Akkor te tudod?!?Ja azt tudom hogy kiszirvargott de azthittem mar nyilvanos hogy ki hekkelte meg tenylegesen meg ilyesmi es azthittem atsiklottam felette![]()

Akkor te tudod?!?Ja azt tudom hogy kiszirvargott de azthittem mar nyilvanos hogy ki hekkelte meg tenylegesen meg ilyesmi es azthittem atsiklottam felette![]()

Ja..csak közben szerkesztettem...Na nem nevet leszivtak ma mar az agyam![]()
Nem hekkelte meg senki. Maga az applikáció kémkedik. A szándékos lyukak az appban a fejlesztők felelőssége. Olyan trehány minőségben dolgoztak, ami riasztó..
A VADHAJTÁS nem érdekes, a cikk viszont szakmailag kifogástalan! Mostanra már szinte minden média lehozta, az első volt a Vadh.
Mostanra Ukrajnában vannak a mailcímek, telefonszámok, sok-sok lakcím, banki adat.....
A kormánynak, illetve a gumitalpúaknak miért lenne érdeke, hogy ezek az adatok Ukrajnába kerüljenek?
GONDOLKOZZATOK!
Lehet nevetni...... Szlava!
Sokmindenrol van tudomasom lehet errol is de lehet errol pont nem, kivancsian varom merre fut ki az ugy.Akkor te tudod?!?![]()

Hat hova gondolsz miert lenne erdeke valakinek is az egyetlen eselyes ellenzeki part kemeny magjanak adatait megszerezni.![]()
Mármint eleve a kormánynak nem lenne érdeke megszerezni a(az amúgy lehetséges hogy valóban szarul védett)z ellenzék támogatóinak minden adatát, majd utána beégetni őket és ráhúzni még egy kis ukrán szálat is a választási hevületben?
Éééértem.
Nem kell ahhoz tiszas appra regisztralni hogy ellopjak minden adatod, par eve minden fb gmail felhasznalonak felkeruktek a darkwebre az adatai ahhonnan maig aruljak, valamint higy egy szemelyest bele vigyel nekem is csortak mar el az adataim meg a kepeim aztan nagyot neztem mikor szembe jott velem sajat magam mas neven es meleg ferfiaknak arult tarsasagot, nem esett jol mert elegge olcso volt de nem lehet vele mit kezdeni a modern vilag ilyen akarmennyire probaljak az adatainkat vede mindig lesz egy ujabb algoritmus ami megszerzi.Jó. Akkor tételezzük fel a MEGRENDELŐ részéről a jóhiszeműséget, hogy a pártatlanság legyen az uralkodó.
M.P. a megrendeléskor nem tudhatta, hogy barátja ukrán gumitalpú. A párt szoftverének elkészítéséhez örömmel fogadta a segítséget, anyagilag is olcsóbb lehetett. Nem volt tisztában a kockázattal, ha pedig igen, akkor nem vette figyelembe. Az ukrán GRU pedig nagy szeretettel elvégezte a munkát különböző nemzetiségű, lakhelyű szakembereivel. MINDENKI NYERT! Péter kapott egy pofás, gyors szoftvert, az ukik pedig kb. 200.000 ember adatait, ami testvérek közt is milliárdokat ér. Majd, amikor jönnek a hírek a tiszások által alapított afrikai cégekről, a Mari néni nevére vásárolt tankokról, a színész XY úr által eladott ingatlanokról, na, majd akkor elgondolkodnak.
A Karmelita eddig is tudott mindent róluk, de az itthon van. Ehhez az oroszok sem kellettek csak egy hozzá nem értő, naív pártelnök és ukrán barátja. NYERT: Ukrajna, Ursula, stb. VESZÍTETT: magyar állampolgárok.
Mármint eleve a kormánynak nem lenne érdeke megszerezni a(az amúgy lehetséges hogy valóban szarul védett)z ellenzék támogatóinak minden adatát, majd utána beégetni őket és ráhúzni még egy kis ukrán szálat is a választási hevületben?
Éééértem.
Senki nem mondta hogy ezt onkent es dalolva adta at, ne hidd el.Kedves Kávé...... Az egy dolog, hogy a mailcímed és jelszavad kiszivárgott. Én ezért félévente MINDENT megváltoztatok. Nekem még nem került ki semmim. Macerás, kétségtelen, de hatékony.
DE MINDEZT ÖNKÉNT ÉS DALOLVA ÁTADNI, na az nettó hazaárulás....
En parszor mar vegig neztem ahogy profik feltorik annak a szemelynek a gyakran valtoztatott felhasznalo/emailcim/jelszavat kb 3 mal tobb pislogas volt, de pl innen tudom ha gyakran valtoztatja valaki a jelszavat akkor elobb feltudjak torni.Nem csak jelszóváltás. Olvass figyelmesen! Mellesleg egy nagyon bonyolult jelszót is fel lehet törni, de tovább tart, nem éri meg. Félévente két nap macera.
Majd aki a védelmi beszerzési ügynökség összes adatànak kiszivárgásáért...A kérdés valójában az, mindegy, hogy ki a hibás. Ki fogja vállalni a felelősséget?
Az is jol el lett sikalva, de azert nem csodalkoznek ha tavasszal ujra elo kerulne.Majd aki a védelmi beszerzési ügynökség összes adatànak kiszivárgásáért...
Amik mindent is tartalmaztak.
Ebben egyetértünk.M.P. nem felelős.
Orbán a felelős.
Az ukrán nem felelős.
Az orosz a felelős.
Az app jó.
Orbán a rossz!
Komolyra fordítva a dolgot.
A MEGRENDELŐ kötelessége lenne az elkészült szoftvert független céggel auditáltatnia. Ez elmaradt.
Az átvett, kész szoftver biztonságos üzemeltetéséért a MEGRENDELŐ felel.
Az ebből eredő károkért A MEGRENDELŐ felel.
ENNYI.
Sehol mem auditaltatjak miutan megvett egy szoftvert meg a versenyszferaban is ritka allamiban meg szobase johet, rzs,ugyfelkapu,kreta csak nehany nagyon fontos program amit a mostani kormany megrendelt anno es nem auditaltatott mas fuggetlen ceggel vagy barmi megvette jo lesz hasznaljuk azt mindegyik olyan fontos adatokat tartalmaz es olyan gyenge a vedelme az jar ki-be aki akar…a kretat special minden evben feltori egy pattanasos 15-16eves felig beszivva…M.P. nem felelős.
Orbán a felelős.
Az ukrán nem felelős.
Az orosz a felelős.
Az app jó.
Orbán a rossz!
Komolyra fordítva a dolgot.
A MEGRENDELŐ kötelessége lenne az elkészült szoftvert független céggel auditáltatnia. Ez elmaradt.
Az átvett, kész szoftver biztonságos üzemeltetéséért a MEGRENDELŐ felel.
Az ebből eredő károkért A MEGRENDELŐ felel.
ENNYI.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..