Mert nem veszünk hozzá alkatrészt..Miért lenne működésképtelen a fele? Most mondjam azt, hogy nem T-80BVM-et vettünk?
Mert nem veszünk hozzá alkatrészt..Miért lenne működésképtelen a fele? Most mondjam azt, hogy nem T-80BVM-et vettünk?
Azoknak esélyesen jobb a rendelkezésre állási.mutatója mint egynémely nyugati eszköznek.Miért lenne működésképtelen a fele? Most mondjam azt, hogy nem T-80BVM-et vettünk?
Ennyi eszük azért csak van.Mert nem veszünk hozzá alkatrészt..
Kuzdunk az uj technika hadrafoghatosagaval te is pontosan tudod.Miért lenne működésképtelen a fele? Most mondjam azt, hogy nem T-80BVM-et vettünk?
Eddig sose voltEnnyi eszük azért csak van.
Akkor nem kene allandoan ujra targyalni a logisztikai csomagokat es azokat ujra kotni…szoval nem nincsEnnyi eszük azért csak van.
Azzal küzdünk amit kb rajzasztalról vettünk(oké ez kb minden, de az egy másik kérdés). A HIMARS közel sem a rajzasztalról jön.Kuzdunk az uj technika hadrafoghatosagaval te is pontosan tudod.
De van elonye sok raketa keves indito lesz egy minimalis mlrs kepesseg boviteni olcsobb kesobb es azert 6 indutora nem lesz nehez embert talalni akar valtasban.
Olyannal is kuzdunk ami mar 20-30 eve letezik nem azert mert szar azert mert nem voltunk kepesek normalisan a logisztikai csomagot megvenni melle…Azzal küzdünk amit kb rajzasztalról vettünk(oké ez kb minden, de az egy másik kérdés). A HIMARS közel sem a rajzasztalról jön.
Nem hogy az indítókbszámát, de rakettyát sem fogunk venni ha ezeken múlik. Egyszerűen szégyen amit művelnek.Osztom de ismerve azt hogy ha esetleg egy uteget veszunj ami 6db indito es abbol a fele nem fog mukodni szarban leszunk.
Mert semmi szandek nem lesz az inditok szamat novelni a kesobbiekben.
Raketa hirek szerint van benne szep szammal en azert vagyok csalodott hogy nem sikerult megugrani az egy egeszbosztaly ami 18db azaz 3 uteg oke lehet rugalmasabban is kezelni elvileg de azert hogy meg nagy esely van arra hogy a horvatnak is kevesebbet vettunk az cikiNem hogy az indítókbszámát, de rakettyát sem fogunk venni ha ezeken múlik. Egyszerűen szégyen amit művelnek.
Honnan tudod, hogy max 18 db lesz??Raketa hirek szerint van benne szep szammal en azert vagyok csalodott hogy nem sikerult megugrani az egy egeszbosztaly ami 18db azaz 3 uteg oke lehet rugalmasabban is kezelni elvileg de azert hogy meg nagy esely van arra hogy a horvatnak is kevesebbet vettunk az ciki
A vilagon elterjedt standard egy osztaly mlrs-re az 3x6 uteg romanok 3 osztalyt vettek pl 3x18 tehat 9 utegHonnan tudod, hogy max 18 db lesz??
Pl. tud számolni?Honnan tudod, hogy max 18 db lesz??

Kibaszott szégyen. Röhöghetnek rajtunk a románok.Raketa hirek szerint van benne szep szammal en azert vagyok csalodott hogy nem sikerult megugrani az egy egeszbosztaly ami 18db azaz 3 uteg oke lehet rugalmasabban is kezelni elvileg de azert hogy meg nagy esely van arra hogy a horvatnak is kevesebbet vettunk az ciki
Nem fegyvert venni mentünk, hanem olajat venni mentünk. De látod milyen kifizetődő a politikánk, már a románok is rajtunk röhögnek.Kibaszott szégyen. Röhöghetnek rajtunk a románok.
Én feladom.Nem fegyvert venni mentünk, hanem olajat venni mentünk. De látod milyen kifizetődő a politikánk, már a románok is rajtunk röhögnek.
Tartok tőle hogy még a horvátok is...sőt lassan az észtek is!Kibaszott szégyen. Röhöghetnek rajtunk a románok.
Ez így nem igaz.A vilagon elterjedt standard egy osztaly mlrs-re az 3x6 uteg romanok 3 osztalyt vettek pl 3x18 tehat 9 uteg
A "nehéz(kes)" dd mellé csak 1(egy) üteg HIMARS kell,a régi hh-s szabvány szerint.......Raketa hirek szerint van benne szep szammal en azert vagyok csalodott hogy nem sikerult megugrani az egy egeszbosztaly ami 18db azaz 3 uteg oke lehet rugalmasabban is kezelni elvileg de azert hogy meg nagy esely van arra hogy a horvatnak is kevesebbet vettunk az ciki
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..