legalább fizetnek érte?Új videó a GUR akcióról !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
legalább fizetnek érte?Új videó a GUR akcióról !
https://youtu.be/p-8nLp0MXlU?si=UCECH6NPTam_i0VYKellemetlen.
Mi értelme van egy rozzant üres személygépkocsit vagy egy quadot felrobbantani? Szerintem többet ér annál a drón. Ha a katonák úgyis kiugráltak belőle milyen veszteséget tud okozni azzal?2 ukrán katona megpróbált elbújni egy FPV drón elől egy kunyhóban, de észlelték és megölték őket.
A toborzó szöveg sem gyenge:Rubicon toborzó video
Viszont azzal a járművel már nem mennek sehova. Ott maradnak, és jön a következő drón...egy drónt könnyebb pótolniuk az oroszoknak, mint a járművet az ukránoknak.Mi értelme van egy rozzant üres személygépkocsit vagy egy quadot felrobbantani? Szerintem többet ér annál a drón. Ha a katonák úgyis kiugráltak belőle milyen veszteséget tud okozni azzal?

Csak az egyik volt kamikaze drón, az ukrán egy Mavic.
) Ezen túlmenően ez évben is egy olyan programot dolgoznak ki mint 2024-ben, amikor 14 millió ukrajnai 20 eurónak megfelelő állami támogatást kapott. ( exxpress.at)A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..