Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.Van baj.
Tudom, ez a legkisebb a sok sz*rság közepett. De nem merül fel az igény arra, hogy ezzel kezdjenek már valamit? A technika többsége még mindig nem érkezett meg.
(meg a kutyát nem érdekli leginkább)
Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.Van baj.
Tudom, ez a legkisebb a sok sz*rság közepett. De nem merül fel az igény arra, hogy ezzel kezdjenek már valamit? A technika többsége még mindig nem érkezett meg.
Magyar - szlovák...
![]()
A sokat szidott színük is kiváló...Azért ez így teccik
![]()
![]()
![]()

De tényleg.Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.A sokat szidott színük is kiváló...De tényleg.
A sárga továbbra is világít, ha az 1-2 árnyalattal sötétebb lenne akkor tökéletes lenneA sokat szidott színük is kiváló...De tényleg.
Ez utoljára akkor volt meno mikor en tini voltam es a retrica volt a legjobb filterezo alkalmazas.Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.
5 év alatt rátaláltak a megfelelő filterre (ui. nem elképzelhetetlen, hogy több energiát tettek bele mint az álcamintába).Van egy szürke filter a képeken amit mostanában minden HM fotós használ szóval csal elég rendesen.
Továbbra is pénzbe kerülne átfesteni.
(meg a kutyát nem érdekli leginkább)
Ez csak nekem volt egyértelmű, hogy onnan jön a festés?![]()
Van hagyománya a sárga foltosságnak a Honvédségnél.
Attól még nem lesz jó valami, ha újra és újra elkövetjük ugyanazt a hibát.![]()
de az nem világító sárga volt...legalábbis a Krayer minták alapján. aztán ki tudja.![]()
de az nem világító sárga volt...legalábbis a Krayer minták alapján. aztán ki tudja.
Az lesz mert a Krayer gyár látta el a honvédség szükségleteit.Ez az a Krayer, amit az Eses Sanyi is mond pl. a Ju-86 magyar festéséhez?
Az lesz mert a Krayer gyár látta el a honvédség szükségleteit.
Krayer és Társa Lakk-, Festék- és Kencegyár.
(Magyar Nemzeti Levéltár, Budapest – Krayer és Társa Festék, Kence, Lakk és Vegyészeti Cikkek Gyáranyaga )
![]()
![]()
Basszus. Bocsánat, nem tudom megállni. Mennyire komolyabb és harciasabb egy normális álcamintával.
Pedig jobb lenne ha megàllnád mert ez már enyhén (mármint nagyon) óvoda..Basszus. Bocsánat, nem tudom megállni. Mennyire komolyabb és harciasabb egy normális álcamintával.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..