[BIZTPOL] Magyarország

Amennyiben ez tényleg így van, és Orblerék meghúzták a vörös vonalat, úgy emelem kalapom.
Hát ha azt nézem a szlovákok és a szerbek hogy profitálnak (bár a szerbeknek kicsit szarabbul sikerült) a mindkét oldallal való kapcsolattartáson én inkább róluk vettem volna a példát és felhúztam volna a hadiipart ezen a pénzen lehet mire felépül már nem is lett volna aktuális a szállítás de nekünk égető szükségünk lenne a lőporra és lőszergyártás bővítésére mert a mostani a kapacitásaink alibi mennyiségnek is gázak az új üzemekkel is.

Hát ha azt nézem a szlovákok és a szerbek hogy profitálnak (bár a szerbeknek kicsit szarabbul sikerült) a mindkét oldallal való kapcsolattartáson én inkább róluk vettem volna a példát és felhúztam volna a hadiipart ezen a pénzen lehet mire felépül már nem is lett volna aktuális a szállítás de nekünk égető szükségünk lenne a lőporra és lőszergyártás bővítésére mert a mostani a kapacitásaink alibi mennyiségnek is gázak az új üzemekkel is.
Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi. :) A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.

Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi. :)
Miért akarnának velünk közösködni?

Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi. :) A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.
Meglepi az biztos lesz, legalábbis a hurráoptimistáknak nagy pofáraesés :) A csehek köszönik szépen de elvannak a leo2A8-a...

Várjuk ki a SAFE t ezzel.
Nincs mar sok ido, erdekes mos nem vagyunk benne a kiszivargo infokban hogy mi is kf51 veszunk
Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk
Az is csak jovore jon addigra reg lezarul a safe
abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.
Ez biztos de nem ugy ahogy gondolod..:/
:) A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.
Mind a ketto fontos

• Tetszik
Reactions: nyugger
Te hol élsz? Most bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák nevű együttessel. Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást, jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat. Nyomjuk a repülőket és Babis hamarosan átveszi a kormányt. Gyorsan röviden összefoglaltam a lényeget.

Nincs mar sok ido, erdekes mos nem vagyunk benne a kiszivargo infokban hogy mi is kf51 veszunk

Az is csak jovore jon addigra reg lezarul a safe

Ez biztos de nem ugy ahogy gondolod..:/

Mind a ketto fontos
Nem kell sokat aludni már és sok minden kiderül. Amúgy tegnap Orbánnak volt egy fontos mondata a Kossuth r-ban. Minden éjjel azon gondolkodik, hogy tudunk majd kimaradni a háborúból. Úgy hogy meglátjuk, szerintem növelni fogja a távolságot a németektől.

Harckocsi rossz! Értem?!

MjE3MjQ3Mg.jpg

Az eddig könyékig bilibe lógó kezed máris vállig merült.

Te hol élsz? Most bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák nevű együttessel. Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást, jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat. Nyomjuk a repülőket és Babis hamarosan átveszi a kormányt. Gyorsan röviden összefoglaltam a lényeget.
Várjunk még ezzel. Oké 12,7-es gyártas lesz ez tény.

Most bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák
Ja, talán a teherautóinkat itt szerelik majd össze... De előbb azt ki is kell fizetni
Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást,
igen, mert a svájciak még makacsabbak export szempontjából, mint mi....
jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat.
Kik ? és az nekünk miért releváns, hogy vettek egy szerb gyárat ?
Nyomjuk a repülőket
Mi ? Kinek ?

• Tetszik
Reactions: endre and cirqle
Ez egy drónos startup...
És mi a probléma ezzel, szerinted most mit fejleszt ezerrel mindenki? Minden mást tud a csehszlovák RT. Amúgy otthon is felvásárolta a 20 mm es 30 mm lőszergyárat. Érdekes átrendeződéseket fogunk látni itthon is. A RM inkább kifelé lesz rakva az kérdés hogy hogyan.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem kell sokat aludni már és sok minden kiderül. Amúgy tegnap Orbánnak volt egy fontos mondata a Kossuth r-ban. Minden éjjel azon gondolkodik, hogy tudunk majd kimaradni a háborúból. Úgy hogy meglátjuk, szerintem növelni fogja a távolságot a németektől.
Jezusom, az dontesei miatt nincs egy fullos puls csomag melle hermes 900as nem homeopatias mennyisegben illetve o majmolta eleinte pappergert.

Jelen allas szerint az o agyalasa miatt tart itt a hm higy egy borsodi falut tudna max megvedeni

• Tetszik
Reactions: alali77 and J.G.