Társadalmi folyamatok

Le a kalappal. :)
Jobban ismeri az országot mint én, mert biztos nem voltam 200 helyen itthon.
Tragikus, hogy azt tapasztalta, hogy sok magyar szerint rossz hely Magyarország. Hiába, imádunk nyavalyogni,kukackodni, panaszkodni,savanyú képet vágni mindenhez.
(Itt a fórumon is...)

A jövőt élik fel,lopják el,teszik tönkre
Tudom, hogy ez én kommentem a Tiéddel ellentétben tiszavirág életű lesz, de ha másoknak visszatérően lehet akkor nekem is:

Alig várom, hogy tavasszal eljöjjön számotokra a kánaán, a szebb jövő, de tényleg! Kivárom. Kivánom!
Alig várom, hogy lássam és az eredményeiről később az itt folyó témákban kommentelhessek!
Alig várom! :rolleyes:

Tudom, hogy ez én kommentem a Tiéddel ellentétben tiszavirág életű lesz, de ha másoknak visszatérően lehet akkor nekem is:

Alig várom, hogy tavasszal eljöjjön számotokra a kánaán, a szebb jövő, de tényleg! Kivárom. Kivánom!
Alig várom, hogy lássam és az eredményeiről később az itt folyó témákban kommentelhessek!
Nem lesz kánaán.35 év baromságát 35 év kemény munkájával lehetne anulálni.
A legfőbb probléma meg nem fog megszünni egy esetleges kormányváltással.A kontraproduktiv elnyomó bolsevik államszervezet Mo legfőbb problémája.Amig az nem lesz leváltva,nem lesz lényegi változas se.
Plusz a NER egy olyan szintű xarkupacot hozott össze,hogy ennek jó vége már sehogy se lehet.
Na,ez a hsz se lesz hosszú életű

A faxt várjuk. Ők várják, de hiába. ;)

• Tetszik
Reactions: arcas
Sokan várjuk, hogy a mostani társaságot végre elküldjek a p*csaba. A tolvajlásért. Ugyanakkor nem felejtem el, hogy a haderőfejlesztési programot Ők kezték el, és egés jól haladt amig a dagadt hitt benne. Aztán az oligarchái rájöttek, hogy infrasturtúra, útépítés, állami épületek építése és bérlete sokkal sokkal több pénzt hoz mint néhány tucat tank, rakéta, löveg, repülőgép helikopter stb. megvásárlásának némi kenőpénz és ez is pozitivum elvileg részhtvenni a gyártásban. Az infrastruktúra, állami éplete útépítés itt nem kell minőség és a fővállalkozó oligarca kérdéses cége/konzorciuma feloszlik amint lehetséges..
De sajnos honvédelem szempontjából nem várok jót. A haderőfejlesztésre kevesebb pénz fog jutni és kérdéses mi lesz változtatva, avagy visszahozva a régebbi rendszerből, amit szintén a fidesz időkből való.

• Vicces
Reactions: vata

Nem vagyok szakértő, de kánaán itt jó darabig nem lesz. Mire az elmaradt közkiadásokat behozzuk, én már nyugdíjas/néhai leszek. A választásoktól függetlenül. A kánaánt el..rtuk megint.

Sokan várjuk, hogy a mostani társaságot végre elküldjek a p*csaba. A tolvajlásért. Ugyanakkor nem felejtem el, hogy a haderőfejlesztési programot Ők kezték el, és egés jól haladt amig a dagadt hitt benne. Aztán az oligarchái rájöttek, hogy infrasturtúra, útépítés, állami épületek építése és bérlete sokkal sokkal több pénzt hoz mint néhány tucat tank, rakéta, löveg, repülőgép helikopter stb. megvásárlásának némi kenőpénz és ez is pozitivum elvileg részhtvenni a gyártásban. Az infrastruktúra, állami éplete útépítés itt nem kell minőség és a fővállalkozó oligarca kérdéses cége/konzorciuma feloszlik amint lehetséges..
De sajnos honvédelem szempontjából nem várok jót. A haderőfejlesztésre kevesebb pénz fog jutni és kérdéses mi lesz változtatva, avagy visszahozva a régebbi rendszerből, amit szintén a fidesz időkből való.
Mit nem kurt el a baloldal itt Kozep-Europaban az elmult 30 evben, ever? Az egy ilyen gyerekes gondolkodas hogy ha levaltjuk az A tarsasagot akkor majd B mindent helyrehoz mert B a demokratikus meg a nem korrupt(reggel, delben, este... )

Mindegyik korrupt.

Az is tetszik mikor azt mondjak hogy OV/Trump azert nem megy a fosodorral mert Putyin tud roluk valamit. Putyin mindekirol mindent is tud... De ha ez igy van, akkor csak azt nem ertem hogy a nyugati titkosszolgalatok hogy lehetnek olyan benak hogy ok meg senkirol se tudnak semmit, igy nem is tudjak zsarolni mondjuk OV-t hogy hagyjon fel a hadakozasssal Brusszelel es lepjen be a fosodorba(masnap Magyarorszagon ujra demokracia lenne termeszetesen..)

Mit nem kurt el a baloldal itt Kozep-Europaban az elmult 30 evben, ever?
Amit nem k..rtrak el a szocik, azt elk..rta pártunk és kormányunk. Pont ugyanazt csinálta mindkettő. Csak jelenlegi pártunk és kormányunk tökélyre vitte az emberek megtévesztését és az ellenzék megsemmisítését (ezt szerintem nagyon hasonlóan csinálták a 2. nyagy háború előtt is itt a közelben), amivek kivívta a kenyéradő gazdáink nemtetszését, egyedül meg nem megy. De hajrá, fejjel a falnak!