És fölhúzni a helyére azt, aki a zászlót odabiggyesztette.tán le kéne venni?
És fölhúzni a helyére azt, aki a zászlót odabiggyesztette.tán le kéne venni?
Vagy Bécset átnevezni Újlibanonnak. Ott dúl a demokrácia, döntsék el szavazással!A bécsi Votivkirche tornyainak csúcsára palesztin zászlót húztak fel valakik
https://www.krone.at/3973810
) 1:36:31-ig."Eine parallele Behandlung von Islam und Judentum sei möglich, benötige aber ein völlig anderes Konzept und deutlich mehr Ausstellungsfläche." - itt a kulcsmondat, röviden a lényege az, hogy lehet parodizálni a judeazmust, meg az iszlámot is, csak más megközelítéssel. Gondolom itt felszopásra gondoltak, mert ha az analfabéta, agresszív, pedofil Mohammed-et valaki a szájára veszi vagy kiparodizálja meg Charlie Hebdozzak a mérsékeltek.És itt is van a következő kis ajándék adventre Ausztriában:
https://www.krone.at/3973789
Szűz Mária tranyóként, farkas papi ornátusban, keresztre feszített béka.
Vajon miért nincs a kiállított művek között pl disznó zöld turbánnal vagy pajesszal?
https://www.kuenstlerhaus.at/besuch/kalender/ausstellung/475/du-sollst-dir-ein-bild-machen.html
"Szeretettel, és humorral ábrázolják a keresztény ikonográfiát". Aha. Marina Abramoviccsal.
Művészi szabadság meg minden, engem 2 dolog csesz fel:"Eine parallele Behandlung von Islam und Judentum sei möglich, benötige aber ein völlig anderes Konzept und deutlich mehr Ausstellungsfläche." - itt a kulcsmondat, röviden a lényege az, hogy lehet parodizálni a judeazmust, meg az iszlámot is, csak más megközelítéssel. Gondolom itt felszopásra gondoltak, mert ha az analfabéta, agresszív, pedofil Mohammed-et valaki a szájára veszi vagy kiparodizálja meg Charlie Hebdozzak a mérsékeltek.
Nem értem.Igen, vagy akkor minden vallás kapjon rendesen vagy egyik sem... én nem vagyok vallásos, de ez a kivételezés engem is felbasz
Nem értem.
A palesztinsimogatók -akiknek itt a fórumon is sok fanja akad...- 'beszólnak' a keresztényenek, akkor miért kell idehozni a judaizmust?
'Ti' /ok, nem szem szt te/ álltatok a 'palesztinok' mellé. Akkor good luck.
Mondjuk volt Mohamed karikatúra a flansziáknál, lett is belőle halál.Művészi szabadság meg minden, engem 2 dolog csesz fel:
1, Hogy ezzel nem csupán a kereszténységet támadják, hanem konkrétan az európai civilizációt. Kitartóan, szisztematikusan próbálják kiverni az építmény alól a tartóoszlopot.
2, Az álbátorság, hogy vállon veregetik saját magukat, jujj, milyen bátrak vagyunk, hogy a vallást kritizáljuk, mintha még mindig máglyahalál járna érte. Ha igazán tökösek lennének, akkor egy imámot ábrázolnának disznóként, csak mondjuk abból emberhalál lenne, szóval azt nem, de nem valljuk be, h gyáva pöcsök vagyunk, te vagy bunkó, és nem érted a művészetet.
Azóta nem is csinálják, meglepő módon.Mondjuk volt Mohamed karikatúra a flansziáknál, lett is belőle halál.
Szerintem a vallásokból viccet csinálni ér, csak olcsó poén a legtöbb esetben.
A Brian életét persze szeretjük, de az zseniális..
Az viszont dühítő, hogy szinte mindig a keresztény vallás húzza a rövidebbet.
Szekeres Hanna Flóráról esetleg hallottál?Nem értem.
A palesztinsimogatók -akiknek itt a fórumon is sok fanja akad...- 'beszólnak' a keresztényenek, akkor miért kell idehozni a judaizmust?
'Ti' /ok, nem szem szt te/ álltatok a 'palesztinok' mellé. Akkor good luck.
Mondjuk ahogy lereagálták a muszlim versenyzők, csak azért is muszáj lenne, már hogy értsék a szólásszabadság lényegét.Azóta nem is csinálják, meglepő módon.
ez a fajta "humor" általában csak az egyik monoteista vallás követőire jellemző,és ha emiatt mondjuk a muzulmánok retorziót alkalmaznak, akkor az nem más netto terrorizmus, ha meg a keresztények gyakorolják ugyanezt a vallási "groteszk humort" az szintén nem más mint antiszemitizmus !!Mondjuk volt Mohamed karikatúra a flansziáknál, lett is belőle halál.
Szerintem a vallásokból viccet csinálni ér, csak olcsó poén a legtöbb esetben.
A Brian életét persze szeretjük, de az zseniális..
Az viszont dühítő, hogy szinte mindig a keresztény vallás húzza a rövidebbet.
Ehelyett az történt, hogy a keresztényeket szabad baszogatni, mert ők max petíciózni fognak. És lehet eltartott kisujjal fanyalogni, h ezek a maradi bunkók nem értik a nagybetűs Művészetet.Mondjuk ahogy lereagálták a muszlim versenyzők, csak azért is muszáj lenne, már hogy értsék a szólásszabadság lényegét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..