34/85-ön volt ilyen.Tényleg volt ilyen kád dugó kukucskálóval, vagy csak AI?
Akkoriban sokan még a koncentrációs táborba is nyakkendőben mentek.
egyébként meg kicsit vicces felütések.
De azért így is lehet
Matilda nélkül nincs Dunkirk,
Dunkirk nélkül nincs Battle of Britain,
BoB nélkül nincs Barbarossa,
Barbarossa nélkül nincs Sztálingrád
Sztálingrád nélkül nincs Tunézia
Tunézia nélkül nincs Szicília
Szicília nélkül nincs Olasz hadjárat
Olasz hdj nélkül nincs Kurszk > majd D-Day > végül VE-day
Tehát a Matilda nyerte meg a vh-t![]()
soha nem döntött volna meg az semmitHa nincs a Führer azon mániája, hogy a brit birodalmat nem akarja megdönteni, csak békekötésre kényszeríteni, akkor nincs Dunkirk...
Jó kis propagandafilm lehetett ez. Gyalogság nélkül páncélosokat bevetni Guderian óta baromság...hááá azt' még letöri az antennát is bakkeeer!!!
Azt hittem, az igazi vikingek a királyuk oldalán maradtak.Igazi vikingek 1941-ben. Norvég önkéntesek a Wiking Nordland ezredéből.
![]()
![]()
![]()
Nyilván nem először tévedtél… csak a mai nap során!Azt hittem, az igazi vikingek a királyuk oldalán maradtak.
/A képek am jók./
Ó kérlek világosíts fel, most éppen mibenNyilván nem először tévedtél… csak a mai nap során!![]()
A nem-igazi vikingek milyenek? /csak, hogy el tudjam őket messziről kerülni, az imposztorokat/Egyébként meg a származásukat és elődeiket mióta kérdőjelezheti meg az, hogy kinek az oldalán harcolnak? Hmmm?

Aaaaz pálma… Európában kifejezetten sok helyen van pálma erdő, ahol harcolt a Waffen SS.
Platán. 1936-1942-ig gyártották ezt a mintát. Kifordítható volt őszi és nyári mintával.
fjm44.com
Felénk ez amúgy az öreg Typ. I., da maúgy jogos. Ön nyert.![]()
Waffen-SS M38 palm tree camouflage smock
Waffen-SS M38 palm tree camouflage smockwww.lux-military-antiques.com
![]()
Waffen-SS M40 Palm pattern camouflage smock
Rare early Waffen-SS camouflage smock in the Palm camouflage pattern. A nice early M40 pattern example without non-elastic collar. The smock is made from beautiful and vibrant early palm camouflage…fjm44.com
Pálma:
![]()
Platán:
![]()
GondolkodtamAaaaz pálma… Európában kifejezetten sok helyen van pálma erdő, ahol harcolt a Waffen SS.
Nem bírtam ki. Megkerestem a forrást. A leírása, kísérő szövege így kezdődik: Taktikák az ellenséges katonák elleni küzdelemhez német Panther tankokon Részlet egy német kiképzőfilmből: Panzer im Angriff - Zerschlagen feindlicher Panzernahbekämpfer 1944.Jó kis propagandafilm lehetett ez. Gyalogság nélkül páncélosokat bevetni Guderian óta baromság...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..