[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Keresgéltem, azt írják, azért, hogy hátul tartsa a tolózárat pozícióváltás közben. A fenti videón látható egy ilyen gumiszalag használata.
Ne vicceljünk már. Lezár, biztosít, mozog. Senki nem gondolja, hogy harchelyzetben majd nyitott zárszerkezettel futkos a katona.
Valami helyi hülye találhatta ki, hogy mostantól ez így áldásos modern takikus trendi.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst and enzo

Keresgéltem, azt írják, azért, hogy hátul tartsa a tolózárat pozícióváltás közben. A fenti videón látható egy ilyen gumiszalag használata.
Aha....
Akkor ez valami versenymódi??
@bel esetleg valami okosság ehhez?

Ne vicceljünk már. Lezár, biztosít, mozog. Senki nem gondolja, hogy harchelyzetben majd nyitott zárszerkezettel futkos a katona.
Valami helyi hülye találhatta ki, hogy mostantól ez így áldásos modern takikus trendi.
Gondolnám csak versenyen.

Az öreg fifikás versenyző.... :D :D :D

A kèztámasztó zsákjával. :D :oops:

Szerintem csak rossz beidegződéseket szül. Egy "mesterlövész" tessék már olyan biztonsággal kezelni a fehyverét, hogy ne kelljen félni attól ha töltve, de bebiztosítva mozog. Ha meg nem képes erre, akkor ürítse a fegyverét és zárja le a szerkezetet, nehogy szennyeződés kerüljön bele és akadálya jeletkezzen.
De semmi féle képpen ne mozogjon nyitott zárszerkezettel.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst and Ocses
Szerintem csak rossz beidegződéseket szül. Egy "mesterlövész" tessék már olyan biztonsággal kezelni a fehyverét, hogy ne kelljen félni attól ha töltve, de bebiztosítva mozog. Ha meg nem képes erre, akkor ürítse a fegyverét és zárja le a szerkezetet, nehogy szennyeződés kerüljön bele és akadálya jeletkezzen.
Akkor most ennek a marhaságnak az az èrtelme hogy 0.2 másodpercet spórol?

A mesterlövèsz hogy ahogy leírtad a pontos. Sajnos a magyar honvèdsèg itt sem áll túl fènyesen.

Mèg akkor sem ha az itt is látható Debreceni "Debi" egy fegyvermániás. Pozitív èrtelemben.
Ès biztos vagyok benne tatán ebből a tèmából amit csak lehet, kihoz.
Ès remèlhetőleg minden alakulatnál van hasonló emberke.

De a BR-en azèrt valami komolyabb optikát kèpzeltem el.

hogy ne kelljen félni attól ha töltve, de bebiztosítva mozog

Kicsit viccnek kicsit komolyan de a szèp puskánál.... Hááát....

Volt amikor nálunk a srácok versenyen nem használták a tárakat mert azok hajlamosak voltak lövès közben szètesni. :D

Vagy inkább ha nem képes rá, akkor ne akarja senki, hogy ő mesterlövész legyeno_O

• Tetszik
Reactions: J.G.
A BR-re még az is sok ami rajta van mert 500 méter felett értelmetlen a lövöldözés. Nem DMR fegyver, csak egy rövid csövű 7,62-es automata puska.

A gumi azért van, hogy időt spóroljon és még véletlen se csússzon előre a zár. Versenyzők használják versenyeken.

A Szép puskákhoz 12x nagyítású PM II-esek vannak.

BR-re még az is sok ami rajta van mert 500 méter felett értelmetlen a lövöldözés. Nem DMR fegyver, csak egy rövid csövű 7,62-es automata puska.
Ha így van akkor viszont több èrtelme lett volna a PPS verziót választani.

Gondolom úgy sem nagy számban lett rendszeresítve

6x nagyítású ami van rajta, elég ergya.
A szakik azt mondjàk a 1-8x s&b a meglévők közül nem rossz hozzá. De azt a szép puskához vettük anno aztán nincs sok.
Annyira bütte vagyok hogy mind1ik puffkámhoz S&B távcsőt használok...
Oszt nèznek rám hogy mèr nem szutyovszki vagy cejsz mer a smittbrenger az gagyi.
De amikor felhvod a figyelmèt minden èrtetlenkedőnek hogy mèg a full profik is rábólintanak a S&Bre akkor megnyugodsz.

Oszt nèznek rám hogy mèr nem szutyovszki vagy cejsz mer a smittbrenger az gagyi.
De amikor felhvod a figyelmèt minden èrtetlenkedőnek hogy mèg a full profik is rábólintanak a S&Bre akkor megnyugodsz.
Miközben ezt olvastam meló előtt azt hittem, hogy be vagyok baszva. Majdnem telefonáltam, hogy nem tudok menni :D

A már rendszerben lévők közül. Azokat kb 10.éve vettük. Akkor még nem malajziában készült. Azóta a minőség rohamosan zuhan.

• Hűha
Reactions: Ocses