Ha valaki lusta meg nezni a videot elarulom a medence csontjabol, a noknek szelesebb/nagyobb mert ki kell jonnie valahol a nagyfeju einsteineknek.Hogyan lehet megmondani egy csontvázról, hogy az illető nő vagy férfi volt míg élt?

Ha valaki lusta meg nezni a videot elarulom a medence csontjabol, a noknek szelesebb/nagyobb mert ki kell jonnie valahol a nagyfeju einsteineknek.
Koszontem a figyelmet ma estere ennyi volt a tanulj kaveval eloadas.
Ui: képzeljetek el ahogy egy szinpadon ezutan eldobom a mikrofont es menon elsetalok.)![]()
A legg szembe tűnőbbet emeltem kiMeg az álkapocs csontból, meg a kulcscsontból és még párat felsorolnak....
de igazad van az azokbol is.Meg az álkapocs csontból, meg a kulcscsontból és még párat felsorolnak....
A legg szembe tűnőbbet emeltem kide igazad van az azokbol is.
Uhh... Sok volt a őőő... izé... kávé?Ha valaki lusta meg nezni a videot elarulom a medence csontjabol, a noknek szelesebb/nagyobb mert ki kell jonnie valahol a nagyfeju einsteineknek.
Koszontem a figyelmet ma estere ennyi volt a tanulj kaveval eloadas.
Ui: képzeljetek el ahogy egy szinpadon ezutan eldobom a mikrofont es menon elsetalok.)![]()

Látszik a kopás a sok beszéd miatt? (Bocs, magas labda volt és kihagyhatatlan)Meg az álkapocs csontból, meg a kulcscsontból és még párat felsorolnak....

Olyat ittam lattam a hangokat.Uhh... Sok volt a őőő... izé... kávé?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..