[HUN] Légvédelmi eszközök beszerzése

Barmelyik nagy kegvedelem mellett dontunk elvileg a hm igenye 3 uteg az a nemzeti minimum ha nagyon nagyon nincs penz akkor mehetunk le 2 utegre.
Attol hogy kiforottabb nem hatekony kevesebb uteg sot hatrany.
A Dávid sokkal sokkal olcsóbb és az etetése is az, tehát sokkal több uteg is kijön belőle mint az európaibol.És írtam a gyárat hozzák Európába az amik, tehát a r. Románokat ki kell golyozni, és a légvédelmünk soha nem látott erősségű lesz, rakéta gyártással a háttérben.

• Tetszik
Reactions: Kávé
U
A Dávid sokkal sokkal olcsóbb és az etetése is az, tehát sokkal több uteg is kijön belőle mint az európaibol.És írtam a gyárat hozzák Európába az amik, tehát a r. Románokat ki kell golyozni, és a légvédelmünk soha nem látott erősségű lesz, rakéta gyártással a háttérben.
Ugyan mire alapozod ezt a rakétagyártást ?

Szerintem ez inkább félreértés lehet, mert folyton arra utal hogy azt kapjuk meg végre amit korábban megrendeltünk...
Az első meg nyilvánulásában Gripenre és NASAMS-be is jó rakétákról beszélt. Elő nem ásom már azt a kommentet, mert összevissza lettek pakolva...
Dánia és Belgiumon kívül kik kerültek még szóba a gyártó országokon kívül?
Ez a fő kérdés: kinek nincs Európában ez a kategória?
Ausztria
Horvátország (ők nagyon ráálltak a francia vonalra légvédelemben)
Szlovénia (bár lehet hogy ők nem költenek erre - légierejük sincs)
Luxemburg
Norvégia
Csehország
Észtország,
Litvánia,
Lettország
Bulgária
Portugália

Meg ugye a már említett olasz, francia, belga dán vonal

Olyan giga nagy rendelés néz ki ebből hogy külön gyártósort érdemel! :)

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Kávé
Maximalisan egyetertek, de itt a politika dont
Ha az a politika erdeke hogy samp/t hasznalomorszagokkal azon belul olasz/franciakkal ezaltal jobb viszinyt apoljunk es enyhuljon rajtunk az unios nyomas mar pedig ez a szandek akkor amellett fogunk vagyok fog vezer donteni.

Maximalisan egyetertek, de itt a politika dont
Ha az a politika erdeke hogy samp/t hasznalomorszagokkal azon belul olasz/franciakkal ezaltal jobb viszinyt apoljunk es enyhuljon rajtunk az unios nyomas mar pedig ez a szandek akkor amellett fogunk vagyok fog vezer donteni.
Persze Orbán dönt erről, szerintem erről is beszéltek kint most. A románok pedig csak szándék nyilatkozatokat írtak alá, ez meg tudjuk mennyit ér. Úgy hogy ez is kiderül nem sokára. Tudod marha sok ipari befektetést is bejelentettek!

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Kávé
Itt a nagy HIMARS buliban azért van egy érdekesség még.
Gondolom az AMRAAM rakéták

A korábbi demokrata adminisztráció elutasította azoknak a tervezett beszerzéseknek a teljesítését is, amelyeknél adott esetben már kifizetett megrendelés volt - tette hozzá.

Reggel direkt kiemeltem ezt is az SZBK interjút készítő hirado.hu-s cikkből, de úgy tűnik hogy senki nem olvasta...

• Tetszik
Reactions: endre
Itt a nagy HIMARS buliban azért van egy érdekesség még.
Gondolom az AMRAAM rakéták

A korábbi demokrata adminisztráció elutasította azoknak a tervezett beszerzéseknek a teljesítését is, amelyeknél adott esetben már kifizetett megrendelés volt - tette hozzá.

Volt már valamelyik topikban, hogy az 1200 milliárdot honnan szedte a közmédia?

Nekik nincs politikai rahatasuk az uniora es a vilagpolitikara jelenleg olyan szinten mint trump, sajnos ezert szerintem mar lehet rola beszelni nem irtuk ala iden mikor mar minden kesz volt.

Ha trump nem nyert volna akkor boritekolom mar reg ala irtuk volna a pulst
De a Dáviddal mindketten jól járunk, meg az amikat is etetjük. És a himars vagy puls egyre megy, de a Dávid kontra patriot vagy SAMP t az nagyon nem mindegy. Szerintem ez így lett felépítve.

• Tetszik
Reactions: Tumpek
Majd kiderul, nincs egyertelmu kommunikacio sajnos
A zsidóktól veszünk valamit az fix és ok légvédelem be a legjobbak, nagy bárik Orbán és Bibi tuti le lett már erről valami egyeztetve. És a stunner-skyceptor gyárral tudják legjobban ezt a barátságot a honvédelem terén kimaxolni.

• Vicces
Reactions: Aladeen
A zsidóktól veszünk valamit az fix és ok légvédelem be a legjobbak, nagy bárik Orbán és Bibi tuti le lett már erről valami egyeztetve. És a stunner-skyceptor gyárral tudják legjobban ezt a barátságot a honvédelem terén kimaxolni.

Bármikor lehetnek azzal országgal szemben olyan szankciók amik teljesen bizonytalanná teszik a szállítást.

Egyebet meg nem ad, az amerikai vásárlás viszont igen.

• Tetszik
Reactions: endre and Tumpek
Bármikor lehetnek azzal országgal szemben olyan szankciók amik teljesen bizonytalanná teszik a szállítást.

Egyebet meg nem ad, az amerikai vásárlás viszont igen.
Ezért fontos a skyceptor gyár az ugyan az mint a stunner. A radarokat már megvettük hozza, tehát minden adott hozza. Ebben a felállásban meg mi leszünk a világon az utolsók akik szankcionálják őket. Tehát minden adott hozza, hogy tényleg kurva jó és elégséges legvedelmunk legyen. A politikai vásárlás meg az hogy nem a stunner t vesszük hanem a skyceptor t, gyarral.

Ezért fontos a skyceptor gyár az ugyan az mint a stunner. A radarokat már megvettük hozza, tehát minden adott hozza. Ebben a felállásban meg mi leszünk a világon az utolsók akik szankcionálják őket. Tehát minden adott hozza, hogy tényleg kurva jó és elégséges legvedelmunk legyen. A politikai vásárlás meg az hogy nem a stunner t vesszük hanem a skyceptor t, gyarral.
Kell meg radar, namamshiz volna igeny meg.
Messze nem ilyen egyszeru a helyzet mint ahogy azt most felvazolod nem hiaba nem lett meg ala irva es most meg a safe is bekavart rendesen fent a fejekben

Gyártjuk a Stunner rakétákat......Mi.......
Kb úgy,mint a Lynxet-összeszereljük.Merthogy semmiféle háttériparunk nincs valódi gyártáshoz.Többhullámsávos IR+ARH AESA radaros keresőfej gyártása qrvára magas a magyar,efektive nem is létező iparnak (lényegében nincs magyar ipar,megszünt,csak idetelepitett külfőldi ipari üzemek vannak)
Egyébként a Patriot Mk4,ami egyenlőre nem épült meg,az a Stunner rakétákat használná.Vagyis ugyan azt tudná,mint a Dávid Parittyája.

Kell meg radar, namamshiz volna igeny meg.
Messze nem ilyen egyszeru a helyzet mint ahogy azt most felvazolod nem hiaba nem lett meg ala irva es most meg a safe is bekavart rendesen fent a fejekben
Igen a SAFE belehozott egy plussz variánst. De a nyilatkozatokban volt egy nagyon fontos kijelentés tegnap. Az amerikai technológia a legjobb ezeken a területeken (légvédelem, mrls)és mi ezeket akarjuk és ez elől hárult el az akadály. Ebből én arra következtetek, hogy a SAFE bol szépen ki is hagytak, vagy direkt olyan ajánlatok lettek amik nem mennek át. A SAFE ban meg maradtak az olyanok mint a Tátra, meg a többi járművek
Gyártjuk a Stunner rakétákat......Mi.......
Kb úgy,mint a Lynxet-összeszereljük.Merthogy semmiféle háttériparunk nincs valódi gyártáshoz.Többhullámsávos IR+ARH AESA radaros keresőfej gyártása qrvára magas a magyar,efektive nem is létező iparnak (lényegében nincs magyar ipar,megszünt,csak idetelepitett külfőldi ipari üzemek vannak)
Egyébként a Patriot Mk4,ami egyenlőre nem épült meg,az a Stunner rakétákat használná.Vagyis ugyan azt tudná,mint a Dávid Parittyája.
leírtad a lényeget az ami verzió meg nem épült meg! A Dávid meg mar van és elérhető mar kipróbáltak.