Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.Van baj.
Tudom, ez a legkisebb a sok sz*rság közepett. De nem merül fel az igény arra, hogy ezzel kezdjenek már valamit? A technika többsége még mindig nem érkezett meg.
(meg a kutyát nem érdekli leginkább)
Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.Van baj.
Tudom, ez a legkisebb a sok sz*rság közepett. De nem merül fel az igény arra, hogy ezzel kezdjenek már valamit? A technika többsége még mindig nem érkezett meg.
Magyar - szlovák...
![]()
A sokat szidott színük is kiváló...Azért ez így teccik
![]()
![]()
![]()

De tényleg.Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.A sokat szidott színük is kiváló...De tényleg.
A sárga továbbra is világít, ha az 1-2 árnyalattal sötétebb lenne akkor tökéletes lenneA sokat szidott színük is kiváló...De tényleg.
Ez utoljára akkor volt meno mikor en tini voltam es a retrica volt a legjobb filterezo alkalmazas.Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.
5 év alatt rátaláltak a megfelelő filterre (ui. nem elképzelhetetlen, hogy több energiát tettek bele mint az álcamintába).Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.
Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.
(meg a kutyát nem érdekli leginkább)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..