobb ellenzéki párt támogatói adatbázisát?![]()
Mirol maradtam le?
Ember még reagáltál is rá.

Ja azt tudom hogy kiszirvargott de azthittem mar nyilvanos hogy ki hekkelte meg tenylegesen meg ilyesmi es azthittem atsiklottam feletteEmber még reagáltál is rá.
Felrakták a netre a Tisza APP felhasználóinak adatait. Na de azt valakinek ki is kellett onnan szedni![]()

Semmiről, ez az A(V)H dolga...Mirol maradtam le?
Na nem nevet leszivtak ma mar az agyam

Nem szeretnek vasarnap este gondolkozni inkabb ird le amire gondolsz es majd azzal vitazunk.Nem hekkelte meg senki. Maga az applikáció kémkedik. Akik fejlesztették, azok építették bele a szoftverbe.
A VADHAJTÁS nem érdekes, a cikk viszont szakmailag kifogástalan! Mostanra már szinte minden média lehozta, az első volt a Vadh.
Mostanra Ukrajnában vannak a mailcímek, telefonszámok, sok-sok lakcím, banki adat.....
A kormánynak, illetve a gumitalpúaknak miért lenne érdeke, hogy ezek az adatok Ukrajnába kerüljenek?
GONDOLKOZZATOK!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..