Ő valami alternatív wikit olvas.Látom te sem olvasol "rendes történelmet"!![]()

Ő valami alternatív wikit olvas.Látom te sem olvasol "rendes történelmet"!![]()

Dedi mashogy meselte, igaz o a gulagot poenbol es szabadidobol járta meg vagy azert mert a sisakjan volt 2db villámLátom te sem olvasol "rendes történelmet"!![]()
de majd elmegyek a sirjahoz es meg kerdezem hogy akkor hogy is volt hatha megsugjaSok százezer ártatlan villanyszerelő járt így akkoriban...Dedi mashogy meselte, igaz o a gulagot poenbol es szabadidobol járta meg vagy azert mert a sisakjan volt 2db villámde majd elmegyek a sirjahoz es meg kerdezem hogy akkor hogy is volt hatha megsugja

Egyreszt viccből. Másrészt tisztában voltak a két ország viszonyaival. Nekem mindkét nagyapám kint volt, az egyik vissza is ment orosz nyelvtanfolyam ra 5 évre. Elég jól is beszélt. Meg a táborban is ha elkaptak egy románt annak mar nem volt gondja utána a hideg gel. Simán egymásnak ment volna a két hadsereg kajak rá.Varjal a szovjetek hogy adtak volna nekunk remdes fegyverzetet ha eppen egymast oltuk mint ellensegek?
Tudod én együtt töltöttem velük 20 évet elég sokszor elmesélték a dolgokat. Nekem nem kell sírok hoz menni.Dedi mashogy meselte, igaz o a gulagot poenbol es szabadidobol járta meg vagy azert mert a sisakjan volt 2db villámde majd elmegyek a sirjahoz es meg kerdezem hogy akkor hogy is volt hatha megsugja
Most mot mondjak erre?Tudod én együtt töltöttem velük 20 évet elég sokszor elmesélték a dolgokat. Nekem nem kell sírok hoz menni.

Semmit, csak te írtad, hogy el kell tudni választani a viccet, túlzás t és a tényszerű dolgokat.Most mot mondjak erre?
Jo neked vagy mi?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..